Hotnews: Alta familie de romani cu copii luati in Norvegia. Cazul lui Dumitru si Mihaela Nan

Familia Nan

Photo credit Adevarul.ro

Alta familie de romani cu copii luati in Norvegia pentru ca i-ar fi batut. Parintii declara ca nu i-au lovit si ca fetita lor i-a amenintat cu politia cand nu au vrut sa-i ia jucarii.

Cazul familiei mixte Bodnariu nu este singular, intr-o situatie asemanatoare fiind in Norvegia si Dumitru si Mihaela Nan, carora statul norvegian le-a luat copiii in octombrie, scrie Adevarul .

Dumitru Nan povesteste ca in data de 27 octombrie, in timp ce era la serviciu, a fost sunat si chemat la Politie. A sunat-o pe sotie, de la care a aflat ca si ea a fost chemata la Politie, unde cei doi soti au fost interogati timp de sase ore si lasati sa plece.

Afara i-au asteptat doi angajati ai Serviciului de Protectie a Copilului, in varsta de aproximativ 30 de ani fiecare. Asistentii sociali le-au spus parintilor, care nu au aflat nici pana in prezent cine i-a denuntat, ca fetita a declarat ca a fost batuta si nu mai au dreptul la copii.

Dupa ce au ramas fara copii, sotii Nan si-au adus aminte de un episod petrecut cu cateva saptamani inainte, cand fetita le-a spus parintilor ca „se duce in alta casa si il ia si pe Dragos (n.r. fratiorul ei”.

„Mi-a spus si mie sotia episodul asta, dar nu am bagat in seama. Cine s-a gandit ca se ajunge aici”, a spus Dumitru Nan.

Cu o luna inainte, fetita a venit la noi si ne-a spus ca ea vrea alta familie, care sa-i dea jucarii, hainute si alte lucruri.  I-am zis ca atunci o sa-l ia si pe Dragos, fratiorul sau, iar fetita mi-a zis ca „Da mami, pentru ca Dragos vine cu mine”.

Mi-a cerut ceva odata, dar nu puteam sa-i dau. In acel moment mi-a spus ca va iesi afara si va tipa pana va veni cineva si va suna la politie si ne va lua „, a declarat femeia la inceputul interventiei.

CITESTE mai mult aici – http://m.hotnews.ro/stire/20721144

9 comentarii (+add yours?)

 1. Mircea Cimpean
  ian. 12, 2016 @ 08:01:08

  cu ocazia celei de-a 14-a conventie Penticostala tinuta la Perth in data de 7-10 ianuarie, sa redactat un comunicat oficial pe care am dori sa-l publicam.
  totodata s-au organizat proteste la Melbourne(30/1/16) si proobabil la Brisbane.

  am dori un email prin care sa publicam data si locul inclusiv scrisoarea de solidaritate

  Multa Binecuvintare
  Ps Mircea Cimpean
  Biserica Tabor, Sunshine- Melbourne

 2. Trackback: StirileProTV: Detalii de la Cazul familiei Bodnariu si a familiei Nan | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: Update Familia Nan – Parintii surogat ii invata pe copii ca nu exista Dumnezeu | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Vocea Transilvaniei – Autorităţile din Maramureş se implica în cazul Familiei Nan | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Ajuta familia Nan cu un apel la Barnevernet | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: SOLIDARI CU FAMILIA NAN: Un Apel la Barnevernet pentru a le da drumul acasă lui Dragoș și Bianca | ARMONIA MAGAZINE - USA
 7. Trackback: O fila din viata familiei Dumitru si Michaela Nan | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Sa continuăm să susţinem cauza familiei Dumitru si Michaela NAN | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: