POLITICSCAN – Norvegia își face un deserviciu. Și Occidentului

Photo Stop Barnevernet Facebook group

Photo Stop Barnevernet Facebook group

Norvegia își face un deserviciu. Și Occidentului

O întreagă țară e suspectată de ”practici naziste”, de lipsă elementară de umanitate, de scenarii care mai de care mai terifiante despre trafic de organe, colectare de material genetic, descurajarea imigrației prin ricoșeu ș,a.m.d.

Cazurile prezentate, de copii luați de lângă familiile lor, stârnesc o mare emoție, e firesc, iar publicul e ușor de impresionat. Pe lângă ele, mai apar și date și statistici adiacente care vin chiar de la organizații și persoane private credibile din Norvegia.

Ce fac autoritățile scandinave? Nu fac decât să pună gaz pe foc prin lipsa de transparență și zgârcenia cu care oferă informații suplimentare. Sigur, motivele invocate (anchetă în curs, independența serviciilor de protecție a copilului) par credibile, dar când te confrunți cu o asemenea criză de imagine (relatările durează de ani de zile), a rămâne înțepenit în proceduri (business as usual) e o uriașă gafă de PR.

…..cu toată punga de petrol pe care stau norvegienii, cu aroganța lor de țară nordică dominantă, nu se știe când persistența acestor scandaluri de neoprit, ce privesc acțiunile Barneverent se va întoarce violent împotriva acestei țări și a locuitorilor ei.  Și s-ar putea să fie prea târziu.

CITESTE mai MULT aici – http://politicscan.ro/editorial/norvegia-isi-face-un-deserviciu-si-occidentului/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: