StirileProTV: Detalii de la Cazul familiei Bodnariu si a familiei Nan

Marius si Ruth Bodnariu la Antena 3 10 ianuarie 2016

Marius Bodnariu: „Faptul ca suntem o familie extrem de crestina, se leaga de familia extinsa de matusi, unchi, de faptul ca noi avem o teorie ca Dumnezeu pedepseste pacatul si aceasta situatie ar crea un handicap copilului.

CITESTE mai MULT despre cazul FAMILIEI NAN aici (caz nou)-

Mihaela Nan Photo Adevarul

Mihaela Nan Photo Adevarul

Mihaela Nan: „In momentul in care am ajuns la politie, am fost luat separat si ne-au adus tot felul de acuze. Sotul a fost acuzat ca a lovit-o cu cureaua, dar Bianca nu stie sa explice unde i-a dat cu cureaua, motivul. Toate acuzele sunt aberatii.

Doua saptamani mai tarziu, cei doi copii au ajuns la o familie de norvegieni intr-un alt oras. Parintii au ramas sa lupte mai departe. Ei suspecteaza ca fata, care are 7 ani, ar fi fost manipulata de psiholog.

Mihaela Nan: „Cu o luna de zile inainte de a fi luata de la scoala, Bianca a venit acasa si mi-a zis ca ea isi face bagajele si se duce la o alta familie care o sa ii dea tot ce isi doreste. Toata schimbarea Biancai si faptul ca a intors-o impotriva mea este de la scoala. Bianca in ultimul timp s-a schimbat in totalitate.

Pe de alta parte autoritatile norvegiene spun ca anual zeci de mii de copii intra in atentia lor. In 80 la suta din cazuri parintii sunt cei care cer ajutor pentru a fi sfatuiti cum sa se poarte cu copiii lor.

CITESTE mai mult aici – http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/purtatorul-de-cuvant-al-guvernului-face-declaratii-de-presa-la-ora-12-30-referitoare-la-cazul-familiei-bodnariu.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: