Analiză Comunicat de Presă: Reacția Ambasadei Norvegiei în România în cazul Bodnariu 13 Ianuarie 2016

Norway's flag Coat of ArmsComunicatul acesta de presa al Ambasadei norvegiene este de fapt o informare la modul general si nicidecum o atitudine concreta referitoare la cazul Bodnariu.

Cred ca este o incercare in plus de a se justifica actiunile Barnevernetului. Vrea sa ne faca sa intelegem ca ei actioneaza numai conform legilor si sunt in concordanta cu legile international.
Dar pe langa asazisele legi ale lor, ei se abat grosolan de la aplicarea corecta.

De exemplu este incercarea de a plasa copii in procesul de adoptie internationala iar apoi,dupa cateva luni sa permita familiei victima sa se apere eventual intr-un proces !!!- o excrocherie fara precedent.-prima data pedepsesti aspru victima ,o nenorocesti pe viata victima iar mai apoi stai de vorba-o utopie !

In acest comunicat nu se precizeaza care acuzatii si din partea cui sunt credibile :
o afirmatie in joaca si inocenta a unui copil este suficienta sa demonteze parerile si declaratiile a zeci de oameni inclusv a parintilor,sa demonteze cazierul exceptional al victimelor…iata un alt abuz practicat de aceasta organizatie para statala,sa nu zic paramilitara.

De asemenea in comunicat nu se face referire concreta la persecutia religioasa. Cititi cu atentie. Atunci de unde au scos…indoctrinare religioasa in forma extrem de periculosa, care permite luarea de masuri extreme ? din nou un abuz si nerespectarea articolelor emise in renumitul comunicat al Ambasadei.
Se spune in comunicatul despre Barnevernet ca doar in urma agresiunilor fizice copii pot fi instrainati de parinti- Foarte de acord, dar au dovedit ca exista violenta in familia Bodnariu ? Nu pot sa dovedeasca dar in schimb aplica corect legea !

Din punct de vedere umanitar ,sentimental,al educatiei si bunului simt, a respectului pentru un alt popor ,in virtutea relatiilor diplomatice,m-as fi asteptat la o precizare concreta,cu cel putin un minim de optimism in vederea unui dialog privind incercarea de rezolvare a acestui caz care iata a devenit international,si implicit raneste insusi respectful pentru valorile altui popor.

Ma intreb…de ce in cazul unei familii indiene confruntata cu o astfel de problema,la interventia telefonica scurta si categorica a primului-ministru indian statul norvegian a dispus eliberarea in cateva zile a copiilor respectivi cerandu-si scuze pentru masurile gresite luate de Barnevernet ? De ce?

Si acum Ambasada vine sa ne spuna prin Comunicat oficial. ca Barnevernetul este ” stat in stat” …cu alte cuvinte sa intelegem bine cine este BARNEVERNETUL !
si nu prea sunt sanse…pentru ca ei aplica legile. Curat murdar !

Radu Oprea, Phoenix, Arizona, 13 Ianuarie 2016 referitor la:

-Comunicat de Presa: Reacția Ambasadei Norvegiei în România în cazul Bodnariu 13 Ianuarie 2016

CITESTE si:

-Comunicat de Presa: MAE aduce lamuriri in cazul Bodnariu dupa intilnirile din OSLO 13 Ianuarie 2016

7 comentarii (+add yours?)

 1. Neamţiu Dumitru Damian
  ian. 13, 2016 @ 14:04:05

  Aceasta democratie sa o pastreze pentru ei si pentru D-l Parvulescu care a avut o prestatie de toata jena. In Norvegia se rapesc fara nici un motiv copii.Daca fac acuze asupra unei famili trebuie sa le probeze, sa nu mai spunem ca trebuie sa fie si o decizie a unei instante dar pauza. Scopul este rapirea copiiilor sau a-ti vazut vreo actiune a acesator asa zise institutii de a media vreo stare neconforma,de a acorda asistenta ,a remedia din mers ce nu merge conform legii sau alta atitudine profamilie. Eu nu am vazut si nici nu se poate deduce asa ceva. A fost sesizarea si au si intervenit cu politia de la scoala au rapit copii etc. Atunci cat de independenta este Barnevernet ca actiuoneaza impreuna si cu ajutorul politiei si pe deasupra la anchetele sociale au psihologi lor nu cineva independent. Daca stam si analizam acolo in Norvegia gasim teroare nu democratie sau mai bine spus democratie diabolica pentru D-l Parvulescu unde scopul scuza mijloacele. In Norvegia se rapesc copii.Acesta este scopul si folosesc toate mijloacele. Lasa famiilile fara nici o aparare in fata acestor monstri ai democratiei. Aduc acuze de tott felul fara sa fie probate, copii sunt luati. Cine raspunde de traumele suferite de acesti copii D-le Parvulescu.Cine sa mai probeze acuzele in toate cazurile copii sunt luati. Nu se incearca medieri, rezolvari in interiorul familiei de ar exista sa spunem, indrumarea familiei. E ca pe vremea otomanilor democratilor, hotie la drumul mare de copii.

 2. Trackback: Comunicat de Presa: Reacția Ambasadei Norvegiei în România în cazul Bodnariu 13 Ianuarie 2016 | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: MAE aduce lamuriri in cazul Bodnariu dupa intilnirile din OSLO | agnus dei - english + romanian blog
 4. Ristea Gheorghe
  ian. 13, 2016 @ 14:34:10

  Corect in ce spuneti…acolo ca pe vremea otomanilor ! Interesant caci nu rapesc copi de musulmani ci numai din familii de ortodocsi si protestanti.
  -poate ca de crestini nu se tem dar de musulmani da.

 5. Lica
  ian. 13, 2016 @ 14:56:46

  si de fapt noi avem nevoie de copii rapiti si mai putin de comunicate vezi Doamne oficiale care nu spun nimic in afara de teorie goala.

 6. Lucia Filmon
  ian. 14, 2016 @ 08:44:41

  Deci mi se spune ca:
  a) copiii au fost luati prin hotarare administrativa, nu judecatoreasca
  b) luarea copiilor s-a facut pe baza unor suspiciuni
  c) autoritatile NU au prezentati dovezi ca acuzatia de maltratament se verifica
  d) s-a luat o masura de ultima instanta fara sa se mentioneze care ce fapte grave au facut parintii de a fost nevoie de o asemenea masura.
  e) parintilor NU li s-a comunicat de ce au fost acuzati
  f) parintii trebuie sa faca un actioneze juridic pentru a-si revendi copiii luati printr-o masura administrativa care nu a fost justificata prin dovezi.

  Asta e stat de drept? Numai un stat de tip fascist procedeaza ca mai sus.

 7. Trackback: Ministerul Afacerilor Externe precizează: Interesul superior al copiilor este de a NU fi separaţi. Prima reacţie a ambasadei Norvegiei | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: