MARIUS BODNARIU, tatal celor 5 copii rapiti in Norvegia – INTERVIU la Rares Bogdan

Marius Bodnariu Interviu cu Rares Bogdan

In emisiunea „Jocuri de putere” cu Rares Bogdan (Realitatea TV) – 11.01.2016

Ce se intampla de cand copiii au fost smulsi de langa dvs. si ce sperante aveti?

S-au intamplat oarecum o serie de lucruri  care din pacate nu ne dau sperante prea mari. Ce s-a intamplat este ca  a fost o infatisare in fata unei comisii judetene, cea care a luat in considerare plangerea noastra impotriva deciziei de a plasa copiii in afara caminului ca regim de urgenta. Nu am rezolvat nimic cu infatisarea aceea. Din contra, situatia a devenit putin mai rea. Deci, nu au fost evidente noi sau vreun motiv din care sa se inrautateasca. Ceea ce am observat din acest mers al lucrurilor este, cu cat am incercat sa ne aparam, in special, sa facem vreo critica cumva la modul in care au decurs actiunile aici, cu atat ne-am inrautatit situatia. Sfatul din partea doamnei avocat care am avut-o anterior sa tinem un profil ‘low profile’, sa nu creem… inca de la inceput asta a fost o tema sau o strategie cu care nu am fost de acord si se pare ca nu ne face bine in continuare. Dar, atata avem speranta in Dumnezeu ca o sa se faca dreptate. Pronosticul e foarte rau…….

Marius Bodnariu:

VIDEO by L. Enache

 

9 comentarii (+add yours?)

 1. Cristina Mitrica
  ian. 14, 2016 @ 02:29:02

  Cred ca cea mai buna tactica este a-i da pe ei in judecata pentru incalcarea legii, acolo unde nu au respectat formalitatile legale si trebuie punctat si castigat fiecare pas incalcat de ei. Sunt prea corupti si puternici in Norvegia ca sa adopti o tactica defensiva. Instinctul d-lui Bodnariu a fost bun. schimbati avocatul daca se poate sau tactica.

 2. Cristina Mitrica
  ian. 14, 2016 @ 02:39:19

  O batalie pierduta nu inseamna neaparat ca razboiul e pierdut. Daca avocatul puncteaza bine, e imposibil sa nu gaseasca Barnevernetului puncte slabe pentru ca este foarte corupt si a incalcat legea. Uneori” buturuga mica rastoarna carul mare”!. Nu e usor stiu.Familia mea a trecut printr-un proces cu oameni puternici si corupti. Nu credeam ca vom castiga, am fost suparati multa vreme si ne pierdusem speranta. Procesul a durat vreo 3 ani,am castigat, dar acum un alt procuror decat cel initial este cel care nu ii lasa pe vinovati cu sentinta pe care au capatat-o si contesta rezultatele procesului pentru a obtine o sentinta mai mare. Cum s-a intamplat asta numai Dumnezeu stie, cum am trecut prin toate numai noi stim si Dumnezeu. Sunt increzatoare, dar oricum nu merita sa stati si sa va plecati capul. cat se poate lupta sa luptati prin orice cale, prin judecata, prin rugaciune oricum…Doamne ajuta! Doamne da izbanda!. daca puteti transmiteti familiei mesajul de incurajare!

 3. Anthony Ianosel, L.C.
  ian. 14, 2016 @ 11:32:06

  Exact aceasta am sugerat si eu…mai de mult! Chiar am vorbit cu sora lui de la noi din America. I-am dat si numele unui avocat fost asistent procuror al Americii!!! Un om foarte capabil in chestiuni de acestea si care nu-i frica sa se duca la Haga si sa-i confrunte chiar pe judecatorii aceia care dau sentinte de se cutremua unele guverne odioase! Eu l-am vazut in actiune. Acesta poate sa urechieze barvernetul acela si sa-l zgaltaie din temelii. Cu el nu-si vor permite ei sa se mascareze ca un „guvern democratic” NATO, in timp ce se dedau la procese grotesti si violeaza cu impunitate drepturile fundamentale ale familiilor pasnice din jurisdictia lor!

  • rodi
   ian. 14, 2016 @ 11:53:41

   Stiu personal ca au avut avocati care au vrut sa-i ajute si legea nu le permite. MAE le-a recomandat avocati tot ai statului norvegian (aprobati sa reprezinte familii in cazuri de felul acesta) care MAE crede ca i-ar putea ajuta. Deci, sunt tot avocati ai statului pentru ca atat da voie legea norvegiana. Problema e cu legea nu ca familia ar respinge ajutor. Deci, nu pot fi mari sperante pentru ca din cate stim acesti avocati ‘buni’, nu stim sa fi recuperat copiii din vreo familie. Poate gresesc, dar tot Mae ne-a informat de celelalte cazuri din Norvegia nerezolvate.
   P.S. Astazi am vazut ca scrisoarea catrea Curtea Regala din Norvegia fost publicata pe situl barnevern.org, care este un sait contra Barnevernet, dar totusi, cred ca oficialitatile probabil dau cu ochii peste el. Sau sa speram ca ar fi asa –
   http://www.barnevern.org/legal-pleading-to-norways-royal-palace-on-behalf-of-the-bodnariu-family/

   • Rares Ciobanu
    ian. 23, 2016 @ 07:27:53

    Este falsa ideea ca nu li se permite decat avocat norvegian sau aprobat de statul norvegian. Nu stiu de unde prostia asta. Scrie pe website-ul baroului central al avocatilor ca oricine are licenta de avocat din tarile UE poate sa isi sustina FARA notificare sau aprobare prealabila clientul, cu conditia sa nu doreasca sa faca avocatura in mod constant in Norvegia. Adica POT sa aduca avocatul lor. Nu mai credeti toate prostiile pe care nu stiu cine le lanseaza pe internet.

    • rodi
     ian. 23, 2016 @ 10:28:18

     fara sa va dam detalii confidentiale, SUNTETI TOTAL GRESIT in ce spuneti. Barnevernetul are legile sale a parte.

 4. Anthony Ianosel, L.C.
  ian. 14, 2016 @ 15:47:07

  Dear Rodi: Ce sugerez eu este ca cineva din aceasta familie asa de greu lovita total PE NEDREPT, de-a se consilia cu acest mare jurist American si fost Asistent al celei mai puternice Procuraturi din lume! Acesta stie lucruri asa de multe despre tot felul de siretenii guvernamentale si se poate apropia de tribunale si judecatorii lor cu o capacitate uluitoare! Am vazut aceasta cu ochii mei. Si in plus, este un „maestru de pescuit” odiosi pesti guvernamentali care violeaza „due process” si „equal proces of the law” si-i arata in fata judecatorului. Deci, noi toti va trebui sa punem umarul sa-i „pescuim” pe acesti odiosi pesti guvernamentali si sa-i aratam acestui jurist American. Eu personal voi dedica ore intregi (gratis) sa-l ajut pe el sa aranjeze acesti „pesti odiosi” in ordinea pe care o vrea el, ca apoi sa zboare acolo si sa deschida „proces adversarial” in tribunalul federal care accepta petitii pentru „relief” si emite „injunctions”. Va fi, bineinteles, un avocat Norvegian de calibrul acestui jurist (noi i-l vom pescui pe acesta si-l vom convinge). Am discutat acest scenariu cu el, si este aceptabil. Noi avem si o (a doua) teorie aparte [care implica direct tara noastra in acest proces, la (aproape) cel mai inalt rang], dar nu-l voi descrie aici. Este posibil sa le executam in mod simultan! O sa vorbesc din nou cu el azi, si o sa mai fac sugestii legale [din „arhiva” mea de 28 de ani experienta cu „pesti odiosi” guvernamentali pe carte i-am trecut prin focul procesului federal]. Teoria noastra este de-a dreptul nemai auzita (deocamdata), si deci va implica tara mea si a juristului prieten. De-ocamdata teoria noastra inca sta in picioare–si nimeni nu s-a gandit la ea!

  • rodi
   ian. 14, 2016 @ 15:53:00

   va trimit emailul fratelui lui Marius, Daniel Bodnariu. Cu el am mai comunicat si scuze daca ne-ati raspuns prin email, ,am avut sute de mesaje si de doua zile nu am reusit sa le citim (prin email, facebook, si alte retele), ci am actionat la ce a fost mai important. In seara asta vom trece prin ele, sper 🙂

 5. Anthony Ianosel, L.C.
  ian. 17, 2016 @ 01:51:04

  NORWAY’S BARVERNET MANIFESTING A RISING TOTALITARIAN REGIME…

  NORWAY’S BARNVERNET ARRESTS AND DETAINS MINOR PERSONS OVER PARENTS’ OBJECTIONS IN VIOLATION OF CONSTITUTION, AT ARTICLE 99

  The Constitution of Norway, at Article 99, clearly prohibits any person to be taken into custody…for unwarranted arrest, or illegal detention…and that the Government is not entitled to employ military force against citizens of the State…”. It is already public knowledge that Barnevernet has violated the family peace and dignity the Bondariu family is entitled to by Constitution and law, in addition to the human rights prescribed for Bodnariu family at Article 8, 9, 10, 12 and 18 of the Universal Declaration of Human Rights to which the Norway State is a signatory.
  The Barnvernet, with consent and acquiescence of its superiors has violated with impunity and with shocking outrage the aforementioned Norway constitutional provisions by taking into custody and arresting 5 (five) minor children born, raised and belonging in the Bodnariu family.
  The Norway Barnvernet, with consent and acquiescence of its superiors has engaged its military-equivalent assisting police powers for purposes to destroy and lay waste Bodnarius’ family and its dignity and peace in their private house, and to deprive them of their five children, and to destroy their children natural parental bond.
  The Barnvernet, with consent and acquiescence of its superiors has engaged its military-equivalent assisting police powers for purposes to unlawfully arrest and detain five minor children belonging and raised in the Bodnariu family, and the said arrest and outrageous detention continues to date despite much pleading to return to the Bodnariu family the five children so arrested and detained.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: