Furtuna din Nord

Furtuna in Norvegia storm photo credit

Furtuna in Norvegia storm photo credit vezi video aici www.youtube.com

Furtuna din Nord

„El le-a zis:De ce va este frica,putin credinciosilor?Apoi S-a sculat, a certat vanturile si marea,si s-a facut o LINISTE MARE.” (Matei 8:26)

Adeseori in viata suntem confruntati cu tot felul de probleme si incercari care vin peste noi si ne izbesc cu putere asemeni unei furtuni care ridica valuri imense ce cauta sa te inghita.
Poate prin una din cele mai crunte si napraznice furtuni, cu ape reci ce ingheata pana si simturile umane, cu vanturi napraznice ce te doboara si valuri imense ce te iau si despart copiii de parinti,ce vine tocmai din Marea Nordului,trece familia Bodnariu si altele asemeni ei dupa cum bine stiti.
Atunci insa cand in barca vietii noastre este Isus, exista Speranta.Ucenicii s-au apropiat de Isus si I-au zis:”Doamne,scapa-ne ca pierim!” (Matei 8:25)
Sa venim cu toti intr-o unitate sfanta inaintea Domnului Isus si sa-I cerem:
1. Doamne ,scapa familia Bodnariu si celelalte familii din furtuna barnevernet
2. Doamne,mareste-ne credinta!
3. Doamne, scoala-Te si cearta vanturile si marea
4. Doamne, adu linistea in familia Bodnariu si in celelalte familii,adu copiii inapoi!

In final s-a facut o „LINISTE MARE.” (Matei 8:26)

Doamne ajuta, Doamne da izbanda! AMIN.

Alin Barbos – Biserica Crestina Baptista Betel Lugojel

Am primit si am adaugat aici, de la sora valeria Iancu, cantarea

Doamne, ce furtuna – Corul Shema

VIDEO by Pace Voua

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  ian. 15, 2016 @ 08:38:38

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. SandaTulics
  ian. 15, 2016 @ 09:31:08

  amin!
  Draga mea Rodi, ti-am scris cu greu, citeva mesaje ,la care nu mi-ai raspuns, si intelg ca sunt impiedecata sa mai scriu, fiindu-mi alterat scrisul pe tastaura!!!A trebit sa reiau de mai multe ori fraze, si continuturi sau sa renunt la ele, fiindu-mi incurcate literele, si sensul lor .Oare…cine ma incurca, impiedeca sa corespondez cu tine, si fratele Cristian Ionescu?!O zi plina de victorii !

  • rodi
   ian. 15, 2016 @ 10:58:20

   Draga Sanda, nu stiu ce se intampla, dar sunt tot felul de piedici electronice la toate retelele de internet, Facebook, chiar si la WordPress si lucruri ciudate se intampla care impiedica conversatiile noastre. Te rog sa imi spui specific, mesajele la care nu am raspuns, le-ai postat aici pe blog? Cateodata ramanem in urma din cauza diferentei de 8 ore intre noi si voi, sunteti cu opt ore inaintea noastra, plus cand suntem plecati de acasa, e mai greu sa le aprobam prin telefonul mobil, ca nu totdeauna functioneaza. Dar, de obicei le postam cat de repede putem. M-am uitat pe partea noastra la comentarii cu numele dvs. si apar cam 18 aprobate de la revelion incoace. Am cautat si in SPAM cu numele dvs si acolo nu am vazut. Dumnezeu sa rezolve toate problemele astea ca sunt foarte ciudate si am fost informati de mai multi de probleme tehnice care nu le-am mai experimentat, nici noi, nici cititorii nostri ca si acum si avem blogul de 5 ani de zile.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: