Motivul pentru care au fost răpiți copiii familiei Bodnariu de…Ce scria în denunțul profesoarei

Daniel Bodnariu captura Agnus Dei

Abuzul fizic sau religia? Care este adevaratul motiv pentru care Protecția Copilului din Norvegia (Banevernet) a luat copiii de la familia Bodnariu ne spune chiar unchiul micuților. Ce scria în denunțul profesoarei.

Daniel Bodnariu:

Legal deposition transcript document denunt

Stock Photo Denunt

Prima scanteie, uitandu-ne in urma, a existat un istoric legat de modul in care sunt educati copiii acasa. Si, ce pot sa va zic, fratele meu a fost dirijor de cor la biserica din Bucuresti, la Biserica Fialdelfia si, acolo, i s-a propus sau a fost initiativa lui, el fiind  in activitatea scolii, in comitetul de parinti ai scolii, nu stiu daca v-am spus, el este inginer IT, lucreaza in primarie. Sotia lui este asistent medical pediatru in orasul Fjord. Are studii de psihologia copilului. Si, a vrut sa se implice acolo la scoal, sa faca un cor. La un moment dat, a intonat, printre alte melodii la pian, o melodie crestina care este cunoscuta. Cred ca o cunoasteti si dvs.: „He’s got the whole world in His hands.” El tine tot pamantul in mana Sa. … doar o linie melodica si atunci a fost imediat oprit. I-a zis: „Opreste-te, ca aici nu se predica.” El s-a oprit.

Photo Agnus Dei

Photo Agnus Dei

A mai fost un alt eveniment, tot in asa context religios in care una dintre fetite, Eliana, a cantat colegilor un cantecel norvegian, dar tot crestin si doamna invatatoare i-a spus: „Opreste-te, nu ai voie sa faci lucrulasta la scoala. Si a vorbit cu Marius pe tema aceasta si i-a spus lui Marius ca nu are voie sa se manifeste in felul asta, sa ia masuri cumva fratele meu. Marius a spus: „Ok, eu nu incerc sa va subminez autoritatea voastra in vreun fel. Am spus fetelor sa asculte de voi la scoala, ca ce le spuneti aici, nu-i nici o problema. Si atunci, doamna, i-a spus: „Da, dar si acasa sa-i invatati ca nu e bine.” Atunci, Marius, cumva a spus: „Problema cu ce fac eu acasa este a mea personala si a familiei mele.” Aici s-a creat cumva o, nu stiu cum sa zic, asa, o problema, in sensul acesta de comunicare, desi in tot acest timp de cand ei sunt la scoala, de 10 ani in Norvegia, fetel si baietii s-au nascut acolo; nu a existat niciodata un moment in care parintii lor sa li se fi imputat ca nu sunt parinti buni. Ca nu stiu sa-si creasca copiii.  Sau ca ii abuzeaza pe copii in vreun fel

Si chiar doamna care a facut acest denunt este vecina cu ei, la cateva case. Cunoaste familia. In denuntul acesta, spunea: „Sunt o familie unita, au activitati impreuna. Fetele sunt creative la scoala. Sunt inteligente. Sunt o provocare pentru scoala. Vor tot timpul activitati noi.” Deci, o provocare in sensul bun al cuvantului. Deci, acestor parinti nu li s-a spus nimic ca ar face ceva gresit pana in data de 16 noiembrie cand autoritatea de Protectia Copilului, in urma acestui denunt, legat de aspectul fizic, doamna specifica acolo, ca dintr-o discutie care a avut-o cu fetele, ea crede ca sunt disciplinate fizic acasa, dar nu crede ca este vorba de un abuz fizic.

VEZI si –

VIDEO – Daniel Bodnariu descrie conversatia lui Marius si Ruth Bodnariu cu fetele lor la doua luni dupa separare

13 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Marius si Ruth au vorbit cu Naomi si Eliana pentru prima data de cand au fost luate de la ei | agnus dei - english + romanian blog
 2. Valeria Iancu
  ian. 16, 2016 @ 04:01:06

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Dorian C
  ian. 16, 2016 @ 07:44:05

  Reblogged this on Christ4roNews.

 4. Bogdan
  ian. 16, 2016 @ 10:30:45

  Nu trebuie sa ne mai miram de ceea ce se intampla in Norvegia. Din pacate mafia este infiltrata peste tot.
  Ajunge cu rugaminti si cuvinte frumoase, norvegieni nu au nici rusine nici bun simt si nici frica de Dumnezeu. Nu avem nevoie de „bune relatii” cu mafia si lupta trebuie inceputa cu poporul norvegian care o sustine. Cei care au idei cum se poate lupta, sa se faca auziti, eu as incepe prin boicotarea produselor norvegiene si invitatia parasiri Romaniei a tuturor Norvrgienilor in frunte cu ambasada lor, sa stea acolo la „bunastarea lor” pana sunt capabil sa desfinteze sistemul mafiot pe care l-au creat.

 5. Anthony Ianosel, L.C.
  ian. 16, 2016 @ 11:15:51

  Romanii din Norvegia ar trebui sa ceara asistenta la ambasadele Americane din Nordul Europei, prin a depune in scris „Complaint” impotriva Statului insusi care gireaza Barvernetul. Precizez, ca legislatia SUA permite imigrarea acelor afectati de „persecutia si razbunarea” Norvegiei pe Romanii care-si practica religia pasnic, si fara interferente guvernamentale in intimitatea lor de familie. Mai ales in acest caz de drama EU, ei ar trebui sa le acorde azil politic dupa crterrile stabilite de tribunalele noastre administrative ale Dept. of Homeland Security.

  • Alex
   ian. 19, 2016 @ 02:02:09

   Ajunge atîta la oameni sã alergăm după ajutor, sã ne rugãm lui Dumnezeu că doar El poate rezolva situația dată

 6. lucjoy
  ian. 17, 2016 @ 19:32:33

  Buna ziua! Putem vedea integrul denunt fact de profesoara?

  • rodi
   ian. 17, 2016 @ 19:37:52

   Nu au voie sa-l arate nimanui, decat avocatilor. Deja au fost amenintati ca isi vor pierde copiii definitiv pentru ca au vorbit public de cazul lor.

 7. Petru Bogdan Milano IT.
  ian. 19, 2016 @ 12:44:00

  Alex, te vei imbonnavi curand si vei umbla disperat la doctori, sa te salveze.
  Dumnezeu ti-a dat si intelepciube, incearca te rog sa o folosesti.

 8. Lund
  ian. 19, 2016 @ 14:55:08

  Please help us reach 2000 signatures against Barnevernet (Norwegian child welfare). Please spread the word.
  https://secure.avaaz.org/en/petition/Government_of_Norway_Return_Children_to_Their_Mother/?pv=50

 9. mike
  ian. 19, 2016 @ 20:38:41

  -Petru Bogdan-nota -10– Se anunta ca vor venii suvoaie mari de ape pe Nil –Oamenii au alertat populatia care locuia linga riu– sa -si ia tot ce are mai bun si sa plece la deal – Un ,,credincios” se ruga la Dumnezeu– anuntat sa plece, ca vin ape mari ,el zicea –Dumnezeu are de grija– -Apele au inceput sa creasca –un milostiv a venit cu barca –hai omule ca vei pierii aici –omul nostru,, pocait”– -Dumnezeu are de grija– Apele au ajuns la virful acoperisului unde omul nostru striga la Dumnezeu –De ce nu ma ajuti Doamne ,uite ca pier in apa asta mare si murdara –Dumnezeu raspunse- am pus oameni sa te atentioneze –nu ai miscat un deget, –-Am trimis barca sa te salveze –la fel , nu te-ai miscat – Ce ai fi vrut sa-ti mai fac?? – Acum sa pieri in ape ,caci nu ma-i ascultat cind ti-am vorbit prin oameni– Din pacate sunt multi din astia ,,sfinti” dar rau binevoitori cind e vorba de ajutat , de incurajat, de a se afisa in lume ca-i doare de durerea altora, dar buni de gura si laudarosi atunci cind Dumnezeu rezolva problemele – dehhhh datorita rugaciuni lor– vorba Romanului –dupa razboi multi viteji se arata–Insasi Ap. Pavel ne spune ca ,–Credinta (rugaciunea,postul etc) fara fapta( a iesi in lume si a striga in gura mare impotriva faptelor celui rau-a fi model de traire crestina iar prin asta sa atragi oameni necredinciosi la pocainta –-Insasi -Domnul Isus- ne spune sa fim -LUMINA – poate cineva sa ascunda lumina ?? deci trebuie sa te vada -toti- din jurul tau, a plimge cu cel nenorocit, a da o mina de ajutor , a inbarbata , vizite la bolnavi–etc.) e moarta. Deci, sa fim unealta Lui Dumnezeu cu care El lucreaza -Be blessed

 10. Trackback: SOCANT!Motivul pentru care au fost răpiți copiii familiei Bodnariu.Ce scria în denunțul profesoarei | Descrieri.ro
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: