Penticostalii norvegieni sunt liberi și zburdă pe la țară

Photo credit Petru Lascau

Photo credit Petru Lascau

Un raspuns din partea Pastorului si scriitorului Petru Lascau pentru Biserica Penticostala din Norvegia. Clik pe poza pentru a citi raspunsul.

Scrie Pastorul Petru Lascau:

Aflăm că penticostalii norvegieni sunt liberi, nu sunt persecutați și o duc bine merci, că au un stat minunat care-i ocrotește pe ei și copiii lor, că se simt mândri de isprăvile lor naționale și de fiorduri. Trimit telegrame iubitului conducător asigurându-l de stima și mândria lor. Clik pe poza de mai sus pentru articol.

Raspunsul este la aceste comunicate publicate in presa romana, in data de 14 ianuarie, asupra cazului Bodnariu:

 1. Mișcarea Penticostală din Norvegia, prima reacţie în cazul Bodnariu: „NU suntem persecutaţi de autorităţi. NU găsim niciun argument rezonabil pentru utilizarea violenței fizice ca pedeapsă”14-01-2016
 2. Evenimentul Zilei: Susţinătorii familiei Bodnariu sunt CONTRAZIŞI chiar de Mişcarea Penticostală din Norvegia: “Nu este un caz de PERSECUŢIE religioasă”

5 comentarii (+add yours?)

 1. Adrian
  ian. 15, 2016 @ 15:24:14

  Salutam cu Evrei 12:7-8 pe „fratele” Andreas Hegertun unul din:”batranii” ”bisericii” penticostale din Norvegia.
  Dorim sa va transmitem ca va multumim pentru implicare si cercetarea cazului Bodnariu dar si pentru frumosul articol aparut in Dagen.
  Noi Romanii din lumea a 3 a asteptam ajutorul de la bunul si minunatul Dumnezeu care nu ne-a parasit si nu ne-a uitat niciodata.
  Ramaneti voi cu argintii iar noi, cei saraci si cu inima franta promitem ca nu-L vom mai cauta pe Cel viu intre cei morti.

 2. Ana
  ian. 16, 2016 @ 05:05:20

  Cititi aici cum sta cu crestinismul in Norvegia: „NORVEGIA: O municipalitate in principal crestina se supune suprematiei islamului, aceasta incluzand chemarea prin megafoane la timpul de rugaciune al musulmanilor si violarea fetelor norvegienelor foarte tinere de catre musulmani.
  Sursa: http://shoebat.com/2015/07/01/norway-a-mainly-christian-municipality-submits-to-islamic-supremacism-with-blasting-of-muslim-call-to-prayer-and-raping-of-very-young-norwegian-girls-by-muslims/

 3. Adrian
  ian. 16, 2016 @ 06:44:51

 4. Trackback: Senator TITUS CORLATEAN – Dezvaluiri – In Norvegia, un consilier departamental judetean a dat ordin bisericii penticostale sa desolidarizeze cu fam. Bodnariu | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: