Pastorul Viorel Iuga – Relația copil, familie, stat – Sustinerea valorilor familiei, Arad 16 Ianuarie 2016 » VIorel Iuga Protest Bodnariu la Arad 5

VIorel Iuga Protest Bodnariu la Arad 4

Un comentariu (+add yours?)

 1. Dan Otilia
  ian. 17, 2016 @ 11:46:20

  Doua lucruri as sublinia în mod deosebit.. „dacă am încălcat un drept al copilului (acela de a nu fi atins) ma las ajutat ca parinte”.. Este foarte corect.. poate fam Bodnariu a greșit, având în vedere ca statul norvegian nu accepta aceste masuri de corectie.. Dar vreau sa spun foarte clar, pentru toți aceia care considera ca sunt de cealaltă parte a taberei, ca nicio o palma peste fund aplicata cu dragoste de părinte unui copil nu va marca copilul în forma în care o separare de familie (frați, parinti) o poate face. De fapt nici nu poate exista o alta tabăra, decât cea de partea familiei Bodnariu.. pot sa cred ca sunt multi care nu accepta aceste forme (gen tras de ureche, palma la fund etc) și prefera alte forme de educare.. e forte bine.. Dar cu siguranță nu pot sa cred ca exista cineva în tara aceasta care sa aplaude felul în care acești părinți au fost despărțiți de copii.. Daca au greșit, cu siguranță e ceva ce se poate corecta..
  Va rog faceți diferența între „bătaia rupta din rai” și metode ușoare de educare a unui copil, aplicate desigur cu toată dragostea de părinte (nu din furie, la nervi etc)..
  Si al doilea lucru de subliniat: „Dacă vreți sa creșteți copii, faceti-i”.. De fapt despre asta cred ca e vorba, la urma urmei.
  Cazurile pe care le-am văzut în aceste săptămâni, de copii separați de părinți chiar și la o luna, m-au marcat pentru totdeauna probabil.
  Dumnezeu sa aibă mila!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari