Eurodeputata Viorica Dăncilă la PE: autoritățile norvegiene nu oferă datele solicitate nici presei și nici familiei Bodnariu.

Eurodeputata Viorica Dăncilă, lidera delegației PSD din PE, a solicitat, în plenul Parlamentul European, „transparență” din partea autorităților norvegiene, în cazul familiei Bodnariu.

De asemenea, Viorica Dăncilă a reînnoit apelul către eurodeputați și instituțiile europene, de a oferi sprijin familiei Bodnariu.

„Opinia publică românească, precum și presa din România, și-au exprimat în mod repetat îngrijorarea, în ultimele luni, cu privire la soarta familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de la părinți de către serviciile de protecție specializate, din Norvegia. Motivele deciziei autorităților norvegiene sunt neclare. Până la acest moment, nu există informații oficiale, fără echivoc, privind motivația acestei acțiuni.

Lipsa de informații vine din lipsa de transparență a autorităților norvegiene, care nu oferă datele solicitate nici presei și nici familiei Bodnariu. Grupul eurodeputaților S&D din România a adus această situație la cunoștința președintelui Parlamentului European și a comisarului european pentru politici de vecinătate.

CITESTE mai Mult aici – http://www.dcnews.ro/cazul-bodnariu-in-parlamentul-european-ce-se-cere-autorita-ilor-norvegiene_495122.html#sthash.LxcFS4S4.dpuf

CITESTE si –

2 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  ian. 19, 2016 @ 09:50:06

  Ei nu prezinta nimic pt. ca totul e o inscenare draceasca. Iau copii de la parinti, tortureaza pe toti si apoi dau verdictul din vreo gresala sau expresie a parintilor care sunt presati si torturati. De ce trebuie sa fie supusi parinti la examinare acum dupa atita timp de stres ?
  Cine sunt ei sa analizeze situatia acum si nu inainte de a ridica copii?

 2. Valeria Iancu
  ian. 19, 2016 @ 10:03:30

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: