Tragedia familiei Bodnariu – „picatura care a umplut paharul”?

Photo Agnus Dei

Photo Agnus Dei

Janeth trage o concluzie inedita si inteleapta la aprox o luna dupa separarea copiilor de Marius si Ruth Bodnariu:

Oare ce e in sufletul ei de mamă acum?  Oare cum arata casa lor?  Râsul cristalin al copiilor si  sunetul jucariilor sunt acum inlocuite de ticaitul sinistru al  ceasului, de suspine si hohote de plâns… O mama indurerata in fotoliu ce isi adapa durerea prezentului din izvorul amintirilor…. Pătuțuri goale… Jucării triste….

Mulți dintre noi ne-am intrebat zilele acestea DE CE? De ce Marius si Ruth? De ce o familie care Il iubeste pe Isus? De ce nu se intampla nimic?  De ce tace Dumnezeu? Nu cred ca cineva a primit răspunsul…. In Biblie scrie ca gândurile noastre nu sunt gândurile Domnului. Gândurile Lui sunt de nepatruns. Nimeni nu poate intelege felul cum lucreaza El, metodele Lui, scopurile Lui…dar stim că tot ce face El este bun. Trebuie că e ceva bun şi de data aceasta!

La un singur aspect m-am gandit insa, nu stiu daca acesta e si gandul lui Dumnezeu… că tragedia acestei familii e „picatura care a umplut paharul”.

CITESTE gandurile lui Janeth aici –

Transplant de inimă pentru Barnevernet

In data de 20 Ianuarie, aces articol a ajuns la nr. 4 in top 100 Bloguri in Limba Romana:

Transplant de inima Barnvernet de Janeth

10 comentarii (+add yours?)

 1. Anthony Ianosel, L.C.
  ian. 19, 2016 @ 20:12:31

  Toate persoanele Norvegiene care au fost trisate, pe considerente de bani sa accepte copii din familiile nenorocite (de barvernet) ale imigrantilor care-si vad de treaba lor si traiesc in pace, ar trebui mentionate in public, facute de rusine, si apoi CONDAMNATE in public pe nume! Un alt lucru, toate democratiile moderne, considera caci valoarea CARDINALA a democratiei este LIBERTATEA FAMILIILOR SI OAMENILOR DE-A SE GUVERNA PE EI INSUSI.
  Aceasta valoare cardinala a fost amintita anul trecut in curtea suprema Americana. Pot cita cazul daca este necesar (pt cei care ar vrea sa-l citeasca).

 2. SandaTulics
  ian. 20, 2016 @ 03:32:29

  Nu sunt de acord cu jelaniile scrise !Se pot aduce eceste stari in rugaciune inaintea lui Dumnezeu dar nu afisate public , demoralizind familia Botnariu si crestinii increzatori in victoria mult asteptata!Sa ne revizuim bine atitudinile intr-o situatie de lupta spirituala, de asteptare a raspunsului de -Veste buna!

  • Janeth
   ian. 21, 2016 @ 04:37:35

   Ceea ce am scris sunt cateva ganduri, asa cum am simtit atunci. Nu sa demoralizez, ci sa chem oamenii la unitate si rugaciune.

   • rodi
    ian. 21, 2016 @ 09:25:10

    Janeth, nu ai demoralizat fam. Bodnariu. Am schimbat cateva mesaje cu o sora de-a lui Marius chiar dupa ce au fost luati copiii si si ea spunea ca Marius si Ruth sunt foarte credinciosi si Dumnezeu i-a gasit vrednici ca sa-i foloseasca in a rasturna un sistem diabolic. Si pentru ei asta e o incurajare pentru ca le da un mic motiv sau un raspuns, cand se intreaba, ca orice om,”de ce, Doamne?”

 3. Janeth
  ian. 20, 2016 @ 05:27:15

  Woow. Chiar m-ai surprins cu postarea articolului. 🙂

  • rodi
   ian. 20, 2016 @ 21:08:02

   scuze pentru marea intarziere cu raspunsul meu, dar, gripa a trecut pe la noi prin casa si nu am reusit sa lucram la blog. Sa stii ca am cititi articolul tau si chiar am ramas surprinsa de intelepciunea cu care ai vazut lucrurile deja din Decembrie anului trecut. Dumnezeu sa fie cu tine si cu familia ta si sa iti dea timp sa iti dezvalui si acest dar de a asterne gandurile tale pe nlogul tau. Dumnezeu sa te binecuvanteze!
   P.S. am adaugat si o poza, ca sa vezi ca nu este doar parerea mea, ci a multora. Articolul tau, care l-am preluat, o portiune, a ajuns nr. 4 in top 100 cele mai citite articole in Limba Romana, azi 20 ianuarie, 2016!

   • Janeth
    ian. 21, 2016 @ 04:33:47


    Sa speram ca asta e intentia lui Dumnezeu, sa distruga ingrozitorul sistem .Ma rog mult ca sa nu se piarda credinta lor in Dumnezeu si sa fie biruitori. Iar copiii sa nu ramana cu urmari in suflet. Dumnezeu le poate sterge aceste amintiri urate.

 4. Nume
  ian. 22, 2016 @ 19:16:52

  Asa este… Dumnezeu este în control .Pe Dumnezeu nu L-a surprins acest fapt cã aceastã familie e lovitã în suflet de însãsi vrãsmasii Lui, dar El le va da puterea sã iasã biruitori .
  Avem nevoie aici de credintã ,asa cum a avut Avram …crezînd cãci chiar din cenusã îl va primi înapoi pe fiul lui.

  # Mare putere are credinta celui neprihãnit ,mai mare decît puterea Barnevernetului .
  # Sã ne amintim : Noi nu avem de luptat împotriva cãrnii ,si a sîngelui ,ci împotriva duhurilor rãutãtii ,care se rãzboiesc cu sufletele noastre , si în cazul acesta si cu sufletele familiei Bodnariu. Sã continuãm sã-i sustinem în rugãciune pe acesti pãrinti si pe copii lor.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: