Vladimir Putin, anunţ de ultimă oră pentru evrei

Vladimir Putin: Evreii care se simt în nesiguranţă în alte ţări europene din cauza sentimentelor antisemite pot veni în Rusia, a declarat marţi preşedintele rus !!!!!

B a r z i l a i - e n - D a n

România ar fi trebuit să o ia înaintea lui Putin.

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor

Publicat: 20:11

Russian Prime Minister Vladimir Putin meets with Hungarian Prime Minister Viktor Orban
Evreii care se simt în nesiguranţă în alte ţări europene din cauza sentimentelor antisemite pot veni în Rusia, a declarat marţi preşedintele rus Vladimir Putin, relatează DPA. ‘Ei pot veni la noi. Au plecat din Uniunea Sovietică. Lăsaţi-i să se întoarcă’, i-a spus Putin preşedintelui Congresului European Evreiesc, Viatcheslav Moshe Kantor, în cadrul unei

Vezi articolul original 111 cuvinte mai mult

5 comentarii (+add yours?)

 1. gabrielmarinescu1960Gabriel Marinescu
  ian. 20, 2016 @ 03:29:01

  Ce”cumsecade”este el!!!

 2. Cristian
  ian. 20, 2016 @ 06:50:32

  Poate va intrebati daca ungurii din Romania s-or fi linistit in sfarsit dupa ce au primit mult visata autonomie, data de asa-zisul nostru presedinte, Iohannis. De fapt… uite ca ungurii nu se potolesc si vor in continuare probleme:

  http://www.activenews.ro/stiri-politic/O-revista-de-limba-maghiara-din-Ardeal-publica-un-apel-de-RECRUTARE-pentru-Armata-Nationala-Secuiasca-.-Armata-vrea-eliberarea-pamantului-secuiesc-de-sub-ocupatia-provizorie-romana-129133

 3. Cristian
  ian. 20, 2016 @ 06:52:45

  Ma intreb si eu… Oare Domnul o fi spus sa-l alegem presedinte pe dl. Iohannis? Sau poate… tocmai ca planul Domnului o fi fost din start sa ne invete ceva din toate aceste „derapaje” care se tot intampla? (faptul ca nu sustine absolut deloc romanii din strainatate, nu intervine deloc in Norvegia, da autonomie maghiarilor si probabil multe altele) Nu prea stiu ce sa cred. Eu am in continuare foarte mari semne de intrebare, referitor la presedinte, referitor la planul Domnului…

 4. Ioan
  ian. 20, 2016 @ 11:22:28

  5. „Ce frumoase sînt corturile tale, Iacove! Locuinţele tale, Israele!
  6. Ele se întind ca nişte văi, Ca nişte grădini lîngă un rîu, Ca nişte copaci de aloe pe cari i-a sădit Domnul, Ca nişte cedri pe lîngă ape.
  7. Apa curge din găleţile lui, Şi sămînţa lui este udată de ape mari. Împăratul lui se înalţă mai pe sus de Agag, Şi împărăţia lui ajunge puternică.
  8. Dumnezeu l-a scos din Egipt, Tăria lui este ca a bivolului pentru el. El nimiceşte neamurile cari se ridică împotriva lui, Le sfarmă oasele, şi le prăpădeşte cu săgeţile lui.
  9. Îndoaie genunchii, se culcă întocmai ca un leu, Ca o leoaică: Cine-l va scula? Binecuvîntat să fie oricine te va binecuvînta, Şi blestemat să fie oricine te va blestema!” (Numeri 24:5-9).

  • Tiboca Petrica
   ian. 21, 2016 @ 21:56:27

   Amin!!Amabilitatea lui Putin este egala cu cea a lui Faraon. Dupa ce a primit poporul lui Iacov cu ospitalitate a pus bir pestevbir si a facut sclavie pina cand Domnul a raspuns strigatelor lor si cu o mina tare ia scos din Egipt prin Moise si Aron …Tot asa acum trebuie sa se intoarca de pe pamintul strain….e prorocie scrisa iar in vremea aceasta se implineste . Glorie lui Dumnezeu !!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: