Cazul Bodnariu sau ce înseamnă bunele intenţii

a

Ana Birchall Photo credit anabirchall.ro

 Ana Birchall: Raport negru pentru Barnevernet: Norvegia a fost deja condamnată de către Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru încălcarea drepturilor copiilor şi părinţilor.
Deputatul  Ana Birchall subliniază, într-un material scris pentru dcnews.ro, că sistemul de protecție a copilului din Norvegia, chiar dacă ar avea un scop nobil, poate dăuna multor familii, fapt confirmat prin condamnările de la CEDO.
Legislaţia norvegiană impune obligativitatea profesorilor şi a responsabililor şcolari de a semnala către serviciul de protecţie a copilului orice suspiciune de abuz, chiar şi atunci când nu există probe clare. Plecând însă de la un principiu corect, care respectă interesul superior al copilului, autorităţile norvegiene au dovedit că legea poate fi aplicată şi în dauna copiilor şi a familiilor din care provin. În plus, situaţii similare cu cea a familiei Bodnariu au determinat Comitetul Nordic pentru Drepturile Omului (NCHR) să acuze state ca Norvegia, Finlanda, Danemarca şi Suedia că vizează mai degrabă familiile monoparentale, cele cu dificultăţi economice şi familiile de emigranţi.
Mai mult, raportul elaborat de NCHR subliniază clar faptul că Norvegia şi Finlanda au fost deja condamnate de către Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru încălcarea drepturilor copiilor şi părinţilor. Iar, în momentul în care ai de a face cu atât de multe situaţii în care s-a dovedit că Protecţia Copilului a intervenit neîntemeiat sau chiar abuziv, este momentul să îţi pui întrebarea dacă nu cumva este nevoie de o modificare a legislaţiei sau măcar de un control mai riguros al implementării acesteia.
[….]
….Din această perspectivă, sistemul nordic angrenează toate mecanismele sociale şi comunitare pentru a proteja viitorul copiilor. Există însă o limită până la care statul poate să intervină în viaţa de familie, indiferent de nobleţea scopului final, există o graniţă după care ajutorul sau controlul sistemului devin extrem de dăunătoare. Noi, românii, am învăţat asta după 45 de ani de comunism, în care statul era omniprezent, inclusiv în cele mai intime aspecte ale vieţii românilor. –

4 comentarii (+add yours?)

 1. Anthony Ianosel, L.C.
  ian. 21, 2016 @ 17:01:55

  „Noi, românii, am învăţat asta după 45 de ani de comunism, în care statul era omniprezent, inclusiv în cele mai intime aspecte ale vieţii românilor.” –Ana Birchall

  STATUL OMIPREZENT „PARENS PATRIA” INCEPE SA PRABUSEASCA FAMILIA TRADITIONALA A NUCLEULUI SOCIETATII CRESTINE A EUROPEI MODERNE

  Deputata Ana Birchall a subliniat excellent ce inseamna ca Statul [sau mai bine zis in doctrinele oculte din Vest „Parens Patria” tradus „Parintele Patriei”) sa-si asume prin „legislatie de forta”–precum Statul comunist”–rolul de tata „omniprezent” al copiilor si apoi al tuturor cetatenilor!

  Acest stat odios „parens patria” a inceput sa faca ravagii in Occident. In America si in Europa, acest stat totalitar–prin atributiile sale independente–isi permite prin forta sa aresteze pe parinti, pe copii lor, si chiar infanti de patru luni sub pretexte draconice. Nu putine sunt aceste cazuri de arest si schimbare de custodie prin forta a copiilor din familii mai vulnerabile, mai sarace si mai numeroase.

  Cazul Bodnariu din Norvegia ne prezinta portretul unei agentii totalitare care nu are respect de nici o norma umana de drept la care Norvegia este semnatara. Nu putem sa nu condamnam cu toata severitatea o astfel de tara indiferenta fata de cele ce se petrec in jurisdictia ei de catre barvernetul ei! Da, condamnarile ar trebui sa inceapa de la Curtea Europeana, si pe rand, toate tarile NATO, prin forurile lor juridice, sa condamne in public, aceasta mica tara Norvegia care insulta si terfeleste dignitatea umana a familiei si socheaza constiinta omului pasnic.

  Acest stat omniprezent in cultura comunista totalitara din Rasaritul Europei revine in forta in Occident, incepand de la Apus si traversand tarile Nordice, pana cand se va opri in centrul Europei. In fiecare jurisdictie EU, acest stat nefarios va trage in plasa lui copii si fetite de toate varstele minore, fara ca parintii sa poata protesta in mod efectiv chiar daca beneficiaza si de un „advocat” din oficiu.

  Parintii care cresc copii, ar trebui sa se educe si sa invete despre toate sireteniile acestor agentii totalitare. De la avocati, de la internet, din carti de lege, etc. Cei care neglecta toate acestea nu vor reusi sa riposteze cu efect impotriva tuturor acuzatiilor false si distortionate scrise impotriva lor de aceste agentii totalitare.

  Fiecare parinte si mama ar trebui sa invete cum sa riposteze in scris si oral la fiecare acuzatie adusa lor de aceste agentii odioase. Sa stie sa scrie un „Affidavit” sau o „Reclamatie”–in special aceasta–impotriva acuzatorilor si superorilor. Acestea doua, sunt forta parintilor de care acum ei sunt lipsiti, si avocatii lor nu le scriu in recordul tribunalelor de frica statului omniprezent, si este posibil, de frica barourilor si sanctiunilor! Numai Dumnezeu stie cate acuzatii false, distortionate si fabricate exista in dosarul Bodnariu? Care expert legal a facut un audit la dosarul lor, ca sa extraga toate acuzatiile fabricate, distortionate si pe cele false, si le arate unui tribunal superior (sau federal), printr-o procedura de litigiu numit „complaint”, impotriva acuzatorilor?

  Astfel, pentru ca populatia este tinuta in intuneric si departe de cunostiinte legale nominale, aceste barverneturi iau amploare intr-o societate care se lasa calcata in picioare chiar de „parintele patriei”–asa dupa cum si noi milioanele de Romani am trait si suferit aceasta in comunismul totalitar cincizeci de ani in urma.

 2. Trackback: Cazul Bodnariu sau ce înseamnă bunele intenţii | Pastor Ciprian Barsan
 3. Dorian C
  ian. 22, 2016 @ 07:29:39

  Reblogged this on Christ4roNews.

 4. Trackback: ANA BIRCHALL (Deputat): Ce înseamnă bunele intenții pentru Norvegia și Barnevernet | ARMONIA MAGAZINE - USA
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: