DOVEZILE UNUI CONCUBINAJ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ ÎNTRE MIȘCAREA PENTICOSTALĂ DIN NORVEGIA (ȘI NU NUMAI), O MARE PARTE DIN MEDIA CREȘTINĂ ȘI BARNEVERNET

Cristian Ionescu Conventie 2014

Informatii despre Biserica Penticostala din Norvegia…si implicarea statului in biserica,

POPAS PENTRU SUFLET

Mulțumiri fratelui Emi Zărnescu pentru cercetările asidue și materialul din această postare! Mai mult, pentru că a fost și este un adevărat stâlp de susținere spirituală pentru Marius și Ruth. Și mai mult, pentru curajul de a accepta să i se scrie numele aici. Frate Emi, tot respectul meu și al tuturor!

Am preluat, prelucrat și publicat acest material cu cea mai adâncă indignare! Deci, de ce Mișcarea Penticostală Norvegiană și media creștină susțin Barnevernet? O, ce nevoie mare a avut Barnevernet de scrisoarea lor de suport ca să o arate delegațiilor care se interesează dacă nu cumva este persecuție religioasă în cazul Bodnariu! Dar, să observăm câteva informații despre Mișcarea Penticostală și media creștină din Norvegia:

Mișcarea penticostală din Norvegia / Pinsebevegelsen
Contact: post@pinsebevegelsen.no
Tel: 0047 40413043
Pilestredet 27 H, 0164 Oslo
Mișcarea penticostală din Norvegia nu este o organizație, ci o comunitate de 300 de biserici locale distribuite pe…

Vezi articolul original 1.147 de cuvinte mai mult

2 comentarii (+add yours?)

 1. Anthony Ianosel, L.C.
  ian. 22, 2016 @ 03:57:50

  DESPARTIREA TRAUMATICA A PARINTILOR DE COPIII LOR CU AJUTORUL POLITIEI DE STRADA CROIESTE UN CAPITOL MURDAR SI DETESTABIL IN BASTIONULUI DEMOCRATIILOR CARE INCEP SA SE PRABUSEASCA

  Cei care ne-am nascut imediat dupa al doilea razboi mondial am fost martorii unui sistem social prabusit. Am vazut si filmele de la Nurenberg, cum tribunalul aliatilor pronunta sentinte capitale asupra vinovatilor de crime de razboi, si mai tarziu am vazut si decizii pronuntand tot astfel de sentinte impotriva vinovatilor de crime impotriva umanitatii.

  Si totusi, au mai aparut guverne totalitare care au despartit copii de parinti, multe rudenii si familii crestine, prin forta politiei de strada, si instaurand Cortina de Fier peste tot dominionul acestor guverne! Cei care am incercat sa evadam–mii de noi–eram aruncati in lagare secrete de munca fortata special amenajate cu piloni si plasa de sarma ghimpata cu turnuri de veghere si militari in stagiu de la M.A.I. inarmati cu mitraliere gata sa deschida focul asupra unui evadator! Cei care ne controlau spiritul si fizicul nostru, si ne chinuiau zilnic, in aceste lagare secrete erau ofiteri militari cu grade si stele, extrem de zelosi si de nemilosi, exact ca si lucratorii odiosi ai barvernetului norvegian, sau a trupelor SS, si alte barvernete care acum opereaza “sub radar” si care au inceput sa desparta prin forta politiei de strada mii de parinti si copii, si bunici de nepoti si stranepoti!

  Nu vreti sa credeti ca Norvegia, cat si alte [foste] bastioane ale democratiei incep sa se prabuseasca? Ascultati ce are de spus la aceasta, un mare judecator-sef al tribunalului din Circuitul federal de Apel (Nr. 5) din America, in fata studentilor de la Harvard: “Sistemul legal American este corupt si de nerecunoscut” [http://www.massnews.com/2003_Editions/3_March/030703_mn_american_legal_system_corrupt.shtml]. Acestea au fost vorbite in public, in fata studentilor de drept la Harvard, in 2003! Si tot acest mare judecator-sef a mai spus atunci caci “Integritatea legii, radaciniile ei religioase, cat si calitatea transcendenta a legii au inceput sa dispara”!

  Imaginati-va in ce stare deplorabila se afla sistemul nostru din Occident, inclusiv al Norvegiei, 12 ani de cand s-au vorbit aceste fraze terifiante de acel judecator! Acest judecator-sef, in 2003, a citat pe eminentul nostru general si unul din parintii Americii, George Washington, care a spus, in ultimul lui discurs de “ramas bun”: “Unde este garantia pentru proprietate, pentru reputatie, si pentru viata, daca sensul obligatiei religioase abandoneaza juramintele in tribunalele de justitie”?

  Un an in urma, Nr. 2 judecator al curtii supreme Americane, s-a plans in public, in cazul nefericit intitulat Obergefell v. Hodges, 135 S. Ct. 1732 (2015), care a legiferat sodomia si casatoriile non-naturale, caci acest tribunal “inventeaza” privilegii fara precedent. Asa dupa cum si Norvegia a inventat practicile primitive de “despartire fortata a familiilor de copiii lor” cu asistenta politiei de strada sau paramilitara! Dupa cum trupele paramilitare SS practicau impotriva multor cetateni din zonele ocupate.

  Este cert, caci fostele bastioane ale democratiei au inceput sa croiasca un capitol murdar si detestabil fara margini, care este tot mai grav si injurios, an dupa an, pt. nefericitele familii cazute ca prada acestor barvernete odioase!

  Cazul familiei Bodnariu–o familie supra educata si dotata cu resurse materiale necesare sa creasca cei cinci copii–ne adevereste, fara dubii, caci sistemul legal din Norvegia si alte tari (fost) democratice din Europa de Nord au inceput sa se prabuseasca–si aceasta contrar multor mascarade oficiale de a linisti si ameti opinia publica.

  Aceste familii nenorocite de statul norvegian, responsabil de practicile ruinoase, oculte, si primitive ale agentiei sale de copii, care se mascareaza ca si „parintele copiilor”, va lua in curand forma unui stat totalitar, represiv.

  Nu tot asa se comportau cu noi si guvernele tarilor totalitare din rasaritul Europei, de unde am emigrat odinioara catre America, Canada si Australia?

 2. CS
  ian. 22, 2016 @ 10:14:23

  Crestinismul din tarile așa zis civilizate, lumea „buna, occidentul , (cum spun unii cu reverență , este un circ abject.
  Creștini care se complac în relații sexuale murdare, de orice fel, mincinoși , rai, etc.
  Ei se cred creștini, dar faptele lor dovedesc ca sunt mai rai ca păgânii.
  Așa ca nu m-am mirat când am auzit cum „crestinii” norvegieni au întors spatele celui ce are nevoie de sprijin.
  Dacă nu as fi ajuns sa trăiesc printre ei, nu as fi crezut vreodată ca exista acest fel de „crestini”.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: