Fete creștine răpite din Siria și Irak în drum spre școală sau spre biserică, au fost scoase la licitaţie în Orient. Sunt vândute sub numele de „sclave sexuale”

Photo credit Stiri pe Surse fete crestine rapite din Siria si IrakSclavagismul nu a fost abolit: Sute de tinere au fost scoase la licitaţie în Orient

Sclavagismul nu a fost abolit. Ceea ce se întâmplă în Orient e de-a dreptul şocant. 180 de tinere între 9 şi 16 ani au fost scoase la licitaţie ca sclave sexuale. Într-o lume în care dreptul la cosmetice tinde să devină un drept fundamental pentru femei, realitatea este mult mai dură.

Numeroase canale media accesibile în Asia și Africa au postat anunțuri prin care erau scoase la licitație fete creștine răpite din Siria și Irak. Vârsta tinerelor răpite era cuprinsă între 9 și 16 ani, iar prețul cerut era de aproximativ 200 de dolari, așa cum notează jurnalistul Raymond Ibrahim pe pagina sa personală de internet.

Drama acestor tinere, multe dintre ele răpite în drum spre școală sau spre biserică, se accentuează prin faptul că ele sunt vândute sub numele de „sclave sexuale”. Veniturile realizate din vânzarea acestor tinere intră, așa cum informează IraqiNews.com, în conturile Califatului Islamic. Christian Post, dar și televiziunea Al Jazeera au publicat mesajul unei grupări radicale care pretinde că este gata să execute 180 de ostatici, majoritatea femei creștine – în schimbul lor cerându-se o răscumpărare de 12 milioane de dolari.

Conform informațiilor oficiale, 158 de femei creștine au fost răpite din regiunea irakiană Ninive, acolo unde peste 3.000 de creștini chaldeeni au fost forțați să-și părăsească casele și bisericile.

SURSA –

 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: