VIDEO Deputatul Mircea Dolha – Dezvăluiri despre Cazul Bodnariu dupa 48 de ore in Norvegia

acasa la fam. Marius si Ruth Bodnariu cu Mircea Dolha

-Au slabit, doamna Ruth, sotia domnului Bodnariu, a slabit 8 kilograme din 16 Noiembrie si pana acum. Tot timpul cat am vorbit cu dansii, doua ore si jumatate, plangea si tremura, ii tremurau mainile. 

-Copiii in cazuri, care sunt de varsta frageda, de cinci ani, de sapte ani, sunt supusi unui adevarat interogatoriu, care poate dura patru ore. Dupa patru ore, si un adult va garantez ca cedeaza, dar mintea unui copilas? Am aflat cu stupoare ca aceste interogatorii sunt facute precum in filme, la un geam de sticla, unde nu vezi cine te-ntreaba, doar auzi. Copilul este pus pe un scaun, Si in cadrul unei familii, copilul a fost intrebat de douazeci si trei de ori, dac nu a fost lovit. Copilul a raspuns ca nu, iar a douazeci si patra ora, dupa ce-a stat patru ore in aceasta ancheta, deci nu gresesc daca o numesc ancheta, pentru ca asa se cheama, a spus ca da’ poate ca m-au lovit, asupra capului, va rog ca nu mai pot. Si asta a fost acuzarea pentru ca acel copil sa fie luat.

Transcript AGNUS DEI:

Dolha: ,,Sa stiti ca, am decis in 8 Decembrie sa facem acesta vizita in Norvegia pentru aflarea adevarului in urma audientei care a avut loc la comisia noastra pentru concetatenii romani, afara de granitele Romaniei, eram destul de sceptic, eu va spun ca acum sunt mult mai optimist si eu, cat si ceilalti membri ai delegatiei, incet incet incepem sa ne facem o parere… Vreau sa va spun ca nu este usor sa tratezi asa lucruri la distante mari, incep sa dea roade.

Ieri, 20 Ianuarie am avut o intalnire care a durat peste trei ore cu doamna (Ann Alegaris Handrescu Guverntorul…), Ce-am aflat cu stupoare la acelasi raspuns (pana am intervenit noi dupa aceea sa spunem), ca nimeni nu poate sa se introduca la aceste dosare, este un dosar secret, lucrurile se vor duce in instanta si doar numai instanta va decide daca este vinovata sau nu familia Bodnariu.  Ce este grav insa si va spun ca ma framanta pe mine si pe ceilalti membri ai delegatiei, este ca, dupa aceasta aparenta democratie, si neemisiune in treburile Barnevernetului, planeaza foarte multe suspiciuni ca pot fi erori grave, si de ce nu, pot fi si abuzuri de drept in multe cazuri. Pentru ca din cele 53 de mii de cazuri, care au fost administrate doar in 2013, in 2014 cifra este de 45 de mii de cazuri, in 2015 inca nu este publicata, paste 9 mii de copii raman anual, prin acele ordine, de plasament temporare la alte familii, la asa numite familii surogat, si procesele dureaza foarte mult. Pot dura un an, doi, si mai mult iar pecazuri, a fost un caz celebru Johansen, care a castigat la CEDO si inca Norvegia nu a pus in aplicare decizia CEDO pentru ca, ce sa vezi, dupa ce castiga oamenii, copiii fiind mici, stand doi, trei patru ani la aceste familii surogati, se instraineaza de familia adevarata, de familia biologica, si vine din nou Barnevernet si sune ca ar produce o trauma, fac o ancheta, fac un studiu biologic si spun ca deja se produce o noua trauma daca-i mai desparte din nou. Iata ca, de multe ori cu dreptatea in mana, ramai fara copii… (Mai jos – poze de Mircea Dolha)

Dar revenind la familia Bodnariu, eu vreau sa nu se-nteleaga cumva ca delegatia a venit special numai pentru familia Bodnariu. Am venit si pentru familia Nan, am venit si pentru familia Avramescu si Radulescu si alte familii care apeleaza la noi. Pentru ca noi, aceasta comisie, avem obligatie sa reprezentam romanii aflati in afara granitelor Romaniei. Va aduc cu bucurie vestea ca familia Nan, ieri, astazi si maine, sunt in process deja. Ieri au fost trei ore, astazi aproximativ patru ore, si mai au si maine, dar sunt foarte bucurosi, cei din familia Nan, pentru ca incet incet, Barnevernet da inapoi. Pentru ca dovezile pe care le-au adus, de violenta in sanul familiei nu sunt sustinute, nu au probe necesare, oricate fotografii, examinari medicale au facut ei, pentru ca de multe ori se bazeaza pe un denunt al unei educatoare sau a unei invatatoare sau a unui vecin, iar dupa aceea, este foarte grav, copilul respectiv sau copiii in cazuri, care sunt de varsta frageda, de cinci ani, de sapte ani, sunt supusi unui adevarat interogatoriu, care poate dura patru ore. Dupa patru ore, si un adult va garantez ca cedeaza, dar mintea unui copilas? Am aflat cu stupoare ca aceste interogatorii sunt facute precum in filme, la un geam de sticla, unde nu vezi cine te-ntreaba, doar auzi. Copilul este pus pe un scaun, Si in cadrul unei familii, copilul a fost intrebat de douazeci si trei de ori, daca nu a fost lovit. Copilul a raspuns ca nu, iar a douazeci si patra ora, dupa ce-a stat patru ore in aceasta ancheta, deci nu gresesc daca o numesc ancheta, pentru ca asa se cheama, a spus ca da’ poate ca m-au lovit, asupra capului, va rog ca nu mai pot. Si asta a fost acuzarea pentru ca acel copil sa fie luat.

Am stat de vorba asa cum am promis cu familia Bodnariu, care este realmente devastata, este realmente intr-o situatie cum nu poti sa-ti imaginezi. Au slabit, doamna Ruth, sotia domnului Bodnariu, a slabit 8 kilograme din 16 Noiembrie si pana acum. Tot timpul cat am vorbit cu dansii, doua ore si jumatate, plangea si tremura, ii tremurau mainile. Am vorbit nu numai cu Marius Bodnariu, dar am vorbit si cu apartinatorii acestei familii, socri sai, am vorbit cu un vecini din apropiere, Toti au avut cuvinte de lauda. Am vazut camerele copilasilor, conditiile in care au trait, in care s-au dezvoltat. Au crescut intr-un loc foarte bun, este un satuc langa Forde, unde au toate conditiile, unde sunt iubiti, se vede foarte clar dupa jucarii, dupa tot ce este acolo ramas. Aceasta familie, pot sa bag mana in foc, ca nu poate sa omoare o musca, darmite sa loveasca un copil sau sa-l violenteze. Este incredibil asa ceva.

Va asigur ca nu ne vom lasa, vrem ca intrevederile care le-avem cu omologii nostri norvegieni, in discutiile pe care le avem cu factori importanti de decizie ai statului norvegian sa incercam sa-i rugam sa faca doar un singur lucru. Sa-si armonizeze legislatia precum toate celelalte tari, Germania, Franta, Anglia si asa mai departe. Noi in Romania avem o legislatie foarte buna, este foarte bine pusa la punct. Este adevarat ca nu avem puterea economica pe care o are Norvegia, In Norvegia, pentru un copil, Barnevenet primeste pentru un singur copil, statul da acestei institutii destul de oculta investeste intre 50 de mii de euro si 120 de mii de euro annual pe copil. Atentie la aceste cifre. Sunt bani foarte multi. Daca copiii nu ar mai fi luati, nu s-ar avea obiectii, n-ar mai putea finantati. Eu cred ca ceva nu e in regula, cred legislatia a fost menita bine la inceput bine la inceput, dar dupa aceea, au fost aduse lucruri care depasesc normalul, devin deja absurde.

Intervenție telefonică, din Norvegia, în cadrul emisiunii „Jocuri de putere””, Realitatea TV cu Rares Bogdan –

8 comentarii (+add yours?)

 1. energein7
  ian. 22, 2016 @ 01:11:04

  Reblogged this on energein7's Blog.

 2. Valeria Iancu
  ian. 22, 2016 @ 02:29:59

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Anthony Ianosel, L.C.
  ian. 22, 2016 @ 03:37:14

  DESPARTIREA TRAUMATICA A PARINTILOR DE COPIII LOR CU AJUTORUL POLITIEI DE STRADA CROIESTE UN CAPITOL MURDAR SI DETESTABIL IN BASTIONULUI DEMOCRATIILOR CARE INCEP SA SE PRABUSEASCA

  Cei care ne-am nascut imediat dupa al doilea razboi mondial am fost martorii unui sistem social prabusit. Am vazut si filmele de la Nurenberg, cum tribunalul aliatilor pronunta sentinte capitale asupra vinovatilor de crime de razboi, si mai tarziu am vazut si decizii pronuntand tot astfel de sentinte impotriva vinovatilor de crime impotriva umanitatii.

  Si totusi, au mai aparut guverne totalitare care au despartit copii de parinti, multe rudenii si familii crestine, prin forta politiei de strada, si instaurand Cortina de Fier peste tot dominionul acestor guverne! Cei care am incercat sa evadam–mii de noi–eram aruncati in lagare secrete de munca fortata special amenajate cu piloni si plasa de sarma ghimpata cu turnuri de veghere si militari in stagiu de la M.A.I. inarmati cu mitraliere gata sa deschida focul asupra unui evadator! Cei care ne controlau spiritul si fizicul nostru, si ne chinuiau zilnic, in aceste lagare secrete erau ofiteri militari cu grade si stele, extrem de zelosi si de nemilosi, exact ca si lucratorii odiosi ai barvernetului norvegian, sau a trupelor SS, si alte barvernete care acum opereaza “sub radar” si care au inceput sa desparta prin forta politiei de strada mii de parinti si copii, si bunici de nepoti si stranepoti!

  Nu vreti sa credeti ca Norvegia, cat si alte [foste] bastioane ale democratiei incep sa se prabuseasca? Ascultati ce are de spus la aceasta, un mare judecator-sef al tribunalului din Circuitul federal de Apel (Nr. 5) din America, in fata studentilor de la Harvard: “Sistemul legal American este corupt si de nerecunoscut” [http://www.massnews.com/2003_Editions/3_March/030703_mn_american_legal_system_corrupt.shtml]. Acestea au fost vorbite in public, in fata studentilor de drept la Harvard, in 2003! Si tot acest mare judecator-sef a mai spus atunci caci “Integritatea legii, radaciniile ei religioase, cat si calitatea transcendenta a legii au inceput sa dispara”!

  Imaginati-va in ce stare deplorabila se afla sistemul nostru din Occident, inclusiv al Norvegiei, 12 ani de cand s-au vorbit aceste fraze terifiante de acel judecator! Acest judecator-sef, in 2003, a citat pe eminentul nostru general si unul din parintii Americii, George Washington, care a spus, in ultimul lui discurs de “ramas bun”: “Unde este garantia pentru proprietate, pentru reputatie, si pentru viata, daca sensul obligatiei religioase abandoneaza juramintele in tribunalele de justitie”?

  Un an in urma, Nr. 2 judecator al curtii supreme Americane, s-a plans in public, in cazul nefericit intitulat Obergefell v. Hodges, 135 S. Ct. 1732 (2015), care a legiferat sodomia si casatoriile non-naturale, caci acest tribunal “inventeaza” privilegii fara precedent. Asa dupa cum si Norvegia a inventat practicile primitive de “despartire fortata a familiilor de copiii lor” cu asistenta politiei de strada sau paramilitara! Dupa cum trupele paramilitare SS practicau impotriva multor cetateni din zonele ocupate.

  Este cert, caci fostele bastioane ale democratiei au inceput sa croiasca un capitol murdar si detestabil fara margini, care este tot mai grav si injurios, an dupa an, pt. nefericitele familii cazute ca prada acestor barvernete odioase!

  Cazul familiei Bodnariu–o familie supra educata si dotata cu resurse materiale necesare sa creasca cei cinci copii–ne adevereste, fara dubii, caci sistemul legal din Norvegia si alte tari (fost) democratice din Europa de Nord au inceput sa se prabuseasca–si aceasta contrar multor mascarade oficiale de a linisti si ameti opinia publica.

  Aceste familii nenorocite de statul norvegian, responsabil de practicile ruinoase, oculte, si primitive ale agentiei sale de copii, care se mascareaza ca si „parintele copiilor”, va lua in curand forma unui stat totalitar, represiv.

  Nu tot asa se comportau cu noi si guvernele tarilor totalitare din rasaritul Europei, de unde am emigrat odinioara catre America, Canada si Australia?

 4. SandaTulics
  ian. 22, 2016 @ 05:31:53

  Sa ne deschidem bine ochii ,mintile sa ascultam, sa vedem de mai multe ori acest video in care se spune clar!!! Religia, inchinarea adevarata este cea prigonita in aceasta familie! Isus Christos cel Viu! este din nou prigonoit in acesti minunati frati, semeni! Pe El vor sa-l tina legat si despartit de viata copiilor ca sa-i poata manevra in intunericul prezent si viitor! Ei (copiii sunt acum prada de razboi a intunericului! , care se faleste cu despartirea familiei, cu suferintele ei , cu durerea lacrimilor noastre, a celor ce pling si se roaga pentru ei) Atentie mare! Copiii sunt in crestere si chiar daca sufera de dor de parinti se pot acomoda foarte repede in mediul toxic !Pentru ei trebuie sa ne rugam in mod special! Parintii sunt devastati de durere dar sunt incurajati de Dumnezeu , de credinta matura pe care o au si ajutorul nostru, al bisericii.Copiii ramin cea mai vulnerabila problema!!! Ei pot fi influentati usor, intimidati sa spuna lucruri care le pot fura libertatea, familia pentru totdeauna , pentru ca sunt minori , si nu cunosc siretenia celor ce sunt imbracati in piei de oaie..!!! Sa ne unim sau sa ne reunim in rugaciuni profunde, responsabile pentu obtinerea victoriei in aceasta incercare a familiei Botnariu si a bisericii lui Dumnezeu de pe pamint.

 5. Trackback: VIDEO Deputatul Mircea Dolha – Dezvăluiri despre Cazul Bodnariu dupa 48 de ore in Norvegia – CrestinTotal.ro
 6. Valeriu Costea
  ian. 22, 2016 @ 14:03:50

  Reblogged this on G128 and commented:
  Teroriști psihologici acești lucratori ai Barnevernet. De cea mai joasa speță….

 7. Trackback: Comunicat AMBASADA ROMÂNIEI în Regatul Norvegiei | agnus dei - english + romanian blog
 8. Gabriel Mihalciuc
  ian. 23, 2016 @ 05:23:28

  Laudabila initiativa deputatului Mircea Dolha, insa consilierul de imagine l-a sfatuit prost.In situatii de genul asta nu se zambeste la POZA.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: