Al doilea Protest la ARAD in Sustinerea Familiilor Separate de Barnevernet

protest Arad

Mulțumesc sutelor de arădeni care astazi au stat in frig la -7 grade pentru a fi alături de familiile Bodnariu, Nan, Rădulescu si a tuturor care sunt victimile sistemul crud norvegian de protectie a copilului.
Mulțumesc celor care sau implicat in organizare si care au luat cuvântul pentru a sprijini acest protest, care sa încheiat cu mai multe scrisori de protest înmânate domnului prefect, pentru a fi înmânate guvernului, președintelui României si ambasadei Norvegiei la Bucuresti.
Chiar daca acest protest a fost organizat din pacate NUMAI cu ajutorul ong-urilor si a unor prieteni, totuși Dumnezeu ne-a ajutat si a fost reușit iar oamenii au venit si au suportat frigul, de dragul copiilor abuzați de acest sistem, mulțumim !!!
In curând vom prezenta si materialele video de la acest protest. Fiti binecuvântați !

2 comentarii (+add yours?)

  1. Ileana
    ian. 24, 2016 @ 05:04:51

    Cine poate sta nepasator fata de un abuz atat de mare fata de familiile care traiesc in Norvagia si suferinta cumplita si durerea pierderii copiilor luati abuzuv si intr-un mod barbar de catre Bernavernet ,si culmea cinismului ,ca pun opreliste si pe emotiile tale ,mai exact am ascultat declarata sotilor Bodnariu ca nu ai voie sa plangi cand iti ia bebelusul sin brate si tre sa-l predai inapoi ,si nici cand au vorbit cu fetele dupa 2 luni de zile de cosmar si le-au auzit plangand ,tu ca parinte nu ti se da voie sa plangi ! Ce vor cu asta ? Vor sa-ti reprimi emotiile atat de puternice si sa ajungi intradevar sa te dezechilibrezi psihic ca apoi ei sa fie justificati cu masura luata ca ar fi cea corecta ! Pana unde sut in stare sa mearga cu abuzurile ????? Oricum traumele produse acestor familii chiar daca si-ar recupera copiii ,vor lasa urme care nu se vor putea vindeca niciodata ! Revoltator pana la cer si inapoi ,! Cum adica sa nu am voie nici la plans ,fara sa fiu cosiderat labil psicic ! Spunea cineva ,,cand ma doare ceva plang si daca ma doare si mai tare strig si daca ma doare si mai tare ,urlu ! Aici e vorba de o durere atat de mare ca ati vine sa urlii si nu ti se da voie macar sa plangi ! E vorba sau nu de un alt tip de abuz, emotional la care sunt supuse aceste familii ? Intreb ?

  2. Valeria Iancu
    ian. 24, 2016 @ 07:55:38

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: