Iosif Ton – Norvegia si confiscarea copiilor

Iosif TonCu totii stim acum de monstrozitatea  care s-a facut in Norvegia cu o familie de credinciosi penticostali. El e roman, inginer din Bucuresti. S-a casatorit cu o norvegianca, asistenta medicala. S-au dus impreuna in Norvegia, Au cinci copii si pentru ca fetita lor la scoala a cantat o cantare crestina, au venit si i-au confiscat toti 5 copiii, inclusiv copilul de 3 luni, ca ei nu sunt potriviti sa creasca copiii. (Vezi aici declaratiile lui Marius despre aceasta: Denuntul care a declansat totul)

Lumea a incercat sa inteleaga: ce-i asta? Doar, Norvegia e o tara crestina. Mai corect, a fost o tara crestina. Dar, s-a paganizat total. Eu am citit dupa internet, diferite interventii, actiuni, manifestari, dar n-am intervenit pentru ca n-am inteles ce se intampla. Si, in cele din urma, in saptamana care a trecut, dintr-o data, am inteles. Am inteles procesul prin care s-a pierdut credinta in toata tara.Si, dintr-o data, am aflat ce n-am stiut, ca prin anii ’30ei au devenit socialisti. Ori, socialism ca la noi, fara dictatura de tipul Stalinist de la noi, dar, socialisti. Care, ca si la noi, pornind le la Lenin, au zis: trebuie sa facem omul nou. Cu ce metode? Sa luam copiii de la parinti, sa-i bagam in crese colective. Sa-i educam noi, nu parintii. Sa deformam noi caracterul. Un caracter fara Dumnezeu. Si au facut ceea ce nici Stalin n-a indraznit sa faca. Sa faca aceasta incercare diabolica de a produce un om fara Dumnezeu.

Ceea ce se intampla cu familia Bodnariu e parte din procesul asta. Acum inteleg eu lucrurile. Am publicat ieri pe internet articolul – NORVEGIA, COPIII LUATI DE LA PARINTI SI PROTESTANTISMUL. Inca prin anii ’70, am inteles de ce comunismul nu poate face omul nou. In 1974 am scris o brosura intitulata ‘Manifestul Crestin’ in care am explicat pe larg falimentul comunismului sau socialismului de a produce omul nou. Deci, preocuparea mea despre producerea unui om moral, a unui om harnic si cinstit, nu-i de azi, de ieri. Am cercetat-o atunci si atunci am platit un pret pentru ca m-au arestat, mi-au facut perchezitie, arest la domiciliu, sase saptamani de ancheta penala. Am fost acuzat de propaganda care pune in primejdie  securitatea statului. Asta e lucru si in Norvegia. Cine esti tu, sa ne dai noua lectii? Pui in primejdie societatea noastra….

VIDEO by Maranatha Media România

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: