Pastorul Paul Negrut Mesaj Puternic la Mitingul din Oradea – Cerem Crestinilor din Norvegia Sa Nu Taca!

Paul Negrut

Photo AGNUS DEI

Pastorul Paul Negrut :

Cerem Crestinilor din Norvegia Sa Nu Taca!

Cerem Crestinilor din Europa sa nu se faca complici cu cei ce distrug familia!

4 comentarii (+add yours?)

 1. maranatapantelimon
  ian. 25, 2016 @ 03:38:25

  Provocare pentru toti crestinii din Norvegia

  Urmarind unele articole privind pozitia oficiala (?) a bisericilor penticostale norvegiene fata de cazul familiei Botnariu mi-au aparut automat cateva intrebari in minte. Ce biserica frecventeaza aceasta familie? De romani, de norvegieni? Pe unele bloguri s-a lansat ideea compromiteri bisericii depinzand de fonduri substantiale de la stat (cel norvegian), si in mare parte cred ca asa stau lucrurile.

  Daca bisericile norvegiene sunt compromise, ce se intampla insa cu bisericile romane de acolo? De ce nu vedem nici o luare de pozitie oficiala din partea lor? Ori merg si ele pe principiul „tac din gura sa nu o patesc si eu”?

  Cum se face ca pana acum nu am auzit decat de niste vecini ca au avut cuvinte bune de spus despre familia Botnariu? Cum se face ca membri bisericii frecventate de cei doi nu spun nimic? Oare pastorul acelei biserici nu e cel mai avizat sa comenteze in favoarea familiei, indiferent ca este el norvegian sau roman?

  Am o provocare pentru toti crestinii din Norvegia si in special pentru membri bisericii frecventata de familia Botnariu: daca nu sunteti in stare sa vorbiti atunci cand trebuie atunci inseamna ca v-ati pierdut identitatea si misiunea data de Domnul.

  Pentru voi ramane provocarea din Estera 4:14
  Căci, dacă vei tăcea acum, ajutorul şi izbăvirea vor veni din altă parte pentru Iudei, şi tu şi casa tatălui tău veţi peri. Şi cine ştie dacă nu pentru o vreme ca aceasta ai ajuns la împărăţie?

 2. maranatapantelimon
  ian. 25, 2016 @ 03:40:35

  Pe pagina lor de facebook, Biserica Penticostala Betel, Meland – Norway (biserica romaneasca) mi s-a raspuns astfel:

  „Må faci så råd inså mai bine plång si må rog pt tine si pt multi ca tine care a-ti muscat momeala Norvegienilor pt a face propagandå falså Norvegiei ! Ne rugåm pt ei toti si cerem indurare si putere de la Dumnezeu, nimic altceva nu putem face ! Voia lui Dumnezeu este sfåntå si el are primul si ultimul CUVÅNT PENTRU FAMILIA BODNARIU !!!!!”

  Nu am cuvinte…

 3. Mircea Mitrofan
  ian. 28, 2016 @ 17:35:18

  Stiti cummva cine se ocupa de situl bisericii, cine da raspunsurile la intrebari? Mi se pare putin dubios modul cum scrie si felul in care se raporteaza la vizitatori. Dar, cine stie, poate mi s-a parut doar mie. Cine e pastorul bisericii?
  Familia Bodnariu ce biserica frecventa?

  • rodi
   ian. 28, 2016 @ 20:33:07

   Din experienta noastra cu conturi bisericesti pe Facebook…. cateodata contul nu este cont oficial al unei biserici, ci, cineva a luat initiativa si a facut cont. Asta s-a intamplat de mai multe ori cand am contactat pagini FB a unor biserici. Sau, in alte cazuri, administratorul era o persoana tanara si nu isi dadea seama ca vorbeste in numele bisericii sau ca va fi perceput asa… nu zic ca acesta e cazul aici pentru ca nu stiu despre acest cont, dar banuiesc ca un pastor nu ar vorbi asa si nici nu ar crede asa. Ce stim despre familia Bodnariu este ca se intalneau acasa la rugaciune cam odata la doua saptamani s istudiau din Cuvant, cantau si se rugau. Familia, se pare ca facea asta frecvent, dar se intalneau cu alti credinciosi cam odata la doua saptamani. Asta am auzit-o de la Marius Bodnariu la unul dintre multele interviuri la televiziunea romana.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: