Discutie aprinsa asupra Cazului Bodnariu la Antena 3 (VIDEO)

Antena 3 Discuta Cazul Bodnariu

Un analist la Antena 3, in discutie cu europarlamentara Viorica Dancila:

Stiti de este gresit, ce trebuie sa ne puna pe ganduri?  Fostul Ministru al Eductiei Norvegian  a declarat in urma cu vreo zece ani:

Credinta ca parintii isi pot creste mai bine copiii decat statul e o credinta gresita.

Oameni buni, daca astia gandesc in halul asta, ce pretentii sa ai?

Dar, aici trebuia sa intervina dl Klaus Iohannis care in strategia de securitate promitea siguranta fiecarui cetatean din tara, cetatean roman care se afla in tara sau in afara. TREBUIA sa INTERVINA, sa cheme pe doamna Ambasador: „D-na Ambasador, sunt cetateni romani. Eliberati-i!”

Eu daca eram presedintele Romaniei, il chemam pe ambasadorul Norvegiei si-l expulzam!”

VIDEO by Raluca Olteanu

3 comentarii (+add yours?)

 1. Cântece Creștine
  ian. 26, 2016 @ 03:53:33

  Si asa, devin caz politic.. Uff, tocmai aici nu a dorit fratele Ionescu sa se ajunga.. Fiindca vesnic cei de la a3 vor fi impotriva presedintelui Klaus.. Si se vor folosi de drama acestei familii pentru a imprima ura fata de presedinte.. jalnic!

  • rodi
   ian. 26, 2016 @ 09:55:06

   altfel vazut, nu numai cei de la a3, ci toti ne intrebam de ce presedintele tace? E cea mai logica intrebare si nu exista nici un raspuns bun. Acum, parlamentarii au confirmat ca e caz de discriminare religioasa si ca familia nu e abuziva. Ce mai asteapta dl presedinte ca sa se implice? Exista chiar si precedent, presedintele Cehia a fost si continua sa se implice in cazul cetatenilor sai, de ce nu si presedintele Romaniei?

 2. l.e.
  ian. 26, 2016 @ 12:21:33

  „Am ramas surprins de argumentele puerile si chiar rautacioase ale unor prieteni care au „simtit” ca serviciul de tip nazist trebuie sa aiba dreptate, doar pentru ca e norvegian. Imi pare rau dar modul de actiune al acestuia e un dezastru care nu are nimic in comun cu binele copiilor.”
  NU stiu cum desi suntem tratati ca o tara de mana a doua,
  presedintele ales de romani tace!
  primul ministru tace!
  Acesti doi domni „functioneaza spre binele tarii” , al copiiilor sai.
  Ar fi bine sa si dea seama ca nu si pot exercita prerogativele, lasand locul liber, pentru a putea fi ocupat de alti oameni carora le pasa de tara pe care Dumnezeu a lasat o in mana lor, pentru o bucata de vreme.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: