Cristian Tudor Popescu – Despre cazul Bodnariu

raspuns pentru afirmatiile lui Cristian Tudor Popescu….

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

cristian-tudor-popescu1Nu mai este nici un secret faptul că, domnul Cristian Tudor Popescu, este un jurnalist cu multă experiență, mare parte din ea dobândită în perioada comunistă și nici faptul că s-a auto declarat de religie, „ATEIST”.

Pornind de la aceste realități, nu este de mirare că el, aproape întotdeauna are o opinie diferită față de majoritatea celorlalți jurnaliști și comentatori. În cele mai multe situații, chiar are dreptate, dar din păcate, în cazul familiei Bodnariu, este pe cât se poate de departe de o analiză corectă și echilibrată. Este adevărat că pesimismul lui ateist îl ajută în ceea ce privește situația politicienilor, care sunt în mare parte oameni compromiși și egoiști; le mai nimerește uneori și în lucrurile legate de lumea sportului, dar în ce privește situația de față, a familiei Bodnariu, este complet paralel.

Face o speculație neadmisă la nivelul de comentator la care se pretinde a fi.

Domnule…

Vezi articolul original 391 de cuvinte mai mult

19 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: UN RĂSPUNS POTRIVIT pentru un jurnalist INCOMOD dar „ATEIST” : Cristian Tudor Popescu  | Pastor Ciprian Barsan
 2. dininimapentrutine
  ian. 25, 2016 @ 08:31:14

  Felicitari!

  • Mimi
   ian. 27, 2016 @ 03:47:48

   Felicitari pentru ce sau pentru cine, mai exact? Daca felicitarile se adreseaza dlui Popescu, atunci sunteti intr-o grava eroare amandoi pentru ca exista in video o groaza de inexactitati , erori, lucruri despre care CTP vorbeste cu superioara infatuare si dispret si despre care habar nu are….chiar aveam impresia la un moment dat ca este un fel de intelectual complet, ca are o vasta cultura care cuprinde cam toate domeniile, darinterventiaasta m-a facut sa -mi schimb radical parerea……cum poate unul ca el sa e duca la o emisiune cu o tema data, despre care vorbeste toata lumea de 2 luni incoace, despre care sigur a auzit si el si totusi sa te duci acolo fara teme facute – asta insemnand ca trebuia sa citeasca ceva despre Cultul Penticostal ca sa nu abereze acolo despre lucruri pe care nu le cred si nu le fac oamenii astia, despre familia Bodnariu cate ceva si ar fi putut afla ca au si cetatenie romana, deci statul roman TREBUIE sa se implice si alte lucruri despre care un jurnalist cu experienta lui ar fi trebuit sa le stie….tot interviul asta este un fel de _,,Aflarea in treaba la romani”, in care unul ca CTP , ateu si Gica contra la orice se poate sa fii contra in tara asta, a facut un show de cea mai joasa speta…..pentru toti cei care se baga sa faca comentarii fara sa fie in tema, le recomand calduros sa faca ceva mai bun cu timpul lor : sa puna mana sa citeasca muuuult ca sa aiba habar cum se traieste pe lumea asta si mai ales sa citeasca despre tema la care vor sa dea comment , asta ca sa nu pateasca precum CTP

 3. thetrouth
  ian. 25, 2016 @ 11:12:12

  C T Popescu este un ziarist format in regimul lui Ceausescu , pe cand nu trebuia sa stii prea multe lucruri ci doar sa fii loisl si ascultator regimului .Pacat ca are asemenea interventii tendentioase si denigratoare la adresa unei comunitati despre care nu are habar. Prima gresesla , familie de norvegieni … Fals domnule popescu , este o familie romano -norvegiana tata roman cu cetatenie romana , mama norvegiana si copii cu cetatenie mixta romano norvegiana . A doua gresesla niste parlamentari … fals domnule popescu este o comisie care este numita comisia pentru diaspora romana … deci este in atributia ei sa mearga si sa reprezinte un membru al diasporei. A treia gresesla protectia copilului a luat copiii in urma unei anchete … fals domnule …iau rapit pe copii fara nici o ancheta.A patra gresesla penticostalii sunt o secta … fals domnule … penticostalii sunt un cult crestin recunoscut de lege cu un statut de functionare legal . A cincea gresesla penticostalii au invatatura sa nu duca copiii la medic … fals domnule , penticostalii isi duc copiii la doctor ba mai mult sunt multi doctori in comunitatea penticostala care lucreaza in acest domeniu . A sasea greseala penticostalii se bazesza pe aligii si unsori sfintite … fals mister … penticostalii cred ca acolo unde medicul spune nu mai sunt sanse , sau sansele sunt zero, ei cred ca mai exista una si aceea este Dumnezeu . Da noi credem ca prin rugaciune si ungere cu untdelemn (simbolul ungerii divine ) conform Sfintei Scripturi in care noi credem oamenii se pot vindeca , si avem nenumarate exemple pe care noi le-am trait in acest sens .A opta gresesla fetele au declarat ca sunt batute … fals fetele nu au declarat asa ceva declaratia dictorului scolii catre barnevernet este ca , copiii sunt indoctrinati excesiv …Iar exemplele despre care vorbiti de copii abuzati , batuti , omorati , exploatati fizic sexual sau in altfel nu sunt din randul penticostalilor ci din gradina domniilor voastre mare cladits pe ideologiile comuniste -ateiste precum ca omul nu este mai mult decat un animal … si ca atare copiii sunt doar niste pui de… Nu ,noi credem ca , noi suntem copiii lui Dumnezeu iar copiii nostri sunt darul lui Dumnezeu pentru noi si ca atare ii pretuim mai mult decat ne pretuim pe noi insine . De aceea ne pasa de familia Bonariu , de aceea suferim cu ei , de aceea plangem si ne rugam oentru ei si de aceea protestam pasnic impotriva unui sistem cu metode de lucru naziste care isi permite sa rapeasca copiii unei familii fara un motiv , fara un proces , fara o ancheta sociala macar.

 4. l.e.
  ian. 25, 2016 @ 13:03:45

  Este rusinos sa scrii fara ca sa fii informat abolut corect;
  daca nu,mai bine TACERE!
  Daca taceai filosof ramaneai, domnule Popescu.
  Sa fii cinic e una, sa nu stii corect, dar sa scrii e alta

  • mike
   ian. 25, 2016 @ 22:01:47

   Doar rusine??Ziaristii, precum si Doctorii, depun un juramint –unii de a vindeca–chiar fara plata,- altii -ziaristii, de a spune intotdeauna -Adevarul- Deci nu e vorba numai de rusine , ci si de -AMENDARE – adica de tragere la raspundere pentru informatii mincinoase.–Nu stiu cum e in Romania, dar aici in State primea rapid , o CISMA in dos –motivul?– dezonorerea publicatiei si calcarea juramintului. Ma tot intreb cind??? vor dispare din Ro. mincinosii, hotii,panglicarii si cersetorii– cind -ADEVARUL – va fi stapin in societate?? Dar pina cind in presa si telecomunicatii apar acesti pseudostiutori, slaba speranta ca Dumnezeu sa binecuvinteze Romania

 5. SandaTulics
  ian. 25, 2016 @ 13:03:52

  Cristian Tudor Popescu este doar un pom cu frunze …fara rod!(bun de mincat!)

 6. Popa Liviu
  ian. 25, 2016 @ 13:20:43

  Am fost un susținător până acuma.
  Deacum detest !

 7. Petrica de la texas
  ian. 25, 2016 @ 21:38:42

  Platit de barnevernet…ca pe vremea lui nea Ceasca…traiasca parrrtidul si informatorii erau platiti bine…barnevernet insa plateste in euro$$$$. Popescule baga-ti mintile-n cap ca nu mai poti prosti „prostimea” ca pe vremea fostului tau boss , vremurile sau schimbat…pina si P.C.R. ul tau si U.T.C.istii.

 8. Petrica de la texas
  ian. 25, 2016 @ 21:41:50

  Platit de Barnevernet , ca pe vremea lui nea Ceasca…de data asta vikingii platesc in euro$$$

 9. Mariana Demeter
  ian. 26, 2016 @ 02:03:21

  Domnule ctp, „de tăceai, filozof rămâneai”!!! V-ați cam dat cu firma-n cap! RUȘINE!!!

 10. valthebestverizonnet
  ian. 26, 2016 @ 10:35:40

  Cred caci este platit de Barneveret precis si actiaza ca ei aceiasi mintalitate .

 11. silvia lata
  ian. 26, 2016 @ 11:09:45

  nu pot sa cred…

 12. Iustin
  ian. 27, 2016 @ 15:46:10

 13. Iustin
  ian. 27, 2016 @ 15:48:31

 14. George Smadu
  ian. 28, 2016 @ 00:45:30

  E clar ca Popescu e platit! E de-a dreptul ridicol!

 15. PAVELESCU CLARA
  ian. 30, 2016 @ 16:08:31

  E de-a dreptul șocant acest interviu. Prezintă minciuni flagrante. Te îngrozește ura, disprețul, sfidarea acestui individ,Cristian Tudor Popescu, față de durerea , trauma acestei familii minunate. Este o rușine pentru România această emisiune televizată. Acest individ trebuie să fie tras la răspundere.

 16. Timeldas
  feb. 12, 2016 @ 18:55:32

  Un om cu mintea orbita de dumnezeul veacului acestuia.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: