DE VORBA CU IOSIF TON

Iosif Ton

AM FOST DE ACORD SI EA MI-A TRIMIS NOUA INTREBARI, FOARTE INTELIGENT FORMULATE, CARE REPREZINTA CAUTARILE TUTUROR ADOLESCENTILOR DE ASTAZI.

O elevă din clasa a 12-a de la un liceu din Bistriţa, Alexandra Deac, mişcată şi provocată de o predică pe care am ţinut-o în biserica pe care o frecventează ea, a avut ideea îndrăzneaţă să-mi ceară un inteviu pentru blogul ei. Am fost de acord şi ea mi-a trimis nouă întrebări, foarte inteligent formulate, care reprezintă căutările tuturor adolescenţilor de astăzi.

Public şi pe platforma mea acest interviu, cu invitaţia către adolescenţi să citească răspunsurile mele că adresându-se lor, tuturor. Aş vrea că acesta să fie un început de dialog cu voi, elevii şi studenţii de astăzi. Cândva am fost profesor la cei de vârstă voastră. Eu mi-am păstrat inima pentru voi. Vă înţeleg întrebările. Vă înţeleg nedumiririle. Eu am trăit o viaţă lungă şi, cu toate trăirile mele,  pot înţelege provocările voastre. Veniţi să stăm de vorbă. Întrebările Alexandrei sunt întrebările voastre şi răspunsurile date ei vă sunt  date vouă tuturor.

CITESTE interviul aici – http://iosifton.ro/blog/de-vorba-cu-iosif-ton

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: