Romania Libera: Coaliția pentru Familie a strâns peste 800.000 de semnături pentru modificarea Constituției: Este o protecție în plus

wedding bride

Coaliția pentru Familie a strâns aproximativ 825.000 de semnături pentru susținerea modificării articolului 48 din Constituție, care se referă la căsătoria dintre femei și bărbați, a anunțat, miercuri, unul din reprezentanți, Mihai Gheorghiu.

El a precizat, într-o conferință de presă, că inițiativa pentru definirea familiei ca urmare a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie vine ca urmare a ”îngrijorărilor” și a ceea ce ”se întâmplă în toată Europa”, făcând referire la referendumurile pentru legalizarea parteneriatelor civile între persoanele de același sex.

”Este o protecție în plus. Nu se creează drepturi noi, nu se anulează drepturi vechi”, a punctat Gheorghiu.

El a mai specificat că, prin munca voluntarilor organizați în 40 de comitete județene, au fost strânse 825.000 de semnături. Întrebat dacă demersul respectă toate condițiile pentru schimbarea Legii Fundamentale, Gheorghiu a precizat că la încheierea termenului de șase luni, vor fi îndeplinite toate condițiile.

Mihai Gheorghiu a mai spus că motivul pentru care Coaliția și-a propus să strângă mai multe semnături decât prevede legea este pentru a atrage un semnal către autorități, pentru protejarea familiei.

Printre inițiatorii modificării Constituției, se numără și prezentatoarea TV Liana Stanciu, Vlad Miriță și Tudor Șisu, dar și reprezentanți ai Bisericii Baptiste, Bisericii Catolice și Bisericii Reformate, conform lui Gheorghiu.

CITESTE mai MULT aici – http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/coalitia-pentru-familie-a-strans-peste-800-000-de-semnaturi-pentru-modificarea-constitutiei

Un comentariu (+add yours?)

  1. Dorian C
    ian. 27, 2016 @ 07:35:54

    Reblogged this on Christ4roNews.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: