VIDEO Traian Băsescu, despre abuzurile Barnevernet și cazul Bodnariu

Photo Nasul TV

Photo Nasul TV

Traian Băsescu, despre abuzurile Barnevernet și cazul Bodnariu – „Nu am vazut stat democratic care să-și asume mai mizerabil dreptul asupra copiilor unei familii ca statul norvergian”

Traian_Basescu_(7) Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, luni seara, în cadrul emisiunii „Nașul”, moderată de Radu Moraru, despre abuzurile Barnevernet, cazul Bodnariu și slaba implicare a președintelui Iohannis.
„Nu am vazut stat democratic care să-și asume mai mizerabil dreptul asupra copiilor unei familii ca statul norvergian. Luați un copil de 7 ani și dacă îi dai o pălmuță la fund spune tata m-a batut. Nu e normal. Dar care e justificarea unui stat să ia un copil sugar de 3 luni de la pieptul mamei?! Abia copilul cel mic îmi confirmă un abuz incredibil. Ce stat democratic care se pretinde și european îl poate face? Și statul român ia copii daca îi lași singuri acasa și pleci la cârciumă. Copii ăia au trăit toți la un loc iar acum i-au împrăștiat în diverse familii. Ce stat face asa ceva?” , a spus Traian Băsescu.

CITESTE mai mult aici – http://www.nasul.tv/traian-basescu-despre-abuzurile-barnevernet-si-cazul-bodnariu-nu-am-vazut-stat-democratic-care-sa-si-asume-mai-mizerabil-dreptul-asupra-copiilor-unei-familii-ca-statul-norvergian/

VIDEO by Radu Moraru

 

7 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  ian. 26, 2016 @ 10:36:11

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. EU
  ian. 26, 2016 @ 12:17:02

  Un minut ca reper se poate?
  Multumesc!

 3. el bigote
  ian. 29, 2016 @ 15:55:48

  „…Când nimic nu ai a spune”, zicea Poetul.
  A zis multe domnul Basesu in ultimii ani, multe, si prea putine facute. Si s-au strâns multi bani, pentru unii. Si de-aia au taiat-o multi din tara… und zo waiter.

 4. le
  mart. 17, 2016 @ 16:38:45

  De parca Basescu avea puteri supranaturale sa invinga toata hotia comunistilor invatati numai cu asa ceva.Trebuie sa i macar o mana de oameni curajosi

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: