Mircea Lubanovici: Romanii din diaspora, nu vor inceta protestele pana ce familia Bodnariu nu va fi reintregita!

lubanovici MirceaDelegatia-Norvegia a fost cea mai emotionanta si cea mai tensionata delegatie din viata mea! Nu am vazut niciodata comunitatea romana din diaspora mai unita si mai determinata sa participe la rezolvarea unei situatii ca acum!

Romanii din diaspora, nu vor inceta protestele pana ce familia Bodnariu nu va fi reintregita! Am participat la aceasta delegatie ca reprezentant oficial dar si in calitate de parinte si tata a 5 copii. Sentimentele pe care le-am trait aici au fost extrem de puternice si unice in felul lor. Nu cred ca exista o durere mai mare ca atunci cand ai o casa plina cu cinci copii,ai o familie frumoasa si fericita pe care multi ar dori s-o aiba si deodata sa te trezesti cu casa goala in care fiecare obiect,fiecare jucarie sau hainita iti trezeste amintiri si iti umple instantaneu ochii de lacrimi. Durerea de pe fata si ochii parintilor Bodnariu, va ramane cu mine pentru multa vreme.

Vom merge ori unde va trebui sa aparam drepturile omului,drepturile familiei si a copilului! Personal observ ca lupta demonica impotriva primei institutii creata de Dumnezeu pe pamanat(familia) se inteteste! cine stie daca nu pentru vremuri ca acestea ne-a pus Dumnezeu in aceste pozitii inalte.Personal sunt decis sa merg oriunde si ori de cate ori va fi nevoie sa apar institutia familiei,a copilului si drepturile omului. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Mircea Lubanovici

 

 

4 comentarii (+add yours?)

 1. valimagicflash
  ian. 29, 2016 @ 10:21:43

  Aceste declarații nu fac decât să mă întristeze. „Românii” cu constă doar în cazul Bodnariu, ci în toate celelalte cazuri. Este timpul ca să ne despărțim de individualismul care ne caracterizează de prea multe ori. Vă invit ca deacum înainte mesajele dv să înceapă cu ”Românii nu vor înceta protestele nici dacă Familia Bodnariu își va recupera copiii”.

  • l/e
   ian. 29, 2016 @ 12:42:32

   Bineinteles doar s a anuntat acest lucru si pe CREDO TV;
   trebuie biruit, pus la pamant sitstemul prin care f multi bani ajung in buzunarele norvegienilor care sunt”familii de transzit”printre care politicieni;
   e limpede de ce ascund totul;
   fac comert cu suflete.
   Dumnezeu nu mai permite diavolului si acolitilor sai sa musamalizeze
   aceasta neomenoasa, monstruoasa asa zisa „afacere”

 2. Valeria Iancu
  ian. 29, 2016 @ 10:25:11

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: