Ignoranța Americană și Comunismul!

America si comunismul/socialismul ….care ne pandeste….

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

1449839924e8eae7a7Ieri, după o întâlnire și o discuție mai lungă dintre mine și un client, era imposibil să nu se ajungă și la subiectul cel mai de actualitate aici în America, anume alegerile prezidențiale.

Foarte direct l-am întrebat pe client, cu cine ar vota. Înainte să-mi răspundă la întrebare, a vrut să se asigure de faptul că eu nu voi vota cu Donald Trump. Auzind acest lucru, într-un fel m-am bucurat, fiindcă sincer să fiu, noi creștinii avem în această cursă pentru postul de președinte al Americii, candidați cu adevărat conservatori, iar unul dintre ei și cel mai aproape de principiile creștine, este Ted Cruz care este un candidat cu șanse reale și pregătit să scoată America din fundătura în care a fost dusă de regimul Obama.

Deci, faptul că el nu votează cu Trump, m-a făcut să cred că am de-a face cu un conservator așa că fără nici o…

Vezi articolul original 631 de cuvinte mai mult

Un comentariu (+add yours?)

  1. gabrielmarinescu1960
    ian. 31, 2016 @ 03:25:14

    Este total eronat sa afirmi asa ceva!In primul rand noi suntem cei care gresim afirmand cu orice ocazie ca a existat communism!Adevarul este cu totul altul!Comunismul a fost doar o perdea de fum,o diversiune ce masca de fapt o apartenenta si o vasalitate fata de Rusia!Ori americanii nu au fost niciodata vasalii rusilor,de ce ar percepe ei ceva in legatura cu comunismul intr-un mod similar cu noi?Deci noi percepem lucrurile intr-un mod eronat pentru ca niciodata nu ni s-a spus fatis ca Rusia era suzeranul nostrum,ca noi Romania am fost o tara vasala rusilor!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: