Miting la Bistriţa pentru familia Bodnariu (FOTO-VIDEO)

a

Aproape 1 500 de oameni au participat astăzi la mitingul organizat la Bistriţa în sprijinul familiei Bodnariu, din Norvegia. Participanţii au purtat la ei sute de pancarte cu mesaje adresate atât autorităţilor norvegiene, cât şi autorităţilor române, prin care se cerea revenirea celor 5 copii preluaţi de Barnevernet, în familia Bodnariu. La miting au participat reprezentanţi ai tuturor cultelor creştine din Bistriţa, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

Într-o luare de cuvânt plină de emoţie, preşedinta Asociaţiei Benita, Lidia Murza, a exprimat obiectivul mitingului de astăzi.

Suntem aici să cerem guvernului norvegian să ia măsuri împotriva acestei instituţii Barnevernet, care în mod abuziv răpeşte copiii de la sânul mamelor lor. Carta drepturilor omului prevede prezumţia de nevinovaţie până când vinovăţia este dovedită de legiuitor. Or, în cazul familiei Bodnariu nu s-au făcut verificări, ci în mod direct li s-au luat copiii.

Toţi participanţii şi-au manifestat solidaritatea atât cu familia Bodnariu, cât şi cu celelalte famii aflate în situaţii asemănătoare, din Norvegia.

CITESTE mai MULT aici – http://radiocluj.ro/2016/01/30/miting-la-bistrita-pentru-familia-bodnariu/

a

VIDEO

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: