Un ONG cere românilor să BOICOTEZE produsele și firmele norvegiene din România, ca RĂSPUNS la cazurile Bodnariu și Nan: Totalitarismul trebuie pedepsit! Lista firmelor norvegiene de la care nu trebuie să mai cumpărăm

Boicotam Norvegia Iulian Capsali

Comportamentul autorităților norvegiene în cazurile Bodnariu și Nan a stârnit reacții vehemente în România. În întreaga țară au avut loc manifestații de protest, românii fiind nemulțumiți de decizia Barnevernet de a separa copiii de părinții lor.

Ultima decizie a magistraților norvegieni, prin care au dat câștig de cauză Barnevernet în procesul cu familia Nan, a declanșat un răspuns dur din partea Alianței pentru Demnitate Națională(ADN).

Într-un comunicat trimis la redacție, ONG-ul condus de Iulian Capsali face un apel la boicotarea produselor și firmelor norvegiene. ADN susține că „Acțiunile întreprinse frizează tiparul totalitar al statelor care consideră copiii ca aparținând unei entități exterioare Familiei, adică al unui Stat care strivește realitatea persoanelor și nimiceste integritatea celulei sociale esențiale pentru dezvoltarea și echilibrul unui om si al unei societăți”.

„Acțiunile Barnevernet, de smulgere a copiilor din familii înaintea unor anchete prealabile, pe baza unor delațiuni la care statul obligă educatorii, face ca traumele suferite de familii și mai ales de copii să fie ireversibile, chiar dacă, în cazurile fericite, după ani de zile copiii sunt înapoiați în familiile lor naturale”, consideră ADN.

Președintele ADN, Iulian Capsali, îi îndeamnă pe români să continue protestele până când familiile vor fi reunite.

„Cerem românilor de toate confesiunile creștine, care deja s-au solidarizat în cazul familiei Bodnariu în acțiunile de până astăzi, să conlucreze în continuare în protestele îndreptate împotriva organizației criminale Barnevernet și a statului norvegian în cadrul căruia funcționează acesta.Boicotați total firmele și produsele norvegiene din țară sau din diaspora!”, arată documentul.

De asemenea, acești reprezentanți ai societății civile cer instituțiilor statului român să intervină până la rezolvarea situațiilor în care copiii au fost luați abuziv de lângă părinți.

„Cerem Statului Român să ne reprezinte interesele. Dacă Parlamentul s-a implicat cu seriozitate până astăzi și sperăm că nu se va opri, dorim ca și Instituția Prezidențială și Guvernul României să facă aceleași demersuri de salvare a copiilor de români și aducere a lor în sânul familiilor naturale.

Nu vom avea liniște până când Familiile nu vor fi reunite, pentru că un copil nu este o jucărie în mâna unui sistem pervers.
Nu putem lăsa ca un întreg univers în care copilul se formează să fie distrus prin acțiuni intruzive și abuzive!”, se arată în comunicat.
Cea mai cunoscută firmă norvegiană care activează pe piața din România este Orkla Foods. Aceasta comercializează produse sub mărci cunoscute precum: Ardealul, Bunătăți de la Bunica, Fruhstuck, Holland, LaMinut, Linco, Tomi, Unirea și Wiesana,
Dar Orkla nu este singura societate norvegiană care face bani în România. De la IT la Turism, norvegienii sunt prezenți în foarte multe domenii de activitate din țara noastră. Boicotul produselor nu este o noutate: în Grecia s-au desfășurat campanii de boicot al produselor germane în timpul crizei de anul trecut.
Iată lista firmelor norvegiene prezente în România, conform Ambasadei Norvegiei în România:
CITESTE aici LISTA –
Editorialul lui Iulian Capsali:

Norvegia este un gunoi periculos pentru Europa!

Familia Nan a primit astăzi decizia finală la procesul care a avut loc săptămâna trecută: procesul a fost pierdut. Copiii nu vor mai veni acasă. 
Cred că va trebui să avem un răspuns pe măsură. 
Până una alta, vă propun să boicotăm absolut tot ce este norvegian de pe piaţa noastră. Am vorbit cu prieteni care fac filme (documentare sau artistice) şi nu vor să mai participe la festivaluri. Sunt deja artişti plastici care au anunţat că nu vor mai expune în Norvegia.
Este un început, dar o ţară care smulge copiii din familii şi după aceea caută motive că să nu-i mai înapoieze iar apoi îi plasează în familii inclusiv homosexuale, nu are scuze.
Iar statul român să facă în continuare presiuni ca toţi copiii să fie măcar daţi în grijă rudelor, dacă nu sunt înapoiaţi părinţilor.

Experimentul social blestemat numit Barnevernet trebuie să înceteze!

 

16 comentarii (+add yours?)

 1. Daniel A.
  feb. 03, 2016 @ 01:04:36

  Un alt articol pe care is curios cum il veti motiva din prespectiva biblica, ca vad ca se practica sa dam biblia dupa noi si nu noi dupa biblie. Asta dovedeste mai mult ca am ales solutiile lumii in problemele spirituale, oricat ai justifica tot manipulare ati ajuns sa faceti, pe cine stie ce motive de like-uri share-uri , vizualizari, topuri in clasamente, politica ( asta din plin), numarare de persoane prin piete. Domnul sa se indure, si voia Lui sa se faca iar noi sa devenim oameni care sa deosebeasca chemarea Lui fata de behaitul lumii acesteia. Iar cel ce da invatatura, are responsabilitate, si pacatul e la fel de mare ca si gramada care pacatuieste din invatatura data.

  • rodi
   feb. 03, 2016 @ 08:15:20

   Daniel, e simplu. Nici dvs. nu ati da bani unor oameni asociati unei tari care v-ar fi nedreptatit in asa hal familia. Alegem sa nu imbogatim asupritorii nostri. Ne rugam pentru ei, dar nu le dam bani nostri. Avem dreptul de-a alege si ne folosim de acest drept cu intelepciune.

   • Daniel A
    feb. 03, 2016 @ 09:38:47

    Raman la ce am scris mai sus… crezi ca Cezarului i se merita banul? Era o intrebare capcana la vremea aia si la fel a ramas si astazi. Da cezarului ce e a cezarului si lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu! Asta e invatatura buna, nu cea partinitoare. Aia partinitoare o faci poate din slabiciune si de suparare si nu mai mergi pe la magazinul X ca vanzatorul te asupreste si chiar facand asa daca iti pasa te mustra cugetul. Insa altuia sa ii spui sa faca asa il inveti fara intelepciune. Ce viata linistita am avea numai daca am fi ascultatori de Domnul. E har ca Domnul nu tine seama de pacatele facute din nestiinta… dar pentru ca stim…. .

    • rodi
     feb. 03, 2016 @ 09:53:24

     Dvs. faceti o afirmatie lipsita de logica. De cand sunt firmele norvegiene Cezarul?
     Si inca un lucru, dupa logica dvs. inseamna ca daca
     dvs. ati cumpara produse de la o alimentara in orasul dvs. a caror sefi v-au furat copiii unei familii cunoscute, tot ati mai merge sa cumparati de la acea alimentara ca sunteti bun credincios? Si sa-i alimentati cu bani ca sa fure mai multi copii?
     Inseamna ca ati sprijini cu banii proprii rapirea de copii. Asta va invata Cuvantul lui Dumnezeu? Sa sprijiniti cu bani raul ?
     Scuzati-ma, dar exista o lipsa de onestitate aici…
     Se vorbeste teoretic si fara dragostea de frati, frati care trec printr-un abuz inimaginabil….

     • Daniel A
      feb. 03, 2016 @ 10:00:42

      De cand sunt firmele norvegiene Barvernet, de cand e mustarul si ketchup-ul asupritorul? Intelege imaginea care deasemeni se ragaseste in comentariu scris de dvs mai inainte.

     • Daniel A
      feb. 03, 2016 @ 10:07:00

      Eu ma intreb ce punem pe primul loc, firea sau sufletul ce se intoarce la Domnul?! Si din punctul asta actioneaza! Ca degeaba dau totul sa arat ca imi iubeac fratele si sa mergem in iad amandoi. Deceaba. Daca ai intelege aceasta idee atunci ai liniste si cand e disperare in jur. Inchei ca nu vreau sa ne certam ci sa intelegem spre ce alergam pe pamantul asta ca sa ajungem in cer.
      Fi binecuvantat/ă si o binecuvantare!

   • Daniel A
    feb. 03, 2016 @ 09:54:51

    si inca ceva, nu se mai platesc taxe in Norvegia? Sau Romania sau ce tara vrei voi? Pai dai bani in functie ca is baieti buni sau nu. Pai din impozitul meu statul se comporta ca un destrabalat si promoveaza homosexualitatea, avortul, educatia sexuala obscena si restul…. La ce dai bani? La ce platesti gazduire pe site, sau accepti reclame pe site pt plata site-ului cand internetul e plin de pornografie , manipulare , dezinformare si lista continua. Mi-ai spune sa ies din lume atunci sau gandesti ce optiuni ne-ar ramane. Vezi 1Corinteni 5: 9-13 Biblia clarifica si spune ca nu suntem aici sa judecam lumea ca ar insemna sa iesim din ea, ci noi sa fim aia intre care sa nu existe curviile din lume -personal si in relatia cu Dumnezeu. („curvie” in sensul in care o spune Dumnezeu cu privire la poporul sau). Facem un amestec imens ca o omleta plina de coji si o prezentam ca ce frumos o crescut.

    Tot mai mult pare ca cautam sa traim cat mai confortabil pe pamant, noi si cat si cei ce vor urma noua…
    Vine Domnul!

    • rodi
     feb. 03, 2016 @ 10:18:46

     statul e Cezarul, si da, platim Cezarului taxele. Firmele norvegiene NU SUNT Cezarul. Aici ati demonstrat lipsa de logica in argumentul dvs.

 2. Daniel A
  feb. 04, 2016 @ 12:35:03

  Atat invartim Cuvantul sa ne placa, sa mergă dupa cum actionam nu dupa cum ar trebui sa actionam. Asta faci cu cezarul sau nu… . Poate in cele urmeaza sa spun intelegi ce vreau sa spun ca sa stii ca nu caut cearta. Inainte o intrebare: E site-ul acesta unul care sa promoveze o credinta adevarata, o invatura sanatoasa? Daca da atunci doresti ca fiecare articol sa faca asta inclusiv invatatura data si aici in articolul asta. Citeste si vezi daca e pe aceasi idee. Ca e cezar, ca e firma , ca e prieten cu asupritoru, ca e asupritoru, ca e cine vrei tu.
  Dupa asta nici nu mai comentez nici nu mai adaug altceva deci poti raspunde sau nu, fie si o intrebare retorica. Fiti binecuvantati.
  I. Mat 5:43 Aţi auzit că s-a zis: „Să iubeşti pe aproapele tău şi să urăşti pe vrăjmaşul tău.”
  Mat 5:44 Dar Eu vă spun: iubiţi pe vrăjmaşii voştri, BINECUVANTATI pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc şi vă prigonesc,
  Mat 5:45 ca să fiţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri; căci El face să răsară soarele Său peste cei răi şi peste cei buni şi dă ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.
  Mat 5:46 Dacă iubiţi numai pe cei ce vă iubesc, ce răsplată mai aşteptaţi? Nu fac aşa şi vameşii?
  Mat 5:47 Şi dacă îmbrăţişaţi cu dragoste numai pe fraţii voştri, ce lucru neobişnuit faceţi? Oare păgânii nu fac la fel?
  Mat 5:48 Voi fiţi, dar, desăvârşiţi, după cum şi Tatăl vostru cel ceresc este desăvârşit. – nu zic ca e usor, dar asta e invatatura care trebuie sa o urmam, si nu mereu ne place asta dara asta inseamna sa seman cu Tatal

  II Rom 12:14 Binecuvântaţi pe cei ce vă prigonesc: binecuvântaţi, şi nu blestemaţi.
  Rom 12:15 Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.
  Rom 12:16 Aveţi aceleaşi simţăminte unii faţă de alţii. Nu umblaţi după lucrurile înalte, ci rămâneţi la cele smerite. Să nu vă socotiţi singuri înţelepţi.
  Rom 12:17 Nu INTOARCETI NIMANUI rău pentru rău. Urmăriţi ce este bine, înaintea tuturor oamenilor.
  Rom 12:18 Dacă este cu putinţă, întrucât atârnă de voi, trăiţi în pace cu toţi oamenii.
  Rom 12:19 Preaiubiţilor, NU VA RAZBUNATI SINGURI; ci lăsaţi să se răzbune mânia lui Dumnezeu; căci este scris: „Răzbunarea este a Mea; Eu voi răsplăti”, zice Domnul.
  Rom 12:20 Dimpotrivă: dacă îi este foame vrăjmaşului tău, dă-i să mănânce; dacă-i este sete, dă-i să bea; căci dacă vei face astfel, vei îngrămădi cărbuni aprinşi pe capul lui.”
  Rom 12:21 Nu te lăsa biruit de rău, ci biruie răul prin bine.

  III 1Pe 3:14 Chiar dacă aveţi de suferit pentru neprihănire, ferice de voi! „N-aveţi nicio teamă de ei şi nu vă tulburaţi!
  1Pe 3:15 Ci sfinţiţi în inimile voastre pe Hristos ca Domn.” Fiţi totdeauna gata să răspundeţi oricui vă cere socoteală de nădejdea care este în voi; dar cu CU BLANDETE SI TEAMA.
  1Pe 3:16 având un CUGET CURAT; pentru ca cei ce bârfesc purtarea voastră bună în Hristos să rămână de ruşine tocmai în lucrurile în care vă vorbesc de rău.
  1Pe 3:17 Căci ESTE MAI BINE, dacă aşa este voia lui Dumnezeu, SA SUFERITI PENTRU CA FACETI BINELE, decât pentru că faceţi răul!

  Inchei spunand si precizand ca prin cele scrise mai sus nu caut sa ma arat ca stiu sau sunt ceva, ci nimic si o starpitura de care sa indurat Domnul. Dar ce pot spune altora si te rog sa o faci si tu e sa spui ce a spus Cuvantul, nu ce as face eu sau tu la suparare, sau necaz, ca noi suntem slabi si gresim, insa standardul impus de Dumnezeu e inalt si dupa ala trebuie sa ma iau ca sa ajung ziua sa imi spuna, vino rob bun si credincios. Domnul sa va binecuvinteze!
  Fi o binecuvantare!

 3. Cristi
  feb. 06, 2016 @ 13:13:02

  Daniel, eu unul sunt de acord cu tot ce ai spus. Si eu cred ca s-a ajuns in cazul Bodnariu, in care de fapt e in joc Numele lui Dumnezeu, la o lupta cu arme firesti, pamantesti. Nu sunt contra protestelor, boicotarilor, unitatii. Dar ce faci cu astea contra „domniilor, stapanirilor intunericului” din spatele Barnevet, din spatele Norvegiei? N-am auzit de un apel la post si rugaciune, n-am auzit invocat Dumnezeu si numai El ca rezolvatorul acestui caz. Cazul Bodnariu e un mare test de la Dumnezeu pt. fiecare din noi.

  • rodi
   feb. 06, 2016 @ 13:32:15

   Dvs. dezinformati. S-a facut apel la post si rugaciune, nu odata, de mai multe ori si apelurile au fost postate de noi, de pastorul Cristian Ionescu, si de lati pastori si lideri peste tot pe Facebook. Va rugam sa nu dati cu pietre, ca nu stiti ce vorbiti. Sunt biserici intregi care au tinut post necurmat timp de o saptamana sau chiar mai mult si au tinut si mai tin seri de rugaciune pentru aceasta familie si alte familii care se afla in aceeasi situatie. Va rugam sa va informati inainte de a face afirmatii care de fapt sunt minciuni, ori sunteti constienti de asta, ori nu. .

  • Avram
   feb. 06, 2016 @ 13:35:27

   Cristi,
   Cineva a sugerat ca trebuie sa ne rugam ca Dumnezeu sa alunge aceste duhuri necurate care tine sub stapanire Barnevernetul. Postul si rugaciunea sunt un raspuns impotriva duhurilor intunericului care controleaza aceasta agentie Barnevernet care lucreaza din rasputeri sa atace si sa rupa familia. Sa continuan sa ne rugam asa cum o fac deja multi credinciosi. God bless you.

 4. Gabriela
  feb. 14, 2016 @ 04:47:27

  De ce nu incercam sa boicotam concursurile de schi la care participa schiori norvegieni, care sunt foarte buni, sau meciurile de handbal cu participarea Norvegiei, unde sunt deasemenea campioni?

 5. Trackback: SUA între Trump-manie și Trump-fobie | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: FAMILIA NAN: HOTARAREA Consiliului Judetean de la 1 feb 2016 este ANULATA. COPIII VIN ACASA! Cronologia Evenimentelor | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: