Viorel Iuga despre familia Nan ~ Probabil că în cazul Barnevernet, este necesar să se repete istoria Egiptului.

Dragilor,
Viorel Iuga
Cred că cei mai mulţi aţi aflat deja că familia Nan a pierdut procesul cu Barnevernet, ceea ce înseamnă că va mai dura puţin până la readucerea copiilor în familie.

Fără a comenta aici motivaţia judecătorilor norvegieni, vreau să vă rog să continuăm să ne rugăm pentru ei. Copiii şi părinţii aceştia, la fel ca toţi ceilalţi în situaţii similare, au nevoie de protecţia divină. Să ne rugăm ca în încercarea aceasta, familia Nan să se apropie mai mult de Dumnezeu. Probabil că în cazul Barnevernet, este necesar să se repete istoria Egiptului.

Ştiţi bine că Faraon nu a vrut să îi lase pe evrei să pelce şi să se închine Domnului aşa cum a cerut El până când, după intervenţii speciale, Mâna puternică a Domnului i-a forţat să îi roage pe evrei să pelce.
Oare crede cineva că S-a scurtat Mâna Domnului? Noi, cei credincioşi, ştim răspunsul.
Sperăm ca într-un timp scurt, să îl afle şi alţii!

Viorel Iuga

CITESTE si UPDATE: Familia NAN, căreia Barnevernet i-a luat copiii, a PIERDUT PROCESUL în Norvegia.

16 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  feb. 02, 2016 @ 08:04:58

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Constantin
  feb. 02, 2016 @ 08:57:09

  Cei ca tine care se încred în politicieni şi în proteste dovedesc că nu mai cred în Mâna Domnului. De câte ori Israel se încredea în armatele străine era pedepsit.

  • mike
   feb. 02, 2016 @ 22:00:29

   Mai draga -costica- te intreb -cum lucreaza -diavolul,- singur ?? sau prin oameni?? inca nu am vazut – draci- sa fure, sa omoare,sa curveasca sa minta etc. Daca -dracii -lucreaza prin oameni ,tot asa si Dumnezeu lucreaza tot prin Oameni– Noi nu credem in puterea politicienilor –sunt si ei doar niste unelte –noi doar strigam in comun la cei nedrepti, sa revina la normalitate ,la legiile lasate de Dumnezeu–-deci, suntem vocea Lui Dumnezeu pentru atentionare si indreptare –un fel de Iona pentru Niniveni– Depinde de ei, daca se pocaiesc sau nu –decizia o va lua DOMNUL si tot EL va face dreptate– Pai tocmai de asta protestam pentru ca avem credinta ,ca la rugaciunile si actiunile noastre –Dumnezeu ,va interveni. Stai frumos acasa nu protesta , nu vota,nu fa nimic– lasa pe altii sa dea gust si sa fie -LUMINA- tu ai aprins o luminare dar ai acoperit-o cu obrocul –sa nu o vada nimeni. –Iar sarea care si-a pierdut gustul, aruncata in drum si calcata de drumeti–Din cauza unora , standardul calitatii de crestin a coborit pina la starea de rebut – Azi e o rusine sa fi crestin, in unele tari –ieri era o rusine sa fi, homo –azi, o virtute –de ce ?? pentru ca unii crestini au tacut ,altii, au incurajat pacatul. Oare ce inseamna pentru tine ce spune Ap Pavel despre -a lua-toata armatura –inclus –SABIA ADEVARULUI??? Inca nu am auzit un mut sa vorbeasca despre ADEVAR –nu poate –dar cei ce pot -sa nu fie muti-nu trebue sa taca ,ci sa strige in gura mare -ADEVARUL- be blessed man.

   • Constantin
    feb. 03, 2016 @ 14:18:09

    Cei nedrepţi nu se vor face drepţi că strigă cineva la ei. Dumnezeu, da, lucrează prin oameni care se roagă şi îşi manifestă deschis şi hotărât credinţa aşa cum cere Dumnezeu nu cum la trece lor prin cap. Aceşti nedrepţi de unde provin? Oare nu din părinţi care au declarat că sunt creştini, dar s-au lăsat momiţi de traiul lumesc? Ai amintit de armătura creştinului. Acolo scrie că trebuie să luptăm cu puterile întunericului; nu cu carnea şi sângele.
    Eu n-am ascuns lumânarea ci m-am rugat pentru ei, dar nu numai pentru ei, ci şi pentru cei ce le-au răpit copiii. Zici că Dumnezeu lucrează prin oameni şi bine zici, dar te-ai rugat sau(după părerea ta) ai protestat când statul islamic omoară creştini? Când în Africa se petrec răpiri şi ucideri ale creştinilor? Când copii din România „locuiesc” în canale? Când…..
    Eu n-am ieşit la proteste, dar m-am rugat pentru aceştia. În Biblie e vorba de o fetiţă care a depus mărturie în casa lui Naaman. Te-ai rugat în acest sens în cazul Bodnariu? Te-ai rugat ca părinţii aceştia să depună mărturie în faţa autorităţilor şi să vorbească doar ce le dă Duhul Sfânt aşa cum ne învaţă Domnul Isus?

    • ana
     feb. 03, 2016 @ 15:10:53

     poate pe langa rugaciune puteati face mult mai multe pt copiii din canale si pt alte cazuri enumerate…asa ca nu va mai supraevaluati….

    • mike
     feb. 03, 2016 @ 23:11:33

     Oare -predica ce va insemna pentru tine( cite o data spusa la decibeli inalti datorita -Duhului-copie dupa strigatul lui Ioan in pustie –(Pocaitiva) faceti roade demne de pocainta voastra!!) -costica-? tocmai, ca cei -nedrepti( in cazul de fata reprezentanti ai duhurilor celui rau) sa se vada vinovati si sa vina la Christos ca sa li se ierte pacatele–sau dupa tine –mergem la biserica ,ne punem pe genunki ne rugam in liniste de mormint doua ore ,si gata.–Ai putea sa-mi explici- cum e cu manifestarea deschisa si hotarita asa cum o vrea Dumnezeu? Tacind?, Situatia -copii strazii, sa creiat tot datorita tacerii si neivolvarii pocaitilor si cetatenilor – pentru ca taceti si va doare undeva de ei–va rugati ca cineva sa le duca hrana,haine etc. dar de miscat – la buzunare ,de marsaluit in fata diregatorilor sa rezolve problema –nema. –Asa ,doi zdentarosi si flaminzi au venit la o biserica si au cerut ceva de mincare si haine – un lucrator a vorbit cu ei si le-a spus –mergeti cu Domnul, ne vom ruga pentru voi–si nu le-a dat nimic –-frumos portret de pocaiti ,nu??- Credinta voastra fara fapte ,e moarta -dar si fapta ,fara credinta (nu are valoare -zero-) e moarta- Ap . Pavel. -God bless you

     • Constantin
      feb. 04, 2016 @ 04:04:03

      Eu te-am întrebat ceva tu dai cu predica şi cu motivele pt. care există copiii străzii. Te-am întrebat dacă tu te-ai implicat pt. probleme mult mai grave, măcar cum te-ai implicat pt. aceştia. Şi, dacă nu, de ce?
      Dacă vrei cu metode omeneşti să-i faci drepţi faci jocul umaniştilor.
      Nu înţelegi că, că dacă aceşti oameni sunt sub influenţa duhurilor răutăţii, nu pot fi scoşi de acolo prin proteste. Diavolului nu-i pasă de proteste, ci de rugăciunea celor care trăiesc după voia Domnului.
      Nu vezi ce a făcut diavolul cu penticostalii din Norvegia? Pt. ei te-ai rugat? Ei strică mărturia despre Dumnezeu mai rău ca Barnevernet.
      Unde ai găsit în NT apel la manifestări în stradă pt. apărarea drepturilor omului?

 3. tatianasiza
  feb. 02, 2016 @ 09:40:43

  Reblogged this on newlife.

 4. Silvia Bora
  feb. 02, 2016 @ 12:32:25

  DA asa este o stare de inpietrire a barnevernetului care le va duce dizolvare complecta !DOAMNE AJUTA ! CIT MAI REPEDE !!!!!

 5. vasileg
  feb. 02, 2016 @ 16:34:01

  Copiii incepind cu ce-i din pintecele mamei si pina la virsta cind vor putea sa discearna ,sint cetateni ai cerului,deci inainte de alte cetatenii ,ei sint cetateni ai cerului.Cind vor ajunge la virsta cunostintei binelui si raului ,au posibilitatea sa ramina cetateni ai cerului sau sa piarda aceasta cetatenie in functie de alegerea fiecaruia.Toti ce-i care sint cetateni ai cerului fac parte din poporul lui DUMNEZEU.Mesajul pe care am vrut sa-l transmit pe 16 Januarie cind a avut loc protestul de la Wiena ,protest care a fost confiscat de catre organizatorii acestui protest care nu a dat voie la cuvint decit pastorasilor din diferite culte care dupa cum se vede foarte clar nu sint decit arama zanganitoare ,care tagaduiesc puterea este urmatorul:(40 de zile este terminul ptr. eliberarea tuturor copiilor din norvegia.Dupa 40 de zile daca nu ve-ti asculta ve-ti face cunostinta cu urgiile care au eliberat pe Israel din egipt .Daca norvegia va raspunde pozitiv va fi scutita de urgiile care asteapta sa se desfasoare.Atentie ce-i care asupriti,omoriti ,batjocoriti copiii,de pe intreg cuprins al pamintului nu ve-ti scapa de urgiile viitoare daca nu ve-ti elibera pe poporul DOMNULUI.Egiptul cel mare este intreg pamintul.)Am primit putere ,autoritate ,ungere, din partea DOMNULUI ISUS CHRISTOS.Cunosc lucrarea pe care DOMNUL mi-a incredintat-o si cu privire la eliberarea poporului din egiptul cel mare am primit unda verde.Nu astept din partea oamenilor intelegere sau mingiiere ptr.ca DOMNUL,mi-a facut cunoscut dinainte sa primesc lucrarea despre reactia oamenilor.
  IN NUMELE DOMNULUI ISUS care are toata puterea ,imparatia si toata slava.Amin.

 6. Trackback: Update Familia Nan – Parintii surogat ii invata pe copii ca nu exista Dumnezeu | agnus dei - english + romanian blog
 7. energein7
  apr. 18, 2016 @ 07:46:37

  Reblogged this on energein7's Blog.

 8. Trackback: Ajuta familia Nan cu un apel la Barnevernet | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: SOLIDARI CU FAMILIA NAN: Un Apel la Barnevernet pentru a le da drumul acasă lui Dragoș și Bianca | ARMONIA MAGAZINE - USA
 10. Trackback: Sa continuăm să susţinem cauza familiei Dumitru si Michaela NAN | agnus dei - english + romanian blog
 11. Trackback: FAMILIA NAN: HOTARAREA Consiliului Judetean de la 1 feb 2016 este ANULATA. COPIII VIN ACASA! Cronologia Evenimentelor | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: