Alina Mungiu cere intervenția serviciilor secrete: Cei care susțin familia Bodnariu fac propagandă rusească/ SERVICIILE SECRETE SĂ CONTROLEZE DEZBATERILE PUBLICE, cere AM Pippidi

sri-cotidianul.roHALUCINANT: Alina Mungiu cere intervenția serviciilor secrete: Cei care susțin familia Bodnariu fac propagandă rusească/ SERVICIILE SECRETE SĂ CONTROLEZE DEZBATERILE PUBLICE, cere AM Pippidi

Alina Mungiu Pippidi scrie pe siteul romaniacurata.ro că cei care susțin familia Bodnariu din Norvegia fac jocul serviciilor secrete rusești și cere intervenția serviciilor secrete românești care ar trebui în opinia sa să controleze dezbaterile din spațiul public.

Serviciile noastre secrete nu fac destul să protejeze ţara, care include spaţiul de dezbatere public, care ar trebui el însuşi inclus în ceea ce trebuie să fie securizat, afirmă Mungiu.

Amestecul SRI şi SIE în treburile politice e de fapt o diversiune de la treburile lor, care există şi sunt serioase, ei trebuie să raporteze în Parlament şi nouă tuturor care e amestecul rusesc în presa noastră, ei trebuiau să pună în context european toată povestea cu copiii, mai spune AM Pippidi.

Situaţia cu Lisa şi copiii familiei Bodnariu, luaţi în braţele ocrotitoare ale lui Gâdea et comp., m-a făcut să cercetez puţin întreaga poveste. (…)Campaniile de aşa zisă protecţie pentru copiii din Est mâncaţi de refugiaţii sirieni şi africani în Occidentul degenerat şi incapabil de autoprotecţie sunt o enormă manipulare rusească. Fără nici un efort le-am găsit în Lituania, unde ruşii au cumpărat o bună parte din presă în ultimii ani profitând de dificultăţile ei economice, în Slovacia şi Serbia, unde au strânse legaturi cu partidele naţionalist populiste de acolo. Ziarele ruseşti publică interviuri fascinante cu biete femei rusoaice care se luptă cu autorităţile în ţările scandinave pentru copiii lor, e vorba de Norvegia, Suedia şi Finlanda, trei ţări în topul bunei guvernări şi care fac mai mult pentru respectarea drepturilor omului la ele în ţară şi în restul lumii decât toată Asia la un loc, crede Mungiu.

Nu poţi să nu îţi pui întrebarea cum se face, în ţări unde nu a avut loc niciodată o demonstraţie pentru drepturile copilului, ca în România, deşi poveştile orfanilor, cu SIDA sau fără, au ţinut afişul 20 de ani, sau care conduc în topul violenţei domestice, ai brusc mulţimi scoase de un canal de televiziune din casă cu pancarte mari, printate color şi într-o engleză impecabilă, să protesteze contra tratamentului la care sunt supuşi copiii lor în ţările cele mai civilizate din lume.

CITESTE mai MULT aici – http://www.flux24.ro/halucinant-alina-mungiu-cere-interventia-serviciilor-secrete-cei-care-sustin-familia-bodnariu-fac-propaganda-ruseasca-serviciile-secrete-sa-controleze-dezbaterile-publice-cere-am-pippidi/

Multumesc Panait L. pentru link!

CITESTE si Ce crede Alina Mungiu Pippidi despre Iisus Hristos?

15 comentarii (+add yours?)

 1. Pietro
  feb. 03, 2016 @ 07:41:28

  Mai o prostanaca.

 2. Trackback: Ce crede Alina Mungiu Pippidi despre Iisus Hristos? | agnus dei - english + romanian blog
 3. Alina
  feb. 03, 2016 @ 08:41:25

  E clar ca se da un razboi spiritual si diavolul se foloseste de oricine , si de orice arma , , cu atat mai mult de acesti bieti paranoici in stare sa debiteze orice suspiciune pentru a ne lovi si a ne descuraja si a arunca indoiala in mintea autoritatilor , sa pierdem sprijin , dar nu-i nimic ….BIRUINTA ESTE A DOMNULUI DUMNEZEU ,VIU , SFANT SI ADEVARAT SI IN CURAND FAMILIA SE VA REUNI si sistemul va fi schimbat !!!

  • Janeth
   feb. 04, 2016 @ 14:27:04

   Asa este. In spatele tragediei Bodnariu e o lupta spirituala crunta. De asta trebuie multa unitate acum, si rugaciune.

 4. Cristian Dragan
  feb. 03, 2016 @ 10:37:36

  Un om conducea automobilul pe o autostrada si aude la radio ca ar exista un nebun care merge pe contrasens. Fara ezitare suna la radio si mentioneaza ca nu e doar un nebun, sunt sute, poate mii…
  Sa fi fost manipulate de rusi?

 5. Ana Zafiu
  feb. 03, 2016 @ 12:43:42

  Cred că Alina Mungiu nu e mamă și bagă serviciile secrete în așa ceva. Eu cred că din contră serviciile secrete ar trebui șă-i spioneze puțin pe norvegieni. Domnia sa trăiește ruptă de realitate, să-i fie rușine!

 6. JACOB MATASARU
  feb. 03, 2016 @ 12:48:53

  daca nu ar exista facebook nu am sti ca sunt atitia bolnavi mintali, femei si barbati posedati de invataturi demonice care interpreteaza BIBLIA dupa ideile lor pacatoase , au incercat comunistii ,nu au reusit ,BIBLIA a transversat veacuri si generatii si a ramas si va ramane in picioare , este cartea vietii de care au nevoie toti muritorii,,,

 7. Aburel Laburer
  feb. 03, 2016 @ 13:44:36

  Eu am un verset in Bibilie care l-am citit de multe ori si chiar ma gandesc de foarte multe ori si imi vine in minte nu sunt un cititor inversunat al Cuvantului Sfant cu toate ca noi trebuie sa cititm insa ce am de spus este ca…..VIATA SI MOARTEA STA IN PUTEREA LIMBI…..asadar aceast personaj care vorbeste impotriva semenului impotriva propriului popor asta inseamna rautate, ura, nu stiu cine este femeia aceasta pacurariu sau cum o chema insa imi provoaca un dezgust total si chiar nu inteleg cine a puso sa vorbeasca si sa isi dea cu parerea insa daca este o parlamentara rutinizata mediocrizata sa se lase si sa isi mai bage nasul in familia Bodnariu care chir nu are nici o legatura cu aceasta iar despre faptul cu parerea ca norvegia o tara demult civilizata asta lasa de dorit.
  o singura chestiune am vazut cifrele in care apostat pe site romaniacurata.ro despre CEDO care pe care dintre romania si norvegia este condamnata la CEDO…..nu va suparati tanti pacurariu dar diferenta care o faceti este o diferenta ieftina de ce?….pentru ca asa cum este tara aia fara soare au condamnari si pentru mine este foarte importanta nu cate ati insirat6 ca ar fi 4 si asa mai departe este deajuns 1 unul in care este condamnata de CEDO…..HABAR NU AVETI DE ATROCITATILE CARE SUNT IN ACESTE STAT…..mai bine v-ati fi uitat incepand cu anul 1990 in romania si sa puneti umarul sa schimbati ceva in romania atunci as fi crezut ca aveti intentii bune insa sa spuneti de aceste familii care au fost nenorocite si cineva sa iti rapeasca copilul sugar din sanul tau atunci cand tu chiar iti ceri voie daca poti sa ii dai san si apoi sa til fure……nu imi vine sa cred de modul cum ganditi…..IMI ESTE RUSINE DE MODUL IN CARE GANDITI….

 8. octavpelin
  sept. 22, 2016 @ 01:21:38

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 9. Trackback: FAMILIA NAN: HOTARAREA Consiliului Judetean de la 1 feb 2016 este ANULATA. COPIII VIN ACASA! Cronologia Evenimentelor | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: