Alina Mungiu-Pipidi mai „PINOCCHIO” decât Mama Omida…

aSamy Tuțac:

Incredibil ce au schimonosit femeia, mișcarea feministă și corectitudinea politică. Așa cum bărbații răi și aroganți sunt stupizi, femeile rele devin urâte. Doamna politolog Mungiu-Pipidi și-a arătat din nou caracterul îndoielnic, într-un articol murdar publicat de „România curată”. Într-un stil KGB-ist fără egal, dezinformează și induce în eroare, cu bună știință, despre amploarea protestelor anti Gestapoul norvegian (Barnevernet) și pro familia Bodnariu. Aberații de genul:”SIE doarme și nu protejează țara, iar împreună cu SRI nu-i raportează doamnei Pipidi mișcările rușilor…parlamentarii de la București sau Bruxelles, susținători ai familiilor românești lovite de furia nordică, sunt impostori…cei care s-au mobilizat împotriva abuzurilor național-socialiste norvegiene sunt toți o turmă de proști, plătiți de Putin și prostiți de Puric…televiziunile sunt toate manipulate de Gâdea, iar presa în întregime este foarte coruptă”, doar doamna cu eșarfă este singura curată, frumoasă și deșteaptă.

Doamna Alina Mungiu-Pipidi, las la o parte faptul că singura diferență remarcabilă între dumneavoastră și Gâdea, este că el nu poartă eșarfă și vreau să vă dau și eu, „așa la botul calului” trei motive de reflecție.

Primul, e că există în Univers două adevăruri de bază: 1. Există Dumnezeu! 2. Nu sunteți dumneavoastră acela!

Doi, îmi dau seama că dumneavoastră și alți „copii de suflet” ai lui Soros, beneficiari ai unor fonduri substanțiale (inclusiv din Norvegia), sunteți frustrați, că operațiunea de spălare a creierului poporului român a eșuat lamentabil. Știu că vă uitați „ca la poarta nouă”, cum se ridică mii și zeci de mii de români din țară și de pe tot mapamondul, în favoarea familiei tradiționale și în apărarea familiei Bodnariu, Nan, Radulescu. Cine-i adună…asta vă roade doamnă? Încerc să vă explic, dar nu veți putea pricepe. Ne adună DRAGOSTEA lui Dumnezeu Tatăl, HARUL Domnului Isus Cristos și KOINONIA (părtășia) Duhului Sfânt. Vă pierdeți vremea aruncând cu noroi în parlamentari, în serviciile secrete românești sau în presă. Dacă vreți adevărul despre puterea noastră de mobilizare, unii pentru alții, faceți o comisie de anchetă de la DNA sau ÎCCJ și anchetați Sfânta Treime, de acolo ni se trage „manipularea” și „spiritul de turmă”. Și vă mai zic ceva, adunați 50000 de români pe Arena Națională, așa cum a făcut un alt Pinocchio, și vorbiți-le 3 ore despre teoriile dumneavoastră anticreștine și antifamilie. Apoi lăsați-mă și pe mine, un simplu pastor protestant, să spun doar 3 cuvinte (CRISTOS A ÎNVIAT) și veți vedea spiritul creștin al poporului român, pe care îl detestați atât de mult.

CITESTE mai MULT aici – http://www.baptist-tm.ro/alina-mungiu-pipidi-mai-pinocchio-decat-mama-omida/

4 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  feb. 03, 2016 @ 22:17:50

  Reblogged this on Christ4roNews.

 2. Adi Si Marta Nyiri
  feb. 03, 2016 @ 23:45:49

  Foarte tare incheierea acestui articol : „Apoi lăsați-mă și pe mine, un simplu pastor protestant, să spun doar 3 cuvinte (CRISTOS A ÎNVIAT) și veți vedea spiritul creștin al poporului român, pe care îl detestați atât de mult.” Parca vad stadionul plin de oameni raspunzand „ADEVARAT A INVIAT!!!”

 3. Victoria Feher
  feb. 04, 2016 @ 01:18:26

  Pacat este de acest gest rusinos dealtfel ,din partea tov..Alina Mungiu ,,care nu cred ca este mama in primu rind ,,si nici nu sufera pentru copii si parintii…carora li sau incalcat drepturile de Parinti ,de-si educa copii …!Cine este Parintele care vrea ca in viata copii lor sa devina ..homoxesuali..drogati…hotii…criminali,?!Asa pot demonstra acesti zisi: Protectia copiilor*** ca vor sa le fie bine acelor copii rapiti de linga Parintii,,si aruncindui in bratele unor persoane fara frica de Dumnezeu.?Ne pare rau ca mai avem printre oile Romaniei si capre ,,care inpung turma ..!.Se vede clar ca A.M.nu are nimic cu legile bunului simt ,,de-a creste copii linga Parinti….o intrebam pe dinsa ,,unde a fost crescuta in copilarie ,,de nu stie ce inseamna dragostea de copii si Parintii..!Romanie ,,Tara mea de dorit..!!!

 4. Ion Neblea
  feb. 12, 2016 @ 10:49:42

  ESTE FOARTE DUREROS ,CA O DUDUIE CA PIPIPIPI POTE SA DEBITEZE ASA ANOMALII.DUMNEZEU EXISTA ,NUMAI CA DUDUIA PIPIPIPI TREBUIE SA-L CAUTE.FACETI-VA TIMP DRAGA PIPIPIPI SI CITITI SFINTA SCRIPTURA SI-O SA-L GASITI. RUGATI-VA SA VA LUMINEZE MINTEA NU GUSA VU CARE VORBITI.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: