Mărturia unui senator după vizita la familia Bodnariu: ‘O întâlnire care m-a mișcat profund’

Marian Vasiliev,Marius si Ruth Bodnariu,Titus Corlatean

Marian Vasiliev,Marius si Ruth Bodnariu,Titus Corlatean

Un senator din delegația României în Norvegia povestește ce-a simțit când a vizitat familia Bodnariu, căreia autoritățile norvegiene i-au luat cei 5 copii.

„Ieri, la sfarsitul intalnirii cu familia Bodnariu, parintele Macarie, episcopul romanilor din Europa de Nord (care s-a implicat profund in aceasta actiune), a rostit, impreuna cu noi toti aflati in casa, rugaciunea „Tatal nostru”. A fost momentul care a adus lacrimi in ochii tuturor. Nimeni nu a facut fotografii, nimeni nu a spus nimic. A fost doar un moment in care toti ne-am rugat lui Dumnezeu. Celor care, ca de obicei, au ceva de comentat referitor la deplasarea si demersurile noastre, le doresc sa simta ce am simtit noi in casa fam. Bodnariu. Si poate doar atunci, vom fi cu totii mai buni”, a relatat senatorul Marian Vasiliev pe pagina sa de Facebook.

În localitatea Redal, unde traiesti familia Bodnariu, parlamentarii romani au discutat cu vecini ai familiei, cetățeni norvegieni, precum și cu alți membri ai comunității locale care îi cunosc îndeaproape pe Ruth și Marius Bodnariu.

„O intalnire care m-a miscat profund. Durere, ingrijorare si speranta. Lacrimi si rugaciune. Pregatirea planului care sa ne duca la succes. O familie cu sufletul sfasiat, dar increzatoare in Dumnezeu si in bunatatea, in final, a oamenilor. O familie cu sufletul ars de dorinta de a-si strange copiii la piept. Familia Bodnariu”, a mai relatat Marian Vasiliev.

CITESTE mai MULT aici – http://www.stiripesurse.ro/marturia-unui-senator-din-casa-bodnariu-o-intalnire-care-m-a-mi-cat-profund_979843.html

2 comentarii (+add yours?)

  1. gabrielmarinescu1960
    feb. 03, 2016 @ 07:30:54

    Ca masinaria de propaganda a KGB profita de aceste derapaje extreme si extremiste ale autoritatilor pentru”protectia copilului”,este foarte posibil si nici un serviciu care se ocupa cu propaganda nu ar rata o astfel de ocazie destabilizand o tara ca si Norvegia care este foarte incomoda pentru Rusia fiind un concurent serios pe piata petrolului si gazelor!Era de asteptat ca rusii sa profite imediat si acum dupa mai mult de 60-80 de ani serviciile lor secrete mereu exagerat de numeroase nu mai sunt formate doar din sefi dobitoci,obedienti si semianalfabeti,ci de javre care au invatat multa carte!Solutia este foarte simpla si la indemana autoritatilor norvegiene si consta in a taia de la radacina aceste puteri exagerate acordate acestui BAVERNEVET de a putea RAPI copii de la familiile lor naturale-biologice in numele unei vieti mai bune.

  2. Valeria Iancu
    feb. 03, 2016 @ 08:18:59

    Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: