Norvegia îşi creşte achiziţiile de coroane în urma prăbuşirii preţurilor petrolului

norway oil

Norvegia îşi creşte achiziţiile de coroane în urma prăbuşirii preţurilor petrolului

Banca centrală a Norvegiei îşi va majora achiziţiile de monedă locală la un nivel record în luna februarie, cea mai bogată ţară scandinavă fiind puternic afectată de declinul accentuat al preţurilor petrolului, scrie Bloomberg. Ţara nordică va achiziţiona 900 mil. coroane (104 mil. dolari) pe zi luna aceasta convertindu-şi veniturile din petrol în monedă locală pentru a-şi acoperi necesităţile bugetare.

CITESTE mai mult la : http://www.zf.ro/business-international/norvegia-isi-creste-achizitiile-de-coroane-in-urma-prabusirii-preturilor-petrolului

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  feb. 04, 2016 @ 03:04:41

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Alin Barbos
  feb. 04, 2016 @ 03:39:23

  LACRIMI CARE MERG IN SUS – VREMEA PLANGERII

  In mod normal intr-o tara civilizata cum pretinde a fi si Norvegia,cand ti se face o nedreptate ai dreptul si poti sa faci o plangere penala asupra celui ce te-a nedreptatit,asteptand ca un judecator drept,onest si cinstit sa iti faca dreptate.
  Auzim insa in fiecare zi scuza ca Barnevernet nu se supune nici unei legi,nici unei judecati,nici unei autoritati si ca aceasta institutie face si dicteaza legea pe pamant.
  Ei uita insa de CEL ce JUDECA toate lucrurile si care este STAPAN peste toate lucrurile.In fata ACESTUI JUDECATOR se inalta PLANGERILE a mii si mii de suflete,ele formand O MARE PLANGERE inaintea lui DUMNEZEU si intr-o zi EL va da verdictul:
  „Caci avem sa nimicim locul acesta,pentru ca a ajuns O MARE PLANGERE
  INAINTEA DOMNULUI impotriva locuitorilor lui…” – Genesa 19:13
  De aceea, mai bine lasati-i singuri, cu tara lor,cu legile lor,in cultura lor,in patimile lor………mai stati cat sa va luati copiii, apoi:
  „Scola-te, ia-ti nevasta si cele doua fete,cari se afla aici,ca sa nu pieri si tu in nelegiuirea cetatii.” (Genesa 19:15)

  DUMNEZEU E CEL CE JUDECA!

  Alin Barbos- Biserica Crestina Baptista „Betel” Lugojel

  • rodi
   feb. 04, 2016 @ 08:52:09

   Sunt sfaturi foarte bune, dar iata, chiar in dimineata aceasta am vorbit cu o persoana din zona care mi-a explicat ca cine vrea sa plece, trebuie sa fuga intr-asa fel ca sa nu fie depistati si prinsi de acolo. Am citit de cazuri in care au fost mame care au fost oprite in aeroport cu copilul si intoarse inapoi pentru ca aveau dubla cetatenie intr-o alta tara si au ramas sub suspiciunea norvegienilor. Aceeasi persoana mi-a spus ca realitatea este ca e mai rau decat pe vremea lui Hitler. Dumnezeu sa ajute multor familii sa poata sa plece de acolo si sa scape, ca pe multi ii paste un mare dezastru…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: