Daniel Bodnariu – Clarificare la articolul din EVZ.ro si stirea bomba

evz.roSe impune o clarificare legat de o „stire” care nu este chiar o bomba asa cum s-a dorit ci doar un fas sau o barfa!
Stirea de la EVZ are la baza un neadevar, probabil preluat de la cineva din ProTV, nu stiu daca este o greseala intentionata pentru a crea o STIRE din setea dupa senzational, sau este o greseala neintentionata, cert este ca „jurnalistul” a fost anuntat ca stirea este eronata, dar cu toate acestea nu a dat nici o dezmintire! Asta spune foarte mult despre calitatea unora de jurnalisti.

ADEVARUL este ca nu tatal lui Ruth a lucrat la Barnevernet ci TATAL MAMEI lui Ruth, adica strabunicul copiilor, si a lucrat acum 30-40 de ani pe vremea cand barnevernetul facea treaba buna (mai face si astazi dar nu prea se mai vede din cauza abuzurilor care umbresc tot ce este bun), cert este ca strabunicul copiilor a fost un om bun, credincios, respectat in comunitatea sa si si-a facut treaba in frica de Dumnezeu si a plecat de mult la Domnul!

Sa presupunem insa ca bunicul ar fi fost sef la barnevernet, cred si sunt convins ca lucruile ar fi stat altfel in subordinea sa, tinand cont de faptul ca este un familist convins, este un om credincios cu frica de Dumnezeu, un om care-si iubeste copiii si nepotii, un socru care are incredere in ginerele sau astfel incat a vrut sa lase fratelui meu conducerea fermei. Daca ar fi fost el sef sunt sigur ca nu s-ar fi facut trei abuzuri in doi ani intr-o comunitate de 70 de locuitori de catre aceeasi angajati BV fara sa se ia vreo o masura impotriva lor.

Cert este ca si acum in Barnevernet lucreaza si oameni care isi fac treaba cu frica de Dumnezeu, din pacate sistemul este viciat de puterea enorma de decizie care este la dispozitia angajatilor fara a fi trasi la raspundere in vreun fel atunci cand fac greseli si de banii care sunt pusi in joc in momentul in care se ia un copil din caminul lui… Puterea nelimitata corupe, ca si lacomia de bani… Da-i puterea unui om sau da-i suficient de multi bani si vei vedea in scurt timp cat de „om” este!

Mai vad ca un alt domn Saiu de la EVZ preia stirea „bomba” de la domnul Teodorescu si o reitereaza, nu stiu ce sa mai cred, noaptea mintii… Domnule „jurnalist” Ruth nu a lucrat la Barnevernet si nici tatal ei, ci lucreaza ca asistent pediatru la spital. A fost doar colega acum cativa ani la o scoala de psihologie cu doamna sefa a barnevernet… A fost si voluntar la o misiune a bisericii, o linie telefonica de urgenta pentru tinerii care vor sa se sinucida, tineri care dupa ce ajung majori ies din SISTEM, dau piept cu viata „dura” din Norvegia si nu se pot adapta si hotarasc sa se sinucida. Ar fi fost interesant de aflat asta, cati tineri iesiti din sistem se sinucid anual domnule …jurnalist, daca tot vreti o stire pe bune!

Probabil ca adevarul pentru unii nu este o stire de senzatie…de aceea este trecut cu vederea, si aici ma refer la jurnalistii care cauta stiri din orice! Sau sunt platiti pentru dezinformare si diversiune?! Domnilor „jurnalisti” vine o zi doua dupa care adevarul iese la iveala si va faceti de ras. Nu stiu cine o sa va mai creada data viitoare…

DANIEL BODNARIU

Vezi stirea aici – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/02/03/evz-ro-presa-despre-functia-de-pe-vremuria-tatalui-lui-ruth-la-barnevernet/

a

5 comentarii (+add yours?)

 1. Gabriela
  feb. 04, 2016 @ 22:35:24

  Daniel, multumim mult pentru clarificare. Oricum, stiam caci chiar cu aceasta „stire bomba” cauza pentru care suntem alaturi de Ruth si Marius este o cauza dreapta inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor.Domnul sa fie cu voi toti si sa va intareasca! Gloria Lui se va vedea in curand.

 2. Trackback: Daniel Bodnariu – „STIREA BOMBĂ” -Clarificare la articolul din EVZ.ro  | Pastor Ciprian Barsan
 3. Trackback: ***EVZ.RO – Presa despre functia „de pe vremuri”a tatalui lui Ruth la Barnevernet | agnus dei - english + romanian blog
 4. l e
  feb. 05, 2016 @ 02:17:51

  Sunem datori adevarului, asa ca raspandim sitrea , ca sa fie spre stiinta celor rai; si ne rugam ca Dumnezeu sa le arate aceasta asa cum considera EL ca trebuie, cred ca, cu mustrare.
  Este omul atat de mincinos incat sa perverteasca totul? chiar si dramele acestor oameni care de ani de zile se lupta sa si recapete copliasii?
  Cand aud ei ca familia Nan isi poate vedea copilasii 8 ore pe an, cum mai pot dormi linistiti dupa ce spun minciuni?

 5. Valeria Iancu
  feb. 05, 2016 @ 03:27:22

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: