REVISTA PRESEI – Când se va rezolva cazul Bodnariu?

Familia Bodnariu

Continuam sa ne rugam si sa credem ca Dumnezeu va interveni si familia Bodnariu isi va primi copiii inapoi. Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe Marius, Ruth, Eliana, Naomi, Matei, Ioan si Ezekiel!

O ştire scurtă-

Săptămâna aceasta, Marius Bodnariu ar fi trebuit să îşi vadă pentru prima dată băieţeii de doi şi şase ani. Autorităţile norvegiene s-au răzgândit însă pe ultima sută de metri, iar românul a primit încă o veste proastă: judecătorii vor decide abia în luna mai dacă cei cinci copiii se pot întoarce acasă sau dacă vor rămâne în plasament permanent.

SURSA – http://www.romanialibera.ro/actualitate/revista-presei/revista-presei–cand-se-va-rezolva-cazul-bodnariu-406201

You Are My Hiding Place – Selah

Ai dat celor ce se tem de Tine un steag, ca să-l înalţe spre biruinţa adevărului. – Psalmii 60:4

Tu-mi esti refugiu cand sunt slab,
Tu esti comoara ce o caut,
Tu esti in toate Domn.
Inima mea tie ti-o dau.
Imbraca-ma cu al Tau har.
Fi Tu in toate Domn.

Isus, Miel Preasfant,
Tie ma inchin.
Isus, Miel Preasfant,
Dumnezeu divin.

VIDEO by Hanny

5 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  feb. 04, 2016 @ 12:51:41

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. SandaTulics
  feb. 04, 2016 @ 13:01:30

  Vor sa descurajeze dar noi suntem invatat de Biblie sa nu descuralam!

 3. tatianasiza
  feb. 04, 2016 @ 13:08:12

  Doamne Tu vezi ca vrajmasul intinde timpul special ca sa inainteze alta aiureala cum ca copii s-au deprins in anturajul nou si vor fi vatamati daca ii intorc la parinti. Doamne, Orice zi este Inca un Calvar pentru copiii tai! Ai mila Isus!

 4. Mama
  feb. 07, 2016 @ 08:24:20

  Cum este posibil asa ceva? Sa le dea un raspuns in luna mai? Nu vorbim de bunuri fizice ci de copii care sunt despartiti de parintii lor si de fratii lor? Cum pot fi tratati in acest mod injositor? De ce nu se implica politia din Norvegia? Este clar ca au fost incalcate inclusiv legile lor. Fiind mama a unui bebelus de aceeasi varsta cu bebelusul familiei Bodnariu nu pot sa inteleg cruzimea acestei institutii….sa fure bebelusul de la sanul mamei fara ancheta. Ar trebui sa ceara despagubiri morale de milioane de euro. Sa plateasca pentru ce au facut acestei familii. Si nu sunt de religie neoprotestanta. Dar sunt mama a 3 copii si atacul asupra familiei crestine in general mi se pare inadmisibil.

 5. Aurelia Viorica Rednic
  feb. 08, 2016 @ 04:50:01

  Stau si ma gandesc ,in ce timp am ajuns ??? S-a dat timpul innapoi si am ajuns in era sclavagista??? Intr-o tara care se vrea numii modernaaa??? Daca Norvegia este atee ,asta nu inseamna ca are dreptul legal de-a smulge copilasii din sinul familiei lor si de la sinul mamei !!! Fac afaceri cu acesti copilasi ??? Acesti copilasi sint un mijloc de imbogatire, pt aceaa societate satanica,care nu are scrupule si temere de nici o lege!!! Cum se poate ca statul sa nu aiba drepturi asupra acesteia??? Unde s-a mai pomenit acest lucru?? Doar la sclavii ,se proceda asa !!! Aceasta familie si toate celelalte familii nu sint sclavii Nordvegiei!!! Doamne Tata Ceresc te rog in Numele preasfint ,a Jertfei Iubitului Tau Fiu Domnului IIsus Cristos ,Mintuitorul si Mijlocitorul nostru ,intervin-o Tu te rog !! Ai Tu grija de acesta familie si judeca tu acest caz !!Te rugam !!! Fii tu Adevaratul Judecator si aparatorul lor si da-le biruinta te rugam!! Si-au invatat copilasii sa-ti cinte laudele Tale ,iar vrasmasul s-a infuriat ! Tu ii cunosti si stii ca nu au facut nimic ,impotriva legilor tale cu copilasii lor!! Ei sint parinti exemplari si i-si iubesc copilasii nespus de mult. Acesti copilasi nu au dus lipsa de nimic,au avut toata dragostea parinteasca! Stim ca cel rau nu iubeste familiile, pt ca sint creeate de Dumnezeu. Dumnezeu binecuvinteaza familiile cu copii, ca sa fie invatatii sa-l cunoasca pe Dumnezeu ,dragostea si poruncile Lui ,indiferent de confesiunile crestine.Dar uite oamenii fara Dumnezeu cum devin dusmanii familiilor si vreau sa le distruga! De fapt vreau sa distruga credinta in Dumnezeu,inca din copilarie acolo unde se formeaza viitorii crestin .Doamne IIsuse lupta tu si intervina Tu in apararea Lor!!! Biruinta este a ta IIsuse!!! Tu ai biruit pe crucea de la Golgota pt toata omenirea de pe tot pamintul ,din toate timpurile, pentr-u noi toti impreuna cu familia Bodnariu !!! Gloria si Slava este a Ta de-a pururi,in vecii vecilor Amin!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: