Reclama în Norvegia: Doresti un copil? Avem 1.000 de copii și adolescenți în Norvegia, stau la coadă pentru un cămin…!

reclama cu copii de statul Norvegian

Această reclamă este pe un sait asemănător cu saitul ebay, unde poți să cumperi orice…!

Am folosit google translate pentru traducere (deci, vă rog să nu-mi scrieti comentarii că nu se înțelege, etc. faceti un efort să înțelegeți în mare ce afacere diabolică face Guvernul norvegian cu copiii. Multumim.)

Iată reclama:

Peste 1000 de copii / adolescenți în Norvegia stau la coadă în așteptare pentru a obține un nou cămin, pentru că ei nu pot trăi cu părinții lor biologici. Elementul comun al acestora este că au nevoie de adulți care sunt încrezători și de îngrijire și care le pot oferi predictibilitate și acceptare.

Casa familiei este un centru de plasament armat în cazul în care un părinte este la domiciliu cu normă întreagă ca să aibă grijă de copil / adolescent, pentru  îngrijirea voastră. O familie de origine întâmpină un copil sau un tânăr care se confruntă cu provocări suplimentare în bagaje. Fiind un părinte adoptiv poate fi o provocare, dar, de asemenea, extrem de satisfăcătoare.

La această Casă de familie, esti plătit integral pentru a fi la domiciliu,  pentru orientare atât în ​​grup cât  și individual, urmărire îndeaproape, ți se asigură  consultanță și ajutor în timpul week-end și de vară la Camp Finnskogen.

Familiile care nu au fost supuse formării obligatorii înainte (MÂNDRIE sau altele asemănătoare), vor primi acest lucru de la noi.

Sunteți, de asemenea coleg cu altii la Casă de familie, care au fost  loviți în mod regulat și cu care să vă împărtășiti experiențele, pentru a deveni  parte din rețelele profesionale extrem de competente Familiehjelps.

Ne dorim:

Cupluri care trăiesc în concubinaj sau cupluri căsătorite care doresc să dea unui copil sau tânăr un nou început în cazul în care unul are posibilitatea de a fi la domiciliu (cu plata integrală)

Persoanele cu exces, încredere și determinare
Să aveți un simț al umorului, dorința de a învăța ceva nou și atitudine pozitivă față de omenire
Să aveți un record curat și condițiile ordonate

Cu siguranță pentru îngrijirea copilului / Studii educaționale / sociale, dar acest lucru nu este o cerință

Pe care le trăiesc în unitate la trei ore de la Oslo.

Te-ai dus desigur din euforie (laudă) pentru  experiență, înainte la orfelinat, acesta este un avantaj, dar nu o cerință.

Oferim:

500 000-550 000 NOK pe an a salariului (în funcție de calificări) (nota ed. cineva a zis ca asta inseamna 4350 Euro pe luna) € 8000 pe lună în cheltuieli fiscale Supravegherea atentă și monitorizarea, instruirea și formarea, dezvoltarea profesională și personală majoră
The-clock urgență (întotdeauna cineva pentru a apela)
Partea 1 week-end pe lună și vacanța de vară 1 săptămână la Camp Finnskogen

Esti curios?
Contacteaza Geir tel 97197491
sau prin e-mail: geir@familiehjelp.no

Despre angajator

Asistenta de familie AS este o afacere privată care oferă servicii de protecție a copilului la stat și municipalitate. Printre serviciile noastre sunt cele de orientare de la domiciliu, managementul de caz, Camp Finnskogen, beredkapshjem și centre de plasament. Avem un puternic accent pe calitate academică și cele mai bune interese ale copiilor în toată munca noastră și avem cei mai buni oameni in domeniul nostru. Acum dorim  linck spre noi cu cei mai buni maternali în Norvegia!

cuvinte cheie

De protecție a copilului, centre de plasament, casa familiei

raport ad

FIND cod: 59207692

Ultima modificare : 13. iulie 2015 11:27

SURSA – http://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=59207692&ov=m

7 comentarii (+add yours?)

 1. cornelilioi
  feb. 06, 2016 @ 00:29:47

  PERSONAL ….in privinta traducerii, o mica corectie….la cei 8000 de euro pe luna …
  Se citeste „taxable income”, bani taxabili incasati, pe linga ceilalti 4300, in coroane norvegiene, in bani netaxabili. Asta e the meaning, intelesul expresiei, nu 8000 cheltuieli fiscale…..sorry for my intervention, nu as vrea sa o luati ca o corectare….munca voastra este imensa si binecuvantata de Dumnezeu.

  • rodi
   feb. 06, 2016 @ 12:58:24

   apreciem corectia si o adaugam mai sus in paranteza. Noi suntem pe drum de ieri si am avut harul ca locul unde ne-am oprit pentru internet aseara sa ne lase cateva minute extra dupa inchidere si am postat asa cum am putut, de aceea nu am avut prea mult timp sa verificam articolele care le-am prelucarat de acasa. Inca un lucru, nu am mai avut timp sa dam reblog in engleza, asa ca am ajuns chiar acum sa o facem. Thank you so much !

 2. adrian
  feb. 06, 2016 @ 01:41:45

  de fratele Florin Ianovici de ce nu spune nimeni ca fundatia lui viata si lumina este finantata de norvegieni si suedezi????poate de accea nu spune nimic despre acest caz….

  • rodi
   feb. 06, 2016 @ 12:42:24

   Adrian, suedezii si norvegienii finanteaza (am inteles chiar prin guvern) orfelinate si centre de plasament in Romania. Imi aduc aminte ca dupa revolutia din ’89, au mers diferite fundatii din Irlanda, Suedia, Norvegia si sunt sigura din multe alte tari, in Romania ca sa ajute copiii strazii. Asa cum a mers Ruth ca voluntar in Bucuresti, sa lucreze cu copiii.

 3. Editor
  feb. 06, 2016 @ 08:13:39

  Apreciez foarte mult calitatea excelentă a lucrului de pe acest blog. Nu numai eu reiau multe articole postate aici, pentru care sunt recunoscător, ci și mulți alți creștini din mai toate denominațiunile și din colțurile lumii. Hărnicia și dăruirea ta sunt exemplare pentru oricine citește din postările tale sau blogosfera evanghelică. În textul de azi, ulterior, am modificat un pic (http://armoniamagazineusa.com, vezi dacă e ok, căci e mai ușor acum, a ridica calitatea, după efortul tău susținut), căci folosesc deseori google translate deoarece nu cunosc decât limba română.

  • rodi
   feb. 06, 2016 @ 12:33:57

   Apreciez foarte mult aprecierea dvs. si faptul ca v-ati facut timp sa mi-o comunicati. Toti avem nevoie de incurajare si cand vine de la colegi e si mai apreciata! Dumnezeu sa va rasplateasca gestul. Va multumesc pentru oferta de a schimba textul nostru cu textul modificat de dvs. Va multumesc din inima si pentru acest gest generos. Ceea ce nu stiu cititorii nostri este faptul ca incercam sa nu neglijam munca asta indiferent de circustante si piedici, de ex. cum am lucrat mai bine de o saptaman cu mare febra si sunt sigura ca am facut greseli mici pe ici pe colo, sau cand suntem plecati de acasa o zi sau doua si pauzele de masa le folosim intru totul pentru postarea pe blog. Simtim chemarea care Dumnezeu ne-a dat-o ca sa facem aceasta lucrare si o luam in serios. Deasupra tuturor lucrurilor suntem foarte constienti ca lucrarea mediatica va supravietui cu mult timp dupa ce noi trecem si va avea impact si pe viitor si, la fel, apreciem si noi pe toti cei ce fac o astfel de lucrare pentru Imparatia lui Dumnezeu. Dumnezeu sa va binecuvinteze, ne-ati inseninat ziua si suntem recunoscatori! God bless you!

 4. Trackback: Want to join the family home? | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: