VIDEO, Album FOTO: Titus Corlăţean, Maria Grecea discursuri la Brasov. S-a cantat ‘Te-adoram in fericire’. Sute de oameni au protestat în Braşov, faţă de măsurile autorităţilor norvegiene

Au fost prezenti Senatorul Titus Corlatean, Deputatul Maria Grecea, Virgil Achihai- Presedinte al Bisericii Crestine dupa Evanghelie al Romaniei si Secretar General al Aliantei Evanghelice din Romania. Mitingul s-a deschis cu introduceri si cu rugaciunea ‘Tatal Nostru’, condusa de Paul Oprea, diacon la Biserica Baptista  Speranta din Brasov. Apoi, Samuel Oprisan, pastor al Bisericii Baptiste din Brasov a citit declaratia oficiala  a mitingului de sustinere pentru familia Bodnariu:

Stimati participanti,

Prin acest miting de protest, vrem sa transmitem un mesaj a opiniei publice in Romania si opiniei publice internationale cu privire la faptul ca in Norvegia, prin legislatia care reglementeaza functionarea autoritatii de Protectie a Copilului, Barnevernet, sunt incalcate drepturile fundamentale a omului. In particular, dreptul parintilor in a creste copiii in acord cu propria credinta, precum si dreptul copilului a se bucura de caldura si protectia  caminului parintesc.

Prin acest protest public, cerem autoritatile romane implicarea activa si   ferma in vederea slutionarii favorabile  a situatilor in care se afla familiile de romani din Norvegia, despartite abuziv de copiii lor.

Solidarizam cu familia Bodnariu, solidarizam cu familia Nan, solidarizam cu familia Radulescu si celelalte familii de romani ai caror copii au fost luati in mod abuziv. Totodata, solidarizam si cu familiile norvegiene si alte familii de alte nationalitati care locuiesc in Norvegia si trec prina ceeasi situatie, fiind despartiti de copiii lor in mod abuziv si inuman.

Prin aceasta actiune, ne declaram public credinta noastra si convingerea cu privire la familie. Afirmam identitatea si unitatea familiei, asa cum a fost randuita  de Dumnezeu, potrivit Sfintei Scripturi, cartea de capatai al tuturor crestinilor. Credem si sustinem ca familia este formata dintr-un barbat si o femeie, care isi nasc si isi cresc copiii impreuna, ca orice alta forma de organizare si convietuire sociala nu poate fi numita familie. De aceea, militam pentru drepturile crestine ale familiei si pentru cresterea copiilor  in familie, in acord cu invatatura Sfintei Scripturi. Adresam, cu aceasta ocazie, tuturor romanilor, indiferent de locul unde traiesc , indiferent de confesiunea religioasa, invitatia de a se alatura la acest demers de solidaritate si protest. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

http://www.monitorulexpres.ro/

Au fost prezenti Senatorul Titus Corlatean, Deputatul Maria Grecea, Virgil Achihai- Presedinte al Bisericii Crestine dupa Evanghelie al Romaniei si Secretar General al Aliantei Evanghelice din Romania.. Photo http://www.monitorulexpres.ro/

Titus Corlățean, a ținut să menționeze că aceste familii au nevoie de solidaritate și de sprijin. 

Protestatarii s-au strâns în Piaţa Sfatului din Braşov, având asupra lor steaguri norvegiene, dar şi pancarte cu mesaje împotriva autorităţilor din Norvegia, atât în limba română, cât şi în engleză şi norvegiană.

Acţiunea, care a început la ora 11.00, la iniţiativa Alianţei Evanghelice din România, a fost pentru susţinerea familiilor de români cărora le-au fost luaţi copiii de către Autoritatea de Protecţie a Copilului din Norvegia, cel mai cunoscut caz fiind cel al familiei Bodnariu, dar şi împotriva măsurilor radicale ale autorităţilor norvegiene.

La eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale braşovene, precum şi fostul ministru de Externe, Titus Corlăţean.

CITESTE mai MULT aici – http://www.realitatea.net/

Avem o deosebita recunostinta pentru Daniela Dana (primul video) si Abel Aronica‎ (video # 2 & 3) pentru aceste clipuri video pretioase de la mitingul din Brasov. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

S-a cantat ‘TE-ADORAM IN FERICIRE, DOMN AL GLORIEI CERESTI’ la Mitingul din Brasov!

Deputat Maria Grecea discurs la Mitingul din Brasov

Deschiderea Mitingului de la Brasov. Include ‘Declaratia oficiala  a mitingului de sustinere pentru familia Bodnariu’. 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: