ÎN SFÂRȘIT, PENTRU PRIMA OARĂ ÎN APROAPE TREI LUNI, MARIUS ȘI RUTH S-AU ÎNTÂLNIT CU FETELE, O ORĂ

Copiii Bodnariu

COMUNICAT Cristian Ionescu:

Când au ajuns la locul de întâlnire, fetele au început să chiuie de bucurie, înainte să îi vadă pe părinți. Au alergat afară din biroul în care erau și au sărit pe părinți! Naomi a sărit de gâtul lui Marius, iar Eliana era mai să o dea jos din picioare pe Ruth.

Apoi, când Marius a îmbrățișat-o pe Eliana, aceasta a început să plângă. Naomi era tunsă băiețește. Au intrat cu toții în birou și au început să spună care mai de care tot felul de istorii. Vizita a fost supravegheată. Cand au trebuit să se despartă, Naomi nu voia să-i mai dea drumul lui Marius. Marius și Ruth au trebuit să le promită fetelor că se vor reîntâlni curând ca să ușureze despărțirea. La momentul respectiv nu știau, nici părinții și nici fetele că vor trebui să treacă două săptămâni până la urmatoarea întâlnire.

IMPACTUL PROTESTELOR, TELEFOANELOR ȘI SCRISORILOR

Putem confirma oficial: participarea dumneavoastră la proteste și miile de scrisori trimise (prin poștă sau electronice), de asemenea mesajele și apelurile telefonice au avut și au un impact imens! Barnevernet știe și nu-i este totuna! Vă mulțumim și Domnul să vă răsplătească tuturor!

AMÂNĂRI

Marius și Ruth așteaptă data recursului în tribunal la decizia de plasament temporar de urgență a copiilor în afara căminului familial. Se fac pregătiri pentru aceasta înfățișare.

În această perioadă, continuă construirea cazului de apărare, având permanent în gând grija pentru copiii lor.

Pe de altă parte, este evident că Barnevernet caută noi probe incriminatorii. În curand, un psiholog angajat de ei va efectua o evaluare a părinților și copiilor. Copiii vor fi supuși unor teste care să scoată în evidență daca și cât de traumatizați sunt (ar fi trebuit să știe deja din Noiembrie, înainte să ia copiii, altfel în ce bază au acționat atunci?…)

Din cauza Barnevernet dar mai ales a avocatului Barnevernet, înfățișarea la comisia teritorială a fost amânată din Martie în Mai. Psihologului îi trebuie mai mult timp și nu poate finaliza evaluarea mai devreme de jumătatea lui Aprilie. La asta se adaugă avocatul acuzării care nu are timp de proces înainte de 30 Mai. Oare Barnevernet l-a întrebat pe bebe sau pe ceilalți copii dacă sunt de acord și le convin amânările (în interesul lor superior…)? Sâmbătă, 6 Februarie, bebele Ezekiel a împlinit 6 luni, dintre care aproape trei fără părinții săi! Separarea nou născuților de părinții biologici și în special de mamă este una din strategiile de ”înstrăinare” practicate de Barnevernet! Să ne rugăm și să postim pentru ca Domnul să le zădărnicească planurile!

CITESTE TOTUL aici – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/02/07/atentie-comunicat-oficial-bilingv-cazul-bodnariu-7-februarie-2016-intalnire-cu-fetele-prima-oara-in-aproape-trei-luni/

11 comentarii (+add yours?)

 1. SandaTulics
  feb. 07, 2016 @ 18:09:25

  Sunt bucuroasa, asteptam finalul fericit!

 2. Trackback: COMUNICAT: 16 APRILIE! Marea zi de protest international anti Barnevernet, pro Bodnariu! | agnus dei - english + romanian blog
 3. Constantin Ionescu
  feb. 07, 2016 @ 23:52:19

  Este un semn ca gheata se topeste. Domnul sa fie laudat!

 4. barzilaiendan
  feb. 08, 2016 @ 01:59:37

 5. Dragusin Dani
  feb. 08, 2016 @ 02:40:41

  ma rog ca Dumnezeu sa-i intareasca – fiti tari Domnul e de partea copiilor sai !

 6. Lidia Grijincu
  feb. 08, 2016 @ 08:28:15

  DUMNEZEUL nostru mare sa dea biruinta deplina! Fii laudat DOAMNE!

 7. Adriana
  feb. 08, 2016 @ 13:00:22

  SLAVIT SA FIE DOMNUL.Ramaneti tari in credinta in DOMNUL NOSTRU.

 8. Adriana
  feb. 08, 2016 @ 13:22:59

 9. aleman
  feb. 08, 2016 @ 16:14:08

  Fratiilor Bodnariu voi nu santeti orisicine santeti copiii ,D-zeului acelui autoputernic care sta pe scaunul de Domnie, care tine controlul a tuturor lucrurilor.Fratilor dupa promisiunile facute de catre Tatal in Sfântul cuvant inaintea Lui sa amintim cele spuse”cine se atinge de voi se atinge de Lumina ochiilor mei”cine lupta impotriva voastra lupta impottiva mea”Amin.Cu toti ne unim, postim,ne rugam si credem (noi santem mai multii de doii )noi santem cu zeciile de mii, iar ceia cei cerem cu toti Domnului este reintragirea familiei ceia ce D-zeu iubeste Doamne asa cum ne-ai invata sa-ti cerem orisice far cu credinta dar mai ales in Numele Domnului Isus .Mare lucrare!D-zeu o sa de-a izbavire .Domnul sa va dea putere sa va mărească credinta Amin

 10. Trackback: Antena 3 VIDEO – Copiii familiei Bodnariu trăiesc de trei luni în familii surogat | agnus dei - english + romanian blog
 11. Palavescu Viorel
  mart. 13, 2016 @ 15:16:14

  Cea mai oribila fapta s-a intamplat lui Constantin Brancoveanu ! [Uciderea copiilor in fata parintilor ] Cazul Bodnariu este mai usor copiii fiind in viata , dar sa-i instrainezi de fam. fara motiv intemeiat si fara explicatii intr-o tara cu asa zise libertati este mai grav decat la Brancoveni tinand cont de diferenta dintre secole ! Cu siguranta D-zeu va avea grija dar noi nu stim cum ! Iosif a fost vandut de fratii sai si D-zeu i-a intregit fam ! CREDINTA si SPERANTA !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: