Invitație la o ședință cu Barnevernet, trimisă de primărie românilor din Skjervøy, Norvegia

 Stop Barnevernet Photo New Levites

Invitație la o ședință cu Barnevernet , trimisă  de primăria Skjervøy, Norvegia,  către români

”Ședințele de informare au fost inițiate pe fondul zvonurilor și informațiilor apărute în presă că mai multe familii de români intenționează să plece din Norvegia, în urma suspiciunilor care planează asupra activității serviciului de protecție a copilului. Săptămâna aceasta, Preasfințitul Episcop Macarie al Europei de Nord, vorbea despre 15 familii de români, pe care le cunoaște personal și care au părăsit sau intenționează să părăsească Norvegia.”

Serviciul de ”Protecția Copilului” din localitatea Skjervøy, regiunea Troms, invită românii din comună la o ședință de informare privind modul de funcționare a acestei instituții în Norvegia. Vor exista două întâlniri în ziua de miercuri, 10 februarie, de la ora 11.00 și de la ora 17.00. Sunt așteptați să participe părinții, cât și bunici, unchi, mătuși, și orice alt locuitor de origine română din comună. Întâlnirile vor avea loc la Primăria Skjervøy, etajul patru.
Iata scrisoarea primita de romanii din Norvegia:
”Serviciul de protecție a copilului din comuna Skjervøy dorește să informeze despre modul de funcționare a protecției copilului în Norvegia. Urăm bine ați venit tuturor locuitorilor de origine română care locuiesc în Skjervøy.
Serviciul de protecție a copilului a fost informat că locuitorii de origine română din Skjervøy au impresii negative despre protecția copilului, și că sunt scrise foarte multe lucruri critice atât pe mediile sociale cât și în mass-media românească. Prin ședința de față dorim să ajungem la voi cu informații referitoare la modul de funcționare a legii norvegiene a protecției copilului.
Serviciul de protecție a copilului din comuna Skjervøy și instanțele cu care colaborează nu doresc ca voi părinții să trăiți cu frică de protecția norvegiană a copilului, și de aceea dorim ca marea majoritatea a voastră să participați la ședință pentru a primi informațiile necesare. Interpret de limbă română de la Bodo va fi prezent, și este deschisă posibilitatea punerii de întrebări după aducerea la cunoștință a informațiilor despre noi.
Din cauza programului de lucru în ture de la Lerøy, aceeași ședință se va desfășura de două ori în aceeași zi, voi aveți posibilitatea să alegeți la care ședință doriți să participați. Dorim din tot sufletul ca atât mama, cât și tatăl să participe, eventual bunici, unchi, mătuși, și orice alt locuitor de origine română din comună. Ședințele se vor desfășura la Primăria Skjervøy, etajul patru. Miercuri 10.2.2016 la ora 11.00 Miercuri 10.2.2016, la ora 17.00.

La aceste ședințe vor participa : Serviciul de protecție a copilului, directorii școlilor din Skjervøy, personalul de conducere al grădinițelor din Skjervøy, asistenta medicală de pediatrie, poliția, angajatori din comună și primarul administrativ. Este posibil ca unele dintre aceste instanțe să aibă posibilitatea de a participa doar la prima ședință, de aceea încurajăm majoritatea să aleagă ședința de la ora 11.00. Sunteți bineveniți! Cu stimă, Serviciul de protecție a copilului din Skjervøy”

 

11 comentarii (+add yours?)

 1. vasileg
  feb. 08, 2016 @ 02:47:27

  Aceasta institutie este mult mai perversa decit mi-am imaginat.Familiile nu au nevoie sa cunoasca sistemul legal bolnav dupa care functioneaza aceasta institutie criminala ptr. ca le cunoastem roadele care sint sub orice critica.Este nevoie ca acest cancer sa fie sters dupa fata pamintului ptr.totdeauna.A venit timpul JUDECATII DUMNEZEiest.Aceasta este ultima ta suflare barnervernet.

 2. CS
  feb. 08, 2016 @ 03:46:59

  Cine mai este așa de naiv încât sa creadă ce spun ei?
  Probabil ca vor sa știe exact ce și câți copii de romani au ca posibila prada.
  Domnul sa ii păzească pe toți părinții din partea aia de lume și de oriunde.

 3. Andronic
  feb. 08, 2016 @ 13:07:16

  Este o cursa.
  Vor spune ca ati lasat copii singuri acasa si nu sunteti parinti responsabili.
  sper sa nu vina dupa ei…..

 4. Silvia Bora
  feb. 08, 2016 @ 18:41:07

  NU ACCEPTATI INVITATIA ! daca va invita cu bunici cu matusi ,si unchi ,cu cine ramin copii vostri ? aveti mare grija ! vor avea motive diferite sa va rapeasca copii nu le mai dati crezare !fugiti cit va tin picioarele ;;; au nenorocit atitea familii ! ce folos de banii multi care-i faceti acolo si pierdeti ce aveti mai drag pe lume ! Dumnezeu sa va ocroteasca !!!! de ce numai ROMINILOR LE VOR FACE CUNOSCUT CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL ? CIND AR TREBUII SA INFORMEZE SI PE CEILALTI ;;;indiferent de nationalitate ,ori acum le-a ajuns cutitul la os ?? oricum sa-u facut de tot risul pe glob ! BARNEVERNET !? INSTITUTIE NAZISTA ! ne pare rau de ROMINII care au acceptat compromisuri de dragul banilor ! s-au facut vinzatori de propiul sau popor !!! sa nu le tina DOMNUL in seama pacatul;; si sa le mai dea o sansa sa-si plinga pacatul !!! Doamne ai mila !!!

 5. Trackback: REACŢII foarte CRITICE după ce Barnevernet şi-a fixat ÎNTÂLNIREA CU ROMÂNII | agnus dei - english + romanian blog
 6. Marianne
  feb. 10, 2016 @ 02:04:40

  Vai de mine, dragi romani, nu fiti naivi, uitati-va ce s-a intamplat cu familia Nan si cu saraca doamna Avramescu…Daca Barnevernet avea intr-adevar intentii bune, ar fi facut dreptate, dar continua cu gestul criminal de a o expulza pe aceasta mama departe de copiii ei fara nici un motiv. Ei nu respecta nici macar decizia judecatorilor de acolo. Duceti-va toti copiii la ambasada si cereti Romaniei sa organizeze repatrierea copiilor cu zboruri speciale, asta o poate face statul Roman fara acordul norvegienilor.

 7. Marianne
  feb. 10, 2016 @ 03:14:58

  TOT CE VETZI SPUNE LA ACEASTA SEDINTA VA FI UTILIZAT IMPOTRIVA VOASTRA…

 8. Trackback: Antena 3 VIDEO – Copiii familiei Bodnariu trăiesc de trei luni în familii surogat | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Interviu cu Pastorul Beniamin Ciuciu din Norvegia | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: