A ascuns sarcina șapte luni, pentru ca medicii să nu o oblige să avorteze

Victoria Albu (mom baby)

Povestea tinerei bolnave de cancer, care a născut un copil perfect sănătos: Am ascuns sarcina șapte luni, pentru ca medicii să nu mă oblige să avortez.

A fost diagnosticată cu leucemie cronică la doar 20 de ani. Nu a reușit să se trateze definitiv, că a și rămas gravidă. Pentru a-și salva copilul, a fost nevoită să-și ascundă sarcina timp de șapte luni. Știa că dacă doctorii află o să insiste să avorteze. Victoria însă a ales o altă cale – s-a lăsat de tratamentul care o menținea în viață, doar pentru a putea da naștere copilului ei. Și dacă în multe astfel de cazuri finalul se dovedește a fi unul nefericit, Victoria a reușit să supraviețuiască bolii și a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase.

A aflat că este bolnavă de cancer la 20 de ani, atunci „când ți-i mai dragă viața”, cum spune și singură. Durerile insuportabile de picioare, coloană și de cap au dus-o la medic, iar după o mulțime de analize și consultații a primit vestea groaznică – este bolnavă de leucemie cronică (cancer la sânge). Vorbim despre Victoria Albu, o moldoveancă care acum are 24 de ani și care în doar patru ani a trecut prin chinuri de neimaginat pentru mulți dintre noi. În pofida greutăților, niciodată nu s-a gândit să renunțe la viață, iar cei apropiați mereu au avut grijă să-i alimenteze dorința de a trăi.

CITESTE mai MULT  – http://e-sanatate.md/News/5432/am-ascuns-sarcina-7-luni-ca-medicii-sa-nu-ma-oblige-sa-avortez-povestea-unei-moldovence-bolnave-de-cancer-care-a-nascut-un-copil-perfect-sanatos

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. floare
  feb. 10, 2016 @ 14:06:59

  Amazing woman.

  She hid her pregnancy for 7 months so that doctors would not force her to abort her baby. She is a cancer survivor, leukemia (cancer in the blood) and is battling for her life. She stopped the cancer treatment, the one that was keeping her alive in hope that both her and her baby will survive this ordeal. WOW. What’s our excuse to abort babies? Start cultivating a culture of LIFE and not of DEATH.

  Some moms are the terrorists of their unborn babies by consenting to abortion.

  • rodi
   feb. 10, 2016 @ 14:09:10

   she is an outstanding and courageous woman! God bless and touch her body, so she can have many more years with her beautiful child~

 2. alina
  feb. 11, 2016 @ 13:06:48

  Nici un doctor nu te poate OBLIGA sa avortezi, el doar iti poate expune riscurile intr-o astfel de situatie, in final decizia apartine numai mamei….deci titlul e exagerat!

 3. Babi
  mai 29, 2016 @ 05:04:20

  Slava Domnului Iisus si Maicutei Domnului! Mare este puterea Ta Doamne!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: