CREDO TV – Iacob Berghianu – Discurs STOP BARNEVERNET! (Tg. Mures) „STOP ABUZURILOR, BARNEVERNET!!!!”

Iacob Berghianu

Ne aflam aici pentru ca am decis sa actionam impreuna pro-familie, pro-valori crestine, pro-Bodnariu, Nan, Radulescu si anti abuzurilor CPS Barnevernet, serviciului numit de Protectia Copilului. Cred ca mai mult decat vorbele frumoase care s-au spus si s-ar putea spune cu aceasta ocazie, prezenta noastra, prezenta dvs. aici a Tg-Muresenilor si a Muresenilor, ba, am observat ca si din Harghita sunt cateva persoane, este mesajul cel mai puternic care se impune a fi receptat de cei vizati.

Iacob Berghianu 1Evident ca in cateva minute, cazul de tip Bodnariu, nu a putut si nu poate fi abordat din punct de vedere juridic, psihologic sau psihiatric. Pe plan juridic, au facut-o in mod stralucit avocatul norvegian Marius Reikeras, pentru care va rog sa va rugati, avocatul american Peter Costea, aocatul roman Aurelian Pavelescu si altii care au subliniat incalcarea grava a conventiilor internationale  a drepturilor omului  si a drepturilor copilului, semnate si de Norvegia. Ne pare rau, dar trebuie sa mentionam cateva concluzii la care au ajuns acesti avocati:

  • Doar in Norvegia, statul ia copiii de la parintii biologici fara mandat emis de tribunal sau fara vreun alt act semnat de judecator ori de instanta.
  • Doar in Norvegia, copiii sunt tratati ca si cum ar fi o marfa care trece din mana unei familii, in mainile altei sau altor familii, in schimbul unei sume mari de bani alocati in numele zis al interesului  superior al copilului.
  • Doar in Norvegia, dreptul de parinte biologic este preluat de la parinti fara un act judecatoresc si fara ca parintii sa-si poata lua copiii inapoi pe cale judecatoreasca.
  • Ne pare rau, dar trebuie sa spunem, numai in Norvegia, parintii sunt stigmatizati, sunt etichetati din capul locului ca fiind potential abuzivi, demni de a li se lua copiii.
  • Doar aici, parintilor li se aplica si li se impune, in loc de prezumtia de nevinovatie, prezumtia de vinovatie. In loc ca autoritatile sa fie nevoite sa dovedeasca ele existenta unor motive bine intemeiate, a unor abuzuri reale pentru a le fi luati copiii parintilor, acestia, parintii, sunt chemati sa furnizeze dovezi concludente si intemeiate care sa-i convinga  pentru a-si putea reprimi in familii micutii.

Pe de alta parte, pe plan psihiatric, dna dr. Daniela Maris a scris un foarte documentat articol intitulat ‘Barnevernet – Mic Ghid de Psihiatrie cu Susu in Jos’, care explica situatia si din punctul acesta de vedere. De aceea, nu putem, cei prezenti aici, decat sa ne ridicam si sa spunem:

STOP ABUZURILOR, BARNEVERNET !!!! .. care produce atata durere si nenorocire in zeci si chiar sute si mii de vieti omenesti!

(DIN PRIMELE 4 minute, mai sunt aprox. 14 min din discurs)

Vezi aici linkuri cu materialele mentionate de Iacob Berghianu in discurs la Tg. Mures-

MARIUS REIKERAS –

AURELIAN PAVELESCU –

VIDEO by Credo TV

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: