Pastorul Corneliu Ardelean – Mesaj la Protestul din Vancouver, British Columbia, Canada

Pastorul Corneliu Ardelean – Mesaj la Protestul din Vancouver, British Columbia, Canada

Pastorul Corneliu Ardelean – Mesaj la Protestul din Vancouver, British Columbia, Canada

Mesaj la protest, pastorul Corneliu Ardelea, 8 Februarie, ziua in care se sarbatoreste Ziua Familiei in British Columbia, Canada-
Pastorul Corneliu Ardelean:
Multumesc tuturor ca ati avut curajul si responsabilitatea morala sa fiti prezenti la acest protest pasnic de sustinere a familiei Bodnariu si celorlalte familii care trec printr-un timp de nedreptate, durere si grele incercari. Apreciez ca aveti curajul sa luptati impotriva raului, a nedreptatii si a abuzului comis de organizatia de protectie a copilului din Norvegia si nu numai.
Astazi, noi aici, in British Columbia – Canada,  sarbatorim ZIUA FAMILIEI, o zi dedicata sa onoreze familia, o zi in care onoram relatiile dintre parinti si copii, relatiile dintre frati si surori. Astazi in BC ,ne oprim din lucru, ca sa petrecem timp cu familia, cu copiii nostri si cu cei dragi ai nostrii. Suntem onorati si binecuvintati caci guvernul a hotarit sa pretuiasca familia si copiii si sa protejeze drepturile copiilor impreuna cu parintii lor.
Prin aceasta actiune declaram public convingerea noastra, ca familia a fost creata de Dumnezeu, fiind baza ,pe care se cladeste o societate. Eu sint aici pentru ca am fost crescut intr-o familie frumoasa, credincioasa, armonizata, cu parinti severi, dar iubitori. Noi copiii ne-am simtit in siguranta, de aceea credem in familia traditionala. Credem si sustinem ca familia este formata dintre un barbat si o femeie care isi nasc si isi cresc copiii impreuna, ca sa transmita valorile Lui Dumnezeu in rasa umana si insocietate. Declaram aici: copiii sunt ai nostri asa cum ni i-a daruit Dumnezeu si nu ai statului. Ei nu sunt FACUTI in laboratoarele statului ci in familiile noastre. Iar daca exista familii care nu doresc copii, sa nu ii astepte nice sa ii doreasca nici pe ai nostrii, ci sa isi traiasca fericirea asa cum si-au ales-o.
Societatea comunista in care am crescut ne-a luat averea, pamantul, proprietatile. Abia am scapat de ani grei de dictatura comunista si astazi societatea seculara vrea sa ne ia cea mai mare valoare-copiii, fara sa puna in calcul ca prin acest proces ruineaza familia si societatea. Declaram aici cu convingere si fermitate ca daca ne luati haina, v-o dam, daca ne luati locurile de munca ne cautam altele, daca ne mariti taxele nu ne place dar le platim, dar daca ne luati copiii vom lupta pentru ei si stam ca un zid intre ei si cei care au in plan distrugerea familiei.
Suntem aici sa ne spunem opinia, crezul si durerea ca in data de 16 si 17 noiembrie 2015 cei cinci copii ai familiei Bodnariu au fost luati de la parintii lor, de fapt au fost rapiti fara nici o justificare legala normala de catre Barnevernet, organizatie CARE SE PRETINDE A FI UNA protectoare a copiilor din Norvegia. Nimeni nu are dreptul sa ne ia copiii, cine esti tu Norvegie si Barnevernet sa iei un copil de 3 luni sugar de la sanul mamei? Barnevernet, luand copiii de la mama, distrugi pasiunea de a fi mama, luand copiii din casa iubitoare si protectoare a tatalui care i-a nascut, distrugi pasiunea de a fi tata, distrugi familia, distrugi societatea. Statisticile arata ca rata criminalitatii este de 8 ori mai mare in rindul copiilor si adolescentilor luati de la familiile lor naturale si asezati in diferite plasamente.
Protestam impotriva oricarui fel de abuz asupra copiilor. Consideram un abuz sa rapesti 5 copii ai familiei Bodnariu si sa-i imparti in 3 familii surogat la distante de 350 km unii de ceilalti. Protestam impotriva legislatiei care ascunde realitatea ei sub afirmatii ca protejeaza copiii si este in interesul copiilor, dar care se dovedeste ca este un dusman crunt al copiilor si familiei. Protestam impotriva arogantei, a lipsei de profesionalism a unora care reprezinta Barnevernrtul si a solutiilor proaste, dureroase, inumane alese de ei. Protestam ca va jucati cu viata oamenilor si faceti experiente pe ei care duc in final la ruinarea societatii in care voi traiti. Societatea in care voi traiti a ajuns unde este la un inalt standard de viata, pentru ca au fost familii care au crescut si au educat copii, inaintasii vostrii nu au fost rapiti si crescuti in familii surogat.
Protestam impotriva business-ului dezvoltat in Norvegia de Barnevernet pe baza abuzului asupra copiilor si familiei. Dreptul de proprietate asupra copiilor nu se cumpara cu bani, el este dat de natura umana si de Dumnezeu, copiii sunt darul Lui Dumnezeu pentru familie, de aceea nu-i vindem si nu-i cumparam, ci vrem sa-i crestem si sa investim in ei in asa fel incit societatea sa se dezvolte nu sa se ruineze.
Cerem Consulatului care reprezinta Regatul Norvegiei la Vancouver, precum si Ambasadei Regatului Norvegiei la Ottawa sa ia masuri de urgenta pentru ca famila Bodnariu si celelalte familii carora le-au fost confiscati copiii sa li se returneze imediat copiii acasa. Cerem Norvegiei sa stopeze abuzurile facute de Barnevernet. Cerem Norvegiei sa respecte si sa aplice legile si acordurile internationale la care a subscris. Cerem astazi, aici, Guvernului BC si Guvernului Federal de la Ottawa sa nu accepte si sa nu promoveze legi care sint impotriva umanitatii, impotriva familiei traditionale, impotriva copiilor si care sa duca la ruinarea familiei si societatii canadiene, asa cun sa intimplat in Norvegia. Aducem la cunostinta Norvegiei, a Canadei si a lumii intregi, ca nicio lupta impotriva Lui Dumnezeu si a valorilor Lui nu a fost cistigata, ci dimpotriva cine si-a permis sa se ridice impotriva Lui Dumnezeu a avut de suferit pierderi incalculabile.
Dumnezeu sa lumineze Norvegia! Dumnezeu sa binecuvinteze Romania! Dumnezeu sa binecuvinteze Canada!
Mesaj la protestul din Vancouver Pastorul Corneliu Ardelean, Biserica Romana Bethel, Abbotsford.

Romanian Counsel in Vancouver at the

#Bodnariu protest, #stopbarnevernet

Inmanarea Comunicatului de Presa  si semnaturile participantilor a sutelor de oameni care au fost prezenti ca sa sustina familia Bodnariu si celelalte familii si pentru a schimba legile Barnevernet care abuzeaza copiii.

Video by Eugen E. Nemes

4 comentarii (+add yours?)

  1. Marius Silvesan
    feb. 09, 2016 @ 15:23:33

    Reblogged this on Istorie Evanghelica and commented:
    Pastorul Corneliu Ardelean, cu care am realizat un interviu în vara anului 2015 despre implicarea sa în acțiuni de protest împotriva regimului comunist din România în anii 80, continue să se implice în viața comunității evanghelice denunțând abuzurile. De această dată a participat la un protest în sprijinul familiei Bodnariu desfășurat la Vancouver, British Columbia, Canada.

  2. Trackback: CREDO TV – Vancouver British Columbia, Canada Stop Barrnevernet Protest – CORNELIU MIHAILA & CORNELIU ARDELEAN | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: Album FOTO, VIDEOS de la Protestul din Vancouver, B.C. Canada 8 Februarie | agnus dei - english + romanian blog
  4. Trackback: (VIDEO) Pastorul Corneliu Ardelean ( tradus in engleza de pastor Flavius Jeler) – Mesaj la Protestul din Vancouver, British Columbia, Canada | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: