Un savant din Arabia Saudită a devenit creștin: „Hristos mi-a cucerit inima prin dragoste”

savant credtinUn fost musulman din Arabia Saudită (născut în orașul Jeddah) a devenit creștin. Renumitul microbiolog Halid Al-Șamri astăzi îl predică pe Hristos musulmanilor, conform «Orthodoxy Cognate Page».

„Fraților, să fie peste voi toți binecuvântarea Domnului! După cum puteți vedea – toate acestea sunt datorită Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos: El mi-a cucerit inima prin dragostea Sa. Eu L-am găsit, și acum Îl voi urma fără ca să-l părăsesc vreodată. Iisus este Alfa și Omega; Iisus m-a salvat în Arabia Saudită, în Iordania, atunci când eram printre refugiați, și cel mai important – Domnezeu m-a salvat de la moartea veșnică. Profit de această ocazie pentru a-I mulțumi lui Iisus pentru dragostea Lui pentru mine, familia mea și poporul meu. Fie ca Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți creștinii din lume! Vă rog, să înalțați rugăciuni pentru poporul meu, pentru ca și el, să afle adevărul prin Iisus Hristos, „- a scris dr. Halid.
Halid Al-Șamri a fost un adept devotat al islamului. Cu toate acestea, fiind și un om de știință, își punea multe întrebări. Aceste întrebări în cele din urmă l-au adus pe microbiolog către credința în Iisus Hristos.

După căsătoria sa, în anul 1997, Halid și-a petrecut luna de miere în Statele Unite. Acolo pentru prima dată el a fost invitat să intre într-o biserica. Curiozitatea științifică l-a îndemnat să accepte. Iar în biserică a fost îndemnat de niște misionari să se roage așa: Doamne, arată-ne adevărul și dă-ne curajul să-l acceptăm; arată-ne răul și dă-nputerea de a-l evita.„. Și el a început să se roage cu aceste cuvinte.

„După luna de miere, m-am întors în Arabia Saudită. Iar în curând mi s-a descoperit în vis că Iisus este Fiul lui Dumnezeu și Mântuitorul lumii. Dar mi-a fost destul de greu să accept acest lucru, căci către acest timp era musulman de 33 de ani. Apoi am decis să citesc Biblia, am intrat pe internet și am descărcat Sfânta Scriptură. Am simțit în Cuvântul lui Dumnezeu o putere enormă. Citind Noul Testament, am observat trimiteri la Vechiul Testament. În mod surprinzător, toate aceste pasaje din Vechiul Testament vorbeau despre venirea Mântuitorului pe pământ! Am citit Biblia aproximativ 8-9 ani. Era atât de frumoasă, nu aș vrea să mă despart de ea niciodată „, – mărturisește omul de știință.

Halid Al-Șamri  își dorește din toată inima ca fiecare musulman să descopere marele adevăr: că Hristos a murit pentru păcatele omenirii și că El este singura cale spre mântuirea veșnică. După convertirea la creștinism, inima dr. Khalid bate de dragul lui Iisus. Astăzi el este unul dintre prezentatorii postul de televiziune „Al Hayat TV” și predică Evanghelia în dialectul provinciei Hidjaz

traducere pentru ortodox.md sursa pravoslavie.ru

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: