SHARE – Informaţii importante pentru imigranţii din Norvegia – Tragedia unei familii de români din Norvegia

Solveig Horne via twitter

Solveig Horne via twitter Solveig Horne, ministru norvegian pentru copii, egalitate şi incluziune socială – Sefa Barnevernetului.

„Un strain cu drept de sedere poate fi expulzat atunci cand considerente privind ordinea publica sau siguranta dicteaza acest lucru. O conditie pentru expulzare este ca, in cazul strainului, sa existe sau sa se presupuna ca exista circumstante personale care reprezinta o amenintare reala, imediata si suficient de grava impotriva considerentelor sociale de baza”….

Autoritatile norvegiene le-au luat copiii sotilor Avramescu Cruz si cu toate ca ei au castigat in instanta, nu numai ca nu i-au primit inapoi, dar au aflat ca a fost inceputa procedura expulzarii mamei.

Cei doi baieti, Roberto si Adrian au fost luati de langa parintii lor, Andreea Sorina (cetatean roman) si Roberto Cruz (cetatean norvegian), pe 19 martie 2014, dupa ce ar fi povestit la gradinita ca au fost batuti acasa.

In ianuarie 2015, instanta norvegiana a decis definitiv ca acuzatiile aduse de Barnevernet celor doi soti care sufera de deficiente auditive sunt neintemeiate, insa ei nu si-au primit copiii nici pana acum, pe rol existand si un proces penal.

In luna octombrie, parintii au fost condamnati in prima instanta la cate cinci luni de inchisoare si plata unei amenzi de 3.000 de coroane fiecare si, in lipsa unei decizii definitive, politia a declansat in urma cu cateva zile procedura expulzarii mamei.

In „avertizarea prelabila” trimisa mamei cu data de 2 februarie se arata ca „autoritatile pentru imigrare pregatesc procesul de expulzare”.

In cazul in care mama va fi expulzata, ea nu isi va mai putea vedea copiii, care raman in Norvegia. In prezent, sotii Cruz isi pot vedea baietii, plasati in localitati diferite, o data pe luna, timp de trei ore.

CITESTE mai MULT aici – http://psnews.ro/tragedia-unei-familii-de-romani-din-norvegia-careia-barnevernet-i-a-luat-copiii-ce-sanctiuni-mai-risca-aceasta-113259/

Reclame

7 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: SHARE – Informaţii importante pentru imigranţii din Norvegia – Tragedia unei familii de români din Norvegia | Pastor Ciprian Barsan
 2. l e
  feb. 10, 2016 @ 08:08:08

  Adica cum nu accepta nici un fel de critica?
  Cine este ea? dumnezeul asa zisei protectei care distruge inima copilasilor?Cum sa aperi aceasta infama „protectie „de distrugere, daca au castigat in instanta cum sa le impute acum ceva? Doar PC a fost vinovata ca „au omis” auzi, sa puna o persoana adevata sa se ocupe de limbajul cu care au fost obisnuiti si invatati de catre parinti,tot ei vinovatii au motiv, chipurile, sa mai tina copiii?Instanta a aratat ca PC minte,ei castigand procesul; acum vor sa o expulzeze, apoi au dreptul sa ia copiii, pe acest considerent.
  Si aceasta doamna ministru pentru PC , nu pt copii. le face jocurile, cu cat o fi platita, de nu o intereseza copiii in primul rand!

  • rodi
   feb. 10, 2016 @ 08:32:25

   Pe zi ce trece ne miram tot mai mult de ce actiuni vedem din partea Barnevernetului si azi, din nou, un soc, cand politia actioneaza ca sa ajute Barnevernetul intr-un caz pierdut de ei. In Norvegia, exista un balaur cu multe capuri si va fi greu de rapus. Dar, comunitatea internationala se trezeste. Chiar azi, un sait ceh a tradus cazul familiei Avramescu din articolul postat de noi aici pe blog si speram ca va starni interes sa se protesteze si in alte tari, tipic protestelor romanilor, macar atat sa se faca ca sa se faca cunoscuta aceasta mafie statala de trafic de copii si poate multi vor fi feriti de asa necaz, daca vor evita tarile scandinave.

 3. Johnny English
  feb. 10, 2016 @ 17:08:28

  ce mafie satanista in norway=nazi!

 4. Sylvan
  feb. 12, 2016 @ 01:14:55

  BARNEVERNET AND MRS SOLVEIN HORNE LEGAL CHILDREN TERRRORIST!???? NOBODY CAN STOP THEM? WHERE IS UNESCO? UNITED NATIONS? G7 (8)? G10? NOBOY DOES ANYTHING WHEN A COUNTRY TERRORIZES DEFENSLESS CHILDREN! PLEASE TAKE NOTE AND ACTION! NORWAY IS DOING LEGAL KIDNAPPING, ENSLAVERY, CHILD ABDUCTION IN BROAD DAYLIGHT AND MRS. SOLVEING HORNE HAS THE NERVE TO DEFEND IT?
  I guess the fastest road is always the economic one. So, let’s put an action plan together! There is some buzz about an US investment firm predicting a 88% chance of Norway entering recession…let’s boycott all the Norwegian products and send letters to state representatives and put pressure on them to advocate for imposing an economic embargo on Norway! Since they are not member of the EU they don’t feel pressure by the continuous strain of complaints from parents stripped off of their children and their violation of human rights that they do in broad daylight…Let’s hit their purses! I bet they will take notice and Mrs. Solveig will adjust her arrogance and lend an ear to the devastated parents. I personally don’t understand how she still has the decency to even issue press releases defending a system that is so corrupt and that promotes legal enslavery of the little ones that cannot defend themselves! What is UNESCO doing? Doesn’t Mrs. Solveign Horne possess good hearing? Can’t she hear the outcry from so many parents? Do Norwegian authorities have a mental health check? … How dare she has the nerve to issue press releases…shouting ‘I am right and all of you dummies are wrong!’ Let’s do some forced adjustment of Mrs. Solveign Horne and Norway! Stop buying anything Norwegian…I did (I used to love the Norwegian smoke salmon from Costco….NO MORE! STOP! STOP BARNEVERMENT! STOP TRAVELLING TO NORWAY! STOP MRS. SOLVEIGN HORNE!)

 5. Self
  feb. 14, 2016 @ 03:45:35

  Nu va mai bateți copii și atunci nimeni nui va lua. Da voi de ce nu luați atitudine și la copii din România? Care sunt trimiși la cerșit. Bătuți. Cu părinți alcoolici. Ce e mai bine să trăiască în acest mediu? Pe voi nu va interesează ce se întîmpla în țară voastră. Ca dacă var fi interesat atunci ați fi zis ceva. Dar mai degrabă aruncați cu bolovani în alte țări. Dacă nu va convine ceva atunci rămâneți în România ca aici dacă ai bateți nimeni nui ia. Dar vouă nu va convine ca sunteți limitati

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: