Afacere in desfasurare- Norvegia ofera 500.000 Euro doamnei Mungiu !

Alina Mungiu Pippidi Photo www.romaniacurata.roUn update la cazul doamnei Alina Mungiu Pippidi de la Active News:
România MÂNJITĂ. Alina Mungiu i-a acuzat pe susținătorii familiei Bodnariu că sunt plătiți de ruși după ce a încasat peste 500.000 de euro din bani norvegieni. Finanțarea este în DESFĂȘURARE

Alina Mungiu-Pippidi, președintele Societății Academice Române(SAR), a scris zilele trecute că susținătorii familiilor ai căror copii au fost confiscați de statul norvegian sunt controlați de la Moscova.
Articolul, postat pe siteul RomâniaCurată, o platformă ONG-istică, a stârnit un val de uluire generală.
Cu toate acestea, poziția doamnei Pippidi nu este surprinzătoare, având în vedere cine a  finanțat-o de-a lungul timpului pe președinta SAR.
Astfel, SAR a primit și primește fonduri în valoare totală de 236.875 euro, prin intermediul Fondului ONG prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009-2014, pentru perioada 1 aprilie 2014 – 31 martie 2016″, arată ziaristul Victor Roncea, citând de pe siteul EEA GRANTS. Acești bani sunt chiar pentru siteul care a găzduit articolul „SIE, trezește-te! Rușii sunt în spatele campaniilor antioccidentale sub pretextul protecției copiilor”.
Interesant este că suma de 236.875 euro este primită de SAR prin intermediul „EEA Grants – Norway Grants”, un fond care teoretic reunește fonduri din Norvegia, Liechtenstein și Islanda. Teoretic, pentru că pe siteul EEA Grants – Norway Grants se arată clar contribuțiile: Norvegia 95,8%, Islanda 3,0% and Liechtenstein 1,2%.
Tot SAR a primit o finanțare de 81.370 de euro pentru „mobilizarea universităților pentru a combate discriminarea”.
SAR primește bani de la norvegieni pentru „Creșterea implicării ONG-urilor în politică și în procesul decizional local și național”. Pentru acest proiect, asociația Alinei Mungiu primește „doar” 83.539 de euro.
SAR-ul Alinei Mungiu Pippidi este foarte activ și în apărarea imigranților. Solidaritatea este însă bine remunerată, SAR primind 83.018 euro pentru implementarea proiectului despre „Discriminarea împotriva imigranților în domeniul drepturilor civile”. Discriminarea împotriva imigranților din România, evident.
CITITI mai MULT aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/Romania-MANJITA.-Alina-Mungiu-i-a-acuzat-pe-sustinatorii-familiei-Bodnariu-ca-sunt-platiti-de-rusi-dupa-ce-a-incasat-peste-500.000-de-euro-din-bani-norvegieni.-Finantarea-este-in-DESFASURARE-129683#.Vrul-pVm4sQ.email

CITITI si –

13 comentarii (+add yours?)

 1. Radu O.
  feb. 11, 2016 @ 22:24:17

  Ce se poate intelege din toata povestea asta.
  Pentru aceasta dama de calibru valoarea copiilor familiei Bodnariu valoreaza mai
  putin de 500.000 de Euro.
  Statistic vorbind,probabil s-a gandit ,ce conteaza 5 copii de conationali in minus in comparatie cu asemena fonduri. Din patriotism pretinde dansa, gandul ei este numai si numai la siguranta cetatenilor tarii !Conduce de fapt o organizatie civica.

 2. Valeria Iancu
  feb. 12, 2016 @ 03:24:31

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. barzilaiendan
  feb. 12, 2016 @ 04:53:36

 4. Rodica
  feb. 12, 2016 @ 08:06:41

  Stimata d-na Mungiu Pipidi,d-ta ai copii? Pe cine reprezinți?

 5. Teo
  feb. 12, 2016 @ 08:17:25

  Este nostim cum este judecata „apărătoarea imigrantilor” tocmai de către imigranții din SUA, sau trădătorii de țară cum îi numim noi, cei ce am decis sa returnam investiția statului roman, stând și muncind în patria aleasă de Domnul pentru a ne naște în ea.
  Domnilor, comentați argumentele folosite de dna.în articol, nu atacați persoană. Argumentele sunt impecabile, bazate pe experienta protestelor de după Colectiv, cand rușii si-au bătut joc folosind masele din stradă(vezi caz identic Tunisia 2010,Libia,Ucraina). Noi procedam ca niște golani protestând în stradă , când avem un Dumnezeu viu.

  • rodi
   feb. 12, 2016 @ 08:20:25

   dle, si acum cine ataca persoana (vezi toti romanii care au protestat) numindu-i ‘GOLANI’. Ce fel de crestin isi numeste fratele, care protesteaza si cere inapoi copii furati legal de un alt stat, GOLAN? Foarte urit din partea dvs.

  • Tot roman
   feb. 12, 2016 @ 13:07:24

   Bantue vantu in capu tau gol.

 6. Trackback: Afacere in desfasurare- Norvegia ofera 500.000 Euro doamnei Mungiu ! | agnus dei – english + romanian blog | B.I.G'S BLOG
 7. RO.
  feb. 12, 2016 @ 09:23:09

  Deasemenea este nostim cum atacati dvs,Teo „tradatorii de tara” pt.faptul ca demonstreaza in scop umanitar ! Comentati si dvs. „argumentele” care I-au determinat…sunteti cam subiectiv
  Si in al doilea rand comentati de ce presa din Romania este tot mai revoltata de atitudinea acestei femei despre care spuneti …”aparatoarea emigrantilor” !

  Va dedic un vers dintr-o cunoscuta poezie:
  „E usor a scrie versuri ,cand nimic nu ai a spune”

 8. mike
  feb. 12, 2016 @ 21:46:56

  Domnule -Teo-ma faci sa zimbesc amar eu, unul ,un tradator de tara ,Oare cine a vindut tara Romania la bucata??-nu cumva noi tradatorii?? Iar acum cind nu mai aveti ce vinde va viindeti sufletele pe euroi– Critic aceasta domnisoara grasuta care habar nu are de durerile si suferintile despartirii unui copil de parinte nu prin moarte -ci prin puterea unor sarlatani avizi de bani -si anti crestini ,ca si cuconita noastra grasuta atee, cu suflet de gheata,imobil la durere . -In final asa cum e Putin cu relele lui, e mai -MORAL- decit vestici Europei de azi –unde pacatul a ajuns la culme. Cu stima din partea unui golan, care protesteaza impotriva abuzurilor -si a tagaduirii legilor date de DUMNEZEU–ma bucur ca tu nu ai tradat tara si nu te asociezi cu -golanii- Be blessed

 9. octavpelin
  feb. 17, 2016 @ 01:56:49

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 10. Trackback: FAMILIA NAN: HOTARAREA Consiliului Judetean de la 1 feb 2016 este ANULATA. COPIII VIN ACASA! Cronologia Evenimentelor | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: