George Alexander – Aici, copiii au libertate deplină să facă ce vor

George Alexander Photo B1George Alexander este un român care a ajuns în Norvegia  în urmă cu peste 20 de ani și s-a specializat în management educațional.

Bărbatul conduce două grădinițe și răspunde de confortul și educația a peste 150 de copii.

„Aici, copiii au libertate deplină să se tăvălească, să facă ce vor. Părinții vin și le strâng hainele doar în pungi. Toate astea se dau în pungă. Aici se spune că nu există vreme rea. Există haine rele. Copiii au voie să facă orice. Să se tăvălească prin bălți, să facă orice. Deci este copilărie. Atitudinea asta există aici. La noi ar fi că te murdărești…aici atitudinea asta e greșită”, explică acesta.

Alexander are un cuvânt de spus și despre cazul Bodnariu, considerând că Protecția Copilului a exagerat. Astfel că a scris parlamentarilor norvegieni, cerându-le să modifice legea.

CITESTE mai MULT aici – http://www.b1.ro/stiri/externe/un-roman-conduce-doua-gradinite-in-norvegia-dar-isi-creste-copiii-in-romania

CITESTE aici raspunsul primit la Scrisoare lui George Alexander – RĂSPUNS LA SCRISOAREA TRIMISĂ PARLAMENTULUI NORVEGIAN de către Asociația Românilor din Norvegia

si Scrisoarea – Românii din Norvegia cer parlamentarilor din această ţară schimbarea legii privind Protecţia Copilului

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: