Ziar Norvegian VG News: Protestul internațional împotriva Barnevernet (bunăstarea copilului norvegian) continuă fără încetare.

 

Protest in sustinerea fam. Bodnariu Photo credit

Protest in sustinerea fam. Bodnariu Photo credit  – see link @bottom of page

Poza de mai sus este poza selectata de VG News pentru acest articol:

ATENTIE: UN NOU VAL DE PROTESTE IMPOTRIVA PROTECTIEI COPILULUI

Protestul internațional împotriva Barnevernet (bunăstarea copilului norvegian) continuă fără încetare. Acum se avertizează o nouă campanie de demonstrații în întreaga lume.

Trad. AGNUS DEI, folosind google translate. SURSA – http://www.vg.no/nyheter/utenriks/romania/varsler-ny-protestboelge-mot-norsk-barnevern/a/23613038/

În această săptămână continuă demonstrațiile de susținere a sotilor (ea, norvegiană-el, român) în Sogn og Fjordane în care protecția copilului în noiembrie, anul trecut, a intervenit și au luat cei cinci copii ai lor. Suporterii familiei, creștini penticostali, au participat la demonstrații atât în ​​SUA și in mai multe țări europene. Intre timp, ambasadele norvegiane au experimentat un flux de protestatari din multe părți ale lumii. Plus, peste 50.000 de suporteri și-au dovedit sustinerea familie printr-o petitie.

În această săptămână sunt anunțate demonstrații în Vancouver, Canada, Brisbane, Australia și în orașe din SUA, cum ar fi Houston, San Francisco și New York.

Purtătorul de cuvânt al campaniei, pastorul Cristian Ionescu, crede că protestele au avut mare efect. În același timp, el avertizează că s-a stabilit o nouă zi, cu proteste internaționale față de CPS pe 16 aprilie.

Ministerul de Externe [norvegian] confirmă că protestele s-au dovedit dificil de gestionat pentru ambasade.

– Am încercat să vin cu date despre felul cum funcționează  protecția copilului norvegiene și ce reguli au urmat. Nu e lucru usor, atata timp cat campania este bazata pe un argument în care faptele sunt denaturate în mod intenționat, a spus managerul de comunicare Frode Andersen.

Cazurile care apartin protecției copilului au fost ridicate la nivel politic înalt în mai multe țări europene. Politicienii cheie, printre care Președintele ceh Miloš Zeman, sunt cei care au venit cu acuzații foarte grave la adresa CPS în Norvegia.

Mulți au comparat bunăstarea copilului norvegiană cu nazismul.

– Într-un context norvegian, aparitia acuzațiilor e în mod evident nerezonabilă. 

Citiți răspunsul pastorului Cristian Ionescu aici – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/02/12/cum-functioneaza-protectia-copilului-din-norvegia-intentionat-denaturat/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: