Klaus Iohannis, discuţiile la Cotroceni cu ambasadorul Norvegiei în România, luna trecuta

Klaus Iohannis Photo Realitatea TV

Photo Realitatea TV

O stire care a trecut neobservata de noi si pe care am socotit-o importanta, pentru ca au fost multe discutii in jurul implicarii presedintelui si interesul domniei sale fata de cazul Bodnariu:

Klaus Iohannis, întâlnire cu ambasadorul Norvegiei în România 21 ianuarie

În timpul evenimentului de la Palatul Cotroceni, la care au fost invitaţi toţi diplomaţii străini acreditaţi în România, Klaus Iohannis a avut o discuţie în particular cu ambasadorul norvegian, potrivit România TV.

Discuţia vine în contextul scandalului fără precedent legat de familia Bodnariu, ai cărei copii au fost luaţi de autorităţile din Norvegia încă din luna noiembrie, pe motiv că sunt abuzaţi şi îndoctrinaţi religios.

Iohannis a anunţat că susţine eforturile Guvernului în rezolvarea acestei probleme şi le-a spus, joi, şi diplomaţilor străini că trebuie făcute eforturi pentru ca drepturile românilor care trăiesc în străinătate să fie respectate. „Promovarea şi apărarea drepturilor cetăţenilor români din străinătate reprezintă pentru noi o preocupare constantă. Ne dorim ca românii din diaspora să beneficieze de libertatea şi posibilitatea de a-şi păstra identitatea şi să beneficieze fără discriminare de rezultatul muncii lor„, a declarat Klaus Iohannis.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net (Unde gasiti si un scurt clip video)

Nota ed. – Cu ocazia interviului Senatorului Ben-Oni Ardelean, in care discuta implicarea guvernului in demersurile facute  pentru familia Bodnariu, am gasit doua stiri neobservate de noi pana acum. Una este in articolul de fata si am mai gasit stirea oficiala (video) cu primul demers al guvernului, vezi linkul de mai jos:

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: