Norvegia AUDE !

Update 16 August: numarul vizitatorilor din Norvegia care au fost pentru prima data pe blogul nostru a ajuns la 24 524. Aceasta denota ca sunt tot mai multi cititori din Norvegia care sunt dornici sa cunoasca adevarata fata a agentiei de protectie a copilului , Barnevernet, informatie pe care presa norvegiana o ignora sau nu o prezinta in adevarata ei nuanta.

Norvegia, Australia, Irlanda vizite unice 11 februarie 2016 Agnus Dei

UPDATE 4 Martie: numarul vizitatorilor s-a ridicat la  17 159.

Inainte de Cazul Bodnariu, majoritatea norvegienilor nu au stiut prea mult despre modul violent in care copiii sunt smulsi din familiile lor. Cum stim noi daca norvegienii AUD si VAD ce se intampla in tara lor? Sunt mai multe bloguri romane care au informat in spatiul virtual despre abuzurile Norvegienilor, dintre care si al nostru. Un contribuitor al blogului nostru ne-a atras atentia la ceva interesant. Printr-un email, ne-a informat:

,,Am observant ca blogul vostru are deja peste 12,000 de vizite unice din Norvegia.”

Asta era in 20 Ianuarie. Astazi, din curiozitate si fiind intrebata de cineva despre numarul de cititori ai blogului nostru, am intrat din nou la statistica si am gasit ca din 20 ianuarie pana astazi, 11 februarie, deci in 22 de zile sau 3 saptamani, s-au mai adaugat 2,700 de adrese IP unice care au intrat cel putin odata la blogul nostru. (Total = 14,711 vizite unice din Norvegia in 5 ani de activitate).

Ne bucuram de toti acesti cititori pentru ca dorim ca sa fie informati despre abuzurile care se petrec in Norvegia.

Tuturor cititorilor norvegieni, va cerem sa cititi si sa distribuiti articolele care sunt pertinente familiilor si prietenilor vostri. FITI cetateni INFORMATI!

Barneveret ataca familiile, rapind copiii din sanul lor dandu-i altora asa zisi parinti ‘foster care’ (familii surogate) care primesc in schimb sume mari de bani pentru ingrijirea acestor copii. Cu cat cercetam mai mult si mai in detaliat despre ce se intampla la Barnevernet, cu atat se vede  ca legile dupa care functioneaza ei, nu dau nici o sansa parintilor de a proteja familia impotriva acestei agentiii care are ca scop sa rapeasca cat mai multi copii de la parinti sub pretextul de ce este cel mai bine in favoarea copiilor. Cu cat norvegienii vor fi mai bine informati de ce se intampla in aceasta tara cu atat mai mult ei vor putea lua o atitudine de respingere impotriva lui Barnevernet.

Blogul Agnus Dei este privilegiat de faptul ca poate fi de folos atator familii care au nevoie cu disperare de ajutor. Vom incerca in continuare sa informam publicul norvegian si nu numai, despre planurile acestei agentii si modul in care incalca cu neobrazare drepturile oamenilor cu care intra in contact.

Iata cateva articole (de inceput) care dezvaluie modul abuziv in care 18 copii de romani au fost luati din familii de romani sau familii mixte in care unul dintre parinti este roman, articole menite sa va familiarizati cu sistemul Protectiei Copilului si felul in care actioneaza in familiile romanilor.

Avem mai intai, cazul familiei Bodnariu, tatal, cetatean roman, copiii cu dubla cetatenie si mama cu cetatenie norvegiana, a carei cinci copii au fost luati dupa un denunt de ‘crestinism radical’ din partea unei profesoare la scoala fetelor lor.

Cazul Familiei Bodnariu, cel care a declansat mediatizarea abuzurilor Barnevernet  –

Adevarul, ca Protectia Copilului nu actioneaza, in prea multe cazuri, in ‘interesul superior al copilului’ (dupa mantra organizatiei). Daca ar actiona in interesul copilului, de ex. ar da inapoi copiii familiei Avramescu, care si-au castigat procesul cu Barnevernet si copiii nu numai ca nu au fost returnati, dar, saptamana aceasta politia a initiat un act de expulzare din Norvegia (fara copii) a mamei. Citeste despre acest caz aici:

Apoi, avem cazul familiei NAN –

CITITI si aceste doua articole importante –

NORVEGIENILOR, va rugam, CITITI ce spune George Alexander, director de gradinite in Norvegia:

Si alte articole diverse –

Familii care au fugit din Norvegia –

 

 

 

13 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  feb. 12, 2016 @ 08:02:40

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. SandaTulics
  feb. 12, 2016 @ 08:29:01

  Prin uactiunile de protest ale romanilor, poate Dumnezeu vrea sa elibereze Norvegia (si alte state nordice!) de blestemul rapirii de copii!

 3. Trackback: Norvegia AUDE ! | Pastor Ciprian Barsan
 4. Trackback: Caracatita (Octopus vulgaris) Barnevernet | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: INCREDIBIL DESPRE: Caracatița (Octopus vulgaris) Barnevernet | ARMONIA MAGAZINE - USA
 6. Trackback: INCREDIBIL – Caracatița (Octopus vulgaris) Barnevernet | „A venit Învăţătorul şi te cheamă.”
 7. Trackback: Sinteza saptaminii – RCTV News 03/05/2016 | agnus dei - english + romanian blog
 8. Ghita L
  aug. 15, 2016 @ 13:44:16

  Am gäsit acest articol redistribuit acum pe grup pro rei. familie ,si am inceput sä fim curiosi de o statisticä recentä ,dacä se poate,cä pänä la urmä biruita acestor mesaje este si bucuria noasträ, care sunt parte din (as numi-o) Evanghelia practicä a timpului nostru,cäci fiecare generatie are pagina ei de istorie a mäntuire,Matei c 24v14….

  • rodi
   aug. 15, 2016 @ 14:20:52

   Frate Ghita, buna intrebare! Chiar nu am mai dat cu ochii de cateva luni de statistica si o vom face azi so vom pregati un update pe dimineata (la Romani). Multumim pentru indemn! Ne-ati facut si pe noi curiosi 🙂

 9. Trackback: Norvegia Aude – UPDATE august 2016 | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: Norvegia și Barnevernet urmăresc articolele despre copiii furați de ei! | ARMONIA MAGAZINE - USA
 11. Raut Florica
  aug. 16, 2016 @ 11:01:58

  norvegia intoarcete la facatorul tau pina nu e prea tirziu .daca nu se intorc la Dumnezeu .el va intra la judecata cu ei si cu cine face ca ei .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: