Update Familia Nan – Parintii surogat ii invata pe copii ca nu exista Dumnezeu

Familia Nan, Dumitru și Mihaela în scopul recuperării copiilor lor Bianca și Dragoș.

Familia Nan, Dumitru și Mihaela în scopul recuperării copiilor lor Bianca și Dragoș.

Sa nu incetam sa ne rugam pentru familia Nan. Ca parinti, ni se rupe inima sa citim acest update. Doamne, da-le izbanda si da-le biruinta acestor parinti atat de greu incercati!

Alina. M

20 de ani!!! Ce înseamnă 20 de ani în mintea unui copil de 7ani? IMEDIAT!!! acesta este răspunsul…

Mihaela și Dumitru Nan trebuiau sa își vadă copii săptămână trecută, dar având în vedere că traducătoarea a fost schimbată (au adus o traducătoarea din Oslo), au văzut copii abia ieri.

Bianca, fiica de 7 ani a schimbat mult comportamentul fata de părinti, plangand majoritatea timpului în cele 2 ore de vizita. „mami tu trebuie sa spui ca m-ai batut si eu o sa ma întorc la 20 de ani acasă IMEDIAT, adică, și NIMENI, NICIODATA, nu va mai putea sa ma ia de la familia mea”.

„Biencuza, dar 20 de ani sunt foarte multi ani. „Bianca :”nu, e imediat, ma întorc imediat dacă spui că m-ai bătut. „nu se poate sa spui aceste lucruri unui copil de 7 ani care nu are discernământul timpului.

Dumitru a încercat să o facă să înțeleagă că nu e bine sa minți, sa spună că a fost bătută, deoarece Doamne-Doamne se supără dacă spunem minciuni….

„mama surogat mi-a spus ca nu exista Doamne-Doamne ca noi ne tragem din maimute”.sunt multe alte lucruri care s-au schimbat în comportamentul copiilor în aceste 2 săptămâni, inclusiv Dragoș, dacă i se spune ca nu e bine sa facă ceva, se duce într-un colt și stă cu manutele ridicate în sus.

Am rămas fără cuvinte când am auzit, adică părintii sunt acuzați de tratament rău împotriva copiilor și aia la care stau abuza de ei? Nuuuu, nu e cuviință. Îmi e frica sa ma gândesc ce se întâmplă în următoarele 3 luni de zile în care nu au voie sa își vadă copii. Doamne ajuta și da putere.

CITITI despre cazul Familiei Nan aici –

11 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  feb. 13, 2016 @ 07:32:51

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Trackback: Barnevernet, explicaţii INCREDIBILE: copiii Bodnariu au vânătăi pe faţă şi julituri pentru că au căzut. Familia solicită o EVALUARE medicală a micuţilor aflaţi la familiile surogat | agnus dei - english + romanian blog
 3. octavpelin
  feb. 15, 2016 @ 03:31:46

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: Vocea Transilvaniei – Autorităţile din Maramureş se implica în cazul Familiei Nan | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Similaritati ingrijoratoare la vizita copiilor, intre cazul familiilor Bodnariu si Nan | agnus dei - english + romanian blog
 6. Adriana
  feb. 18, 2016 @ 06:13:31

  Plagile care au venit peste egipteni cand nu au lasat sa plece acasa poporul Israel – aceste plagi vor veni peste Barnevernet si Norvegia daca nu lasa sa plece acasa toti copiii smulsi cu forta din bratele parintilor iubitori. Si acesta este un cuvant profetic!

 7. Trackback: Similarități îngrijorătoare la vizita copiilor, între cazul familiilor Bodnariu și Nan – Revista ARMONIA – Saltmin Media
 8. Trackback: Similaritati ingrijoratoare la vizita copiilor, intre cazul familiilor Bodnariu si Nan – Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Predici Online|Cantari Crestine
 9. Trackback: O fila din viata familiei Dumitru si Michaela Nan | agnus dei - english + romanian blog
 10. Ioana D
  iun. 14, 2016 @ 07:39:27

  Este sfarsietor pt un strain, un simplu cititor, daramite pt acesti parinti. Doamne, sa faca cineva, ceva, nu stiu cine e acel cineva, dar copilasi astia, doamne feri copilasii astia, doua suflete asa de frumoase, care vor doar acasa, nu mai inteleg nimic. Trist, trist trist. Domne fa ceva.

 11. Trackback: FAMILIA NAN: HOTARAREA Consiliului Judetean de la 1 feb 2016 este ANULATA. COPIII VIN ACASA! Cronologia Evenimentelor | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: